Topmenu

Grupperejser med dansk rejseleder – Cambodja

Rundrejser til Vietnam, Cambodia & Laos

med dansk guide

En rejse i Vietnam, Cambodia, Laos & Thailand rummer mange store oplevelser og indtryk. Vores grupperejser er oplevelsesture – dvs. programmerne tilstræber at give et bredt indblik i de pågældende rejsemål. På grupperejserne besøges store klassiske seværdigheder, men der er også lagt vægt på at komme forbi særegne lokale attraktioner, at få indblik i befolkningens hverdagsliv, opleve naturen, smage gastronomiske specialiteter, samt med den danske rejseguide’s særlige kendskab og kontakter at få dørene åbnet til steder ikke mange kommer – altså interessante kulturrejser med et bredt programindhold.

Man taber tit øje for det unikke eller smukke, hvis man ser 1000 skønne ting af den samme slags efter hinanden. På vores rundrejser med dansktalende rejseleder til Vietnam, Cambodia, Laos & Thailand prioriterer vi derfor at skabe afveksling mellem historiske, kulturelle, arkitektonisk, naturmæssige oplevelser, som krydres med lokalt indblik, små aktiviteter og tid på egen hånd.

Rundrejser ledes af danske rejseledere

Vores rejser ledes af erfarne danske guider, som bor i Vietnam eller har opholdt sig i landet i en længere periode og oftest også rejst og guidet i Cambodia, Laos, Thailand og de andre omkringliggende lande. Derfor har de danske rejseledere på vores grupperejser et indgående kendskab om disse landes historie, stor viden om sociale og politiske forhold, samt indsigt i lokalbefolkningens levevilkår, livsfilosofier og traditioner. Iht. vores guider lever her, er vietnamesisk gift eller på anden vis er involveret med andre projekter, så brænder de for at introducere disse fortryllende lande og folk. På rundrejsen vil gruppen desuden ledsages af lokale engelsktalende rejseguide.

Vietnam & Cambodja klassisk

22.400 PR. PERSON
  • 18 dages rundrejse fra Vietnam til Cambodja
  • Blandes pulserende asiatiske storbyer​
  • Naturoplevelser i Sapa​
  • Sejltur i Halong bugten​
  • Besøget ved Angkor-templerne fra Khmerfolkets storhedstid.​
Previous slide
Next slide
Scroll to Top

Vietnam &
Cambodja

18 dages rundrejse

  • Erfaren dansk rejseleder som boet i Vietnam.
  • De bedste attraktioner i største byer.
  • Lokale kulturrige aktiviteter.
  • Centrale 3+ og 4 stjernet hoteller med by-livet lige ved døren.

Spørgsmål til en rejse ?

KONTAKT os på telefon eller mail

Vi rejser drØmmene

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.