Topmenu

inspiration til Thailand

koh samet

Koh Samet er en smuk tropisk ø beliggende i Rayong-provinsen, Sydøst-Thailand, beliggende på vejen fra Pattaya til Koh Chang Island. Navnet Koh Samet stammer fra cajeput-træet, der vokser på øen, kaldet “Samet” i Thailand. Tidligere blev øen kaldt Koh Kaew Phitsadan, “Magic Crystal Island”. Denne ø hører til Koh Samet National Park – Khao Laem Ya.

Selvom det er en lille ø, har den alle elementer, der gør at turister har en dejlig ferie. Det har snesevis af strand resorts, barer og restauranter næsten alle steder langs stranden.
Kommer man til Koh Samet Island, kan man ikke gå glip af de spændende natteliv aktiviteter. Langs Koh Samet-stranden findes der mange båse med lysene til at sælge alle slags mad. Den smukke og romantiske scene med alle thailandske specialiteter, frisk fisk og skaldyr retterne.

Man kan dykke i havet om natten og udforske hav verdenen med pingviner og stråler på Ao Phais strand, svømme blandt sorte hajer, stråler, barracudaer, farverige bregner, koraller og søstjerner ved den sydlige spids nær Ao Kiu og Shark Point eller vestkysten er ubeboede.

Koh Samet Island er en smuk ø med uspolerede sandstrande og skove. Bestemt et godt sted til at vandre.

Læs om rejser som kommer til Koh samet

Øst Thailand

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.