Vietnam Sommer med dansk rejselederINTRODUKTION AF REJSEN
"Smag på Vietnam" og du vil blive tryllebundet! Denne oneliner  vil sandsynligvis anspore tankerne på Vietnams folkekøkken, der mange steder er nævnt som et af verdenens sundeste. De mange smagfulde og varierede retter er også en af landets attraktioner, men der er så meget andet! Smagen af og oplevelser i Vietnam spænder bredt. Fra et rigt folkeleben i byernes gader, enestående natur mellem kalkstenstoppene i Halong bugten og det flodrige Mekongdelta. 

Vietnam er på mange måder et unikt rejseland. Her møder vi et smilende folk med en smittende energi og livslyst. Vietnameserne knokler derudad, men kan sagtens stoppe op for at få sig et godt grin eller en snak om stort og småt. Mange mennesker har deres daglige færd udendørs, og vi får lejlighed til at komme tæt på vietnamesernes dagligdag i stræderne, i rismarken, på floderne og lokale markeder.

Landet har en endog meget spændende - og til tider omtumlet - historie. Kina, Frankrig og USA har alle besat Vietnam i længere perioder. Men hver gang har vietnameserne kæmpet sig fri af stormagternes klør, og i Hanoi og i Ho Chi Minh City opleves fortidens vidnesbyrd, når præsidentresidenser, kejserpaladser, museer og Cu Chi tunnelerne besøges. Også arkitektoniske levn fra den godt 100-årige franske kolonitid der blander sig med arketypisk kommunistisk byggeri, giver centrale bydele et historisk og charmerende præg.

På alle rejserutens destinationer kommer vi omkring de største seværdigheder. Turens historiske besøg krydres med indslag såsom streetfoodtur i Hanoi, ceremoniel morgenparade på Ba Dinh pladsen, vanddukketeater, flere guidede spadsereture gennem destinationers bymidte, og cykel- og bådture under vores 3 dages ophold i det flodrige Mekongområde med overnatninger på en skøn 3-stjernet lodge. Der bliver ligeledes tid på egen hånd til selv at gå på opdagelse, og selv at snuse rundt i de ofte stemningsfyldte gader.

Undervejs har vi 4 nætter / 3 hele fridage i Vietnams skønneste by Hoi An, hvor vi bor lige ved stranden på 4-stjernet Tropical Beach Resort. Skulle man få for meget af sol og strandsand ved vandet, kan man nemt cykle en tur i det landlige opland, besøge det stemningsfulde gamle bykvarter på både afslappende slentreture i de smalle hyggelige gader eller med sightseeing for øje. Vi tilbyder også 3 halvdagsudflugter på fridagene i Hoi An.

Såfremt I ønsker mere afslapning ved stranden i Hoi An giver rejseprogrammet mulighed for op til 5 badedage. Ved at springe over ophold og besøg i Hue, kan man få 2 ekstra dage i Hoi An ligeledes på Tropical Beach Resort (det er samme turpris).

 
UDOVER ET INDHOLDSRIGT PROGRAM, KAN DU GLÆDE DIG TIL: 
 
2 dage 1 nats bådcruise i Halong bugtens enestående havlandskab.
* 
4 nætter og badedage på strandresort ved charmerende handelsstad Hoi An.
* 
Swimmingpool på alle hoteller med undtagelse af Hanoi.
*
 
Ophold med 2 nætter på flot 3+ stjernet lodge i Mekongdeltaet og landlige udflugter herfra.
* 
Besøg af historiske steder og seværdigheder i Vietnams største byer.
* Mange indslag og aktiviteter som bibringer rejseprogrammet indblik og lokalt kolorit.
* 
Fly med Emirates og med verdens største passagerfly Airbus 380 på KBH-Dubai/Dubai-KBH.
* Dansk rejseleder, der har opholdt sig i Vietnam i over 5 år og boet i 2 af rejserutens byer.
* Hør om Vietnam på rejseforedrag til forår 2020 i Aarhus, Odense, København, Vejle, Hjørring, Esbjerg.
Tilmeld dig HER.

REJSEDATA
Rejse Vietnam Sommer med dansk rejseleder i juli 2020
Varighed 15 dage fra Nord til Sydvietnam
Igennem steder Hanoi – Halong Bugten - Hue – Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekongdelta
Hotel standard 3+ & 4 stjernede hoteller og 4 nætter. 1 nat på Deluxe båd i Halong bugten & 1 nat i 4-personers sovekupe nattog Hanoi - Hue
Rejseleder Dansk rejseleder med indgående kendskab til Vietnam
Antal rejsedeltagere Minimum 10 // Max 25 rejsegæster
PRIS & REJSEPERIODE
Pris Rejsedato
16.900 15. juli - 29. juli 2020
kontaktperson
Giang & Flemming Jensen Rejsekonsulenter
(+45) 8678 5050
(+45) 8678 5050