Topmenu

Individuelle rejser til Laos

Ferie i de 1000 elefanters og de blå bjerges land

Vietnam, Cambodja og Laos er rejsemulighedernes lande mht. til ferie – her kan alle behov om en oplevelsesrig rejse opfyldes, næsten uanset rejseinteresser. Laos, Cambodja og Vietnam byder på spændende historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder og man kan udøve forskellige aktiviteter såsom dykning, trekking, cykle og golf under sin rejse, samt kombinere disse muligheder med badeferie ved fine strande – undervejs på rejsen og/eller de sidste dage på rejsen i Vietnam og Cambodja (ikke i Laos, da her ikke findes kyster).

Hvorfor købe en rejse til Vietnam, Laos og Cambodja med alt arrangeret?

Det er oftest et spørgsmål om tid, indsigt og ønske hvad man vil opleve mere på sin rejse i Vietnam, Laos og Cambodja.

Det kræver tid selv at planlægge en god rejse i et land man ikke kender og ligeledes på at arrangere en del praktiske foranstaltninger efter ankomsten og ikke mindst undervejs på rejsen. Tid der går fra rejseoplevelserne. Ved at købe en individuel rejse hos Vietnam Travels til Vietnam, Cambodja og Laos er hotel, transport, seværdigheder, aktiviteter, måltider arrangeret og de private lokalguider i Laos, Cambodja og Vietnam sørger for at alting klapper – der er således tid til at opleve mere på rejsen.

Vietnam Travels anvender engelsktalende guider i Vietnam, Laos og Cambodja, som kun har jer som gruppe. Guiderne har en omfattende viden om landenes historie, de planlagte seværdigheder og kendskab til lokalområdet. Guiderne er samtidig ”døråbner” til at komme helt tæt på de særegne attraktioner I måtte støde på undervejs på jeres rejse i Vietnam, Laos og Cambodja, samt kan fortælle om nutidens og de ikke skrevne historier. På den individuelle rejse foregår transporten i bil med privat chauffør – både ved rejse i Vietnam, Laos og Cambodja.

Se vores forskellige rejser:

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.