Topmenu

Grupperejser med dansk rejseleder – Thailand

IMG_20190309_104848

Rundrejser til Thailand

med dansk guide

Vi tilbyder flere forskellige rejser i Thailand med danske rejseleder på turprogrammer med varierende rejselængde og indhold. Siden Vietnam Travels start i år 2004 har vi arrangeret rundrejser til Vietnam, Cambodja, Laos & Thailand, og haft i tusindvis af gæster, som er kommet beriget og begejstret hjem fra vores rejser med vores erfarne danske rejseledere.

Hovedparten af vores danske guider opholder sig i eller har haft bopæl i længere tid i Vietnam, Thailand, eller bor i et af nabolandene, og dermed haft længerevarende ophold på de Sydøstasiatiske breddegrader.

Vores dansktalende guider besidder derfor en indgående viden til Vietnam, Cambodja, Laos & Thailands’ respektive historie og udvikling, politiske forhold, sociale og kulturelle normer, samt indsigt i lokalbefolkningens traditioner og leveforhold.

oplev Thailand

Rejseprogrammer til Thailand med dansk guide

Vores forskellige rundrejser til Thailand med dansk guide kan tage udgangspunkt i en rejserute i kun Thailand. Turene bliver løbende evalueret, og er med tiden blevet justeret og forbedret. Dette sker blandt andet på baggrund af både rejsegæsters tilbagemeldinger, og vores danske guiders feedback efter hver rundrejse.

Samtidigt sker der en enorm udvikling i Thailand som land, og ikke mindst som rejsedestination i form af nye seværdigheder og nye aktivitetmuligheder, samt steder og byer, som før var næsten ukendte for rejsende, men nu er nemmere tilgængelig end tidligere.

GRUPPErejser MED DANSK REJSELEDER

Scroll til toppen

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

NYHEDSBREV

Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.