Topmenu

Erhvervsrejser


Erhvervsrejser er sat i verden for at skabe forretning, viden og netværk. Vi sørger ikke bare for en flybillet, et hotel og en tur til den nærmeste turistattraktion. Vi sørger for at udvide horisonter, forbinde mennesker og kulturer, og derigennem skabe nye bånd og muligheder for virksomheder og menneskerne i dem.

Vi kombinerer det bedste fra konsulentvirksomheder, rejsebureauer og salgsafdelinger for at give dig mere end du regner med. Det lyder som salgsgas, men hvor får du ellers direkte adgang til beslutningstagere på et højt niveau, bliver klædt på til at bruge kontakterne og får viden og netværk serveret hvor du bor? Det er det vi tilbyder. Vi pakker det naturligvis pænt ind, så du får nogle dejlige dage der kan byde på både kultur, natur og plads til indre ro.

Vi sørger naturligvis også for eventuelt medfølgende partnere, der ikke er afsted i forretningsøjemed. Der er mulighed for alle former for wellness, yoga-kurser og selvfølgelig både kultur og shopping. På den måde kan du kombinere det praktiske og det behagelige, og kombinere forretningsrejsen med en efterfølgende, velfortjent, ferie. Det er lidt grønnere når du kun skal flyve én gang – og det er en hel del billigere at kombinere erhvervsrejsen og ferien.

Læs om Vietnam Netværkstur i samarbejdet med C|Reeckmann og Tange Gruppen!

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.