Visum til Vietnam


Visumfritagelse ved følgende betingelser:
- Ophold i Vietnam på maximum 15 dages varighed. 
- Den rejsende skal have et pas der er gyldigt minimum 90 dage fra udrejsedato fra Vietnam. 
- Gyldig returbillet/dokumentation for udrejse indenfor 15 dage fra indrejsen. 
Ophold af længere varighed end 15 dage er underlagt krav om visum og skal passet være gyldigt 90 dage fra udrejsedatoen.

Priser for visum til Vietnam: 
Varighed af visum Én ind- og udrejse Ubegrænset ind- & udrejse 
1-måneds visum kr. 550,- kr. 850,-
3 måneders visum kr. 650,- kr. 1.050,-


Hvis man kommer til Vietnam over land fra Kina, Cambodja eller Laos, så skal man sikre sig, at grænseovergangen er nævnt i visumpapirerne, medmindre man har et visum med tilladelse til ubegrænset antal ind- og udrejser.