Topmenu

Individuelle rejser til Cambodja

Individuel Rejse Cambodja, Vietnam & Laos - Hvorfor rejse hertil?

Ved en rejse til Cambodja, Vietnam og Laos kan stort set alle interesser og ferieønsker opfyldes, så man får en oplevelsesrig rundrejse. At rejse til Cambodja, Laos og Vietnam giver mulighed for sightseeing af storslåede bygningsværker og levn fra tidligere kejserdømmer, nutidige kulturelle seværdigheder og naturmæssige landskaber på vand, på bjergsiderne og i lavlandet.

Derudover vil I kunne udøve mange aktiviteter såsom cykling, trekking, surf og golf. Disse aktive ferieelementer kan nemt kombineres med badeferie ved dejlige strande – undervejs på turen og/eller de sidste dage på rejsen i Cambodja eller i Vietnam (dog ikke i Laos, da landet ikke har nogen kyster). Et anden relativ nem strandmulighed er Thailand, hvor man kan flyve til fra Cambodja, i Vietnam og i Laos.

Hvorfor købe en rejse til Cambodja, Laos og Vietnam med alt arrangeret?

Det er oftest et spørgsmål om tid, indsigt og ønske hvad man vil opleve mere på sin rejse til Cambodja, til Vietnam og til Laos, eller de tre lande i kombination. Det kræver tid selv at planlægge et godt rejseprogram i et land man ikke kender og ligeledes tid til at arrangere en del praktiske foranstaltninger efter ankomsten og ikke mindst undervejs på turen. Tid der går fra oplevelserne.

Hos Vietnam Travels kommer du i dialog med rejsekonsulenter som har været på de destinationer, som er på vores rejser til Cambodja, Laos og Vietnam. Vi har oplevet byerne og besøgt seværdigheder, og kender stederne og atmosfæren. Og vi har ”på egen krop” prøvet de aktiviteter, som er med i vores rejseprogrammer. På den baggrund kan vi i en dialog med jer og med udgangspunkt i jeres ønsker, skræddersy en rundrejse som er afstemt med jeres rejsedrømme og rejsebudget, hvis I ikke finder den rejse I ønsker blandt vores eksisterende rundrejser.

På vores individuelle rejser til Cambodja, Vietnam og Laos sørger vi for at rejseprogrammet er bundet sammen fra start til slut. Således står vi for hoteller, transport, guidet sightseeing, og at aktiviteter og udflugter er arrangeret. På rejsen udgør I selve gruppen, og er ikke en del af et større selskab. I har jeres egne private engelsktalende guider i Laos, Cambodja og Vietnam, som sørger for at alle de praktiske foranstaltninger klapper.

Guiderne har en omfattende viden om landenes historie, de planlagte seværdigheder og kendskab til lokalområdet. Guiderne er samtidig ”døråbner” til at komme helt tæt på de særegne attraktioner I måtte støde på undervejs på jeres rejse, samt kan fortælle om nutidens og de ikke skrevne historier. På de individuelle rejseprogrammer foregår transporten i bil med privat chauffør – både ved rejse til Cambodja, Vietnam og Laos.

Se vores forskellige rejser:

Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.