Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam Sommerfryd


Skal sommerferien stå på en spændende rejse som helst skal byde på lidt af hvert -  oplevelser i storby, i naturen, i landlige egne, på båd, på stranden, på afslapning, samt med sightseeing og god mad. Og alt dette gerne i eksotiske omgivelser. Så vælg Vietnam, og eventuelt denne rundrejse med en rejserute, der bringer jer fra Nordvietnam, over Midtvietnam til Sydvietnam. Her vil I få et varieret og oplevelsesrigt rejseprogram, hvor stederne og stemningen skifter fra metropolstanske hovedbyer i Hanoi og Ho Chi Minh City, charmerende kejserby Hue og den gamle købstad Hoi An, unikke naturlandskaber og landligt floddelta.

Blandt turens naturmæssige højdepunkter er den kendte og UNESCO-listede Halong Bugt med sit spektakulære havlandskab. Et ny - og endnu ikke så kendt – sight, er den ligeledes UNESCO-anerkendte nationalpark med huler i Quang Ngai provinsen. Verdens største hule blev her opdaget i Vietnam i 2009 af engelske ekspeditionsfolk efter tip fra lokale, og faktisk er området i Phong Nha Nationalpark et af de steder i verdenen med længst sammenhængende hulegange. Vi besøger de flotteste huler, og skal ligeledes på cykeludflugt i den tropiske, grønne nationalpark. 

Midtvejs på turen er der et længere ophold i den hyggelige købstad Hoi An - efter manges mening Vietnams skønneste by. Her finder man et levende menneskeligt kolorit i de historiske rammer i byens centrale kvarter, hvor udenlandske købmænd i tidernes morgen slog sig ned, drev handel og byggede i hver i sin arkitektoniske stil. Det er også her I kan nyde strandlige omgivelser i sommerligt vejr.

På hele turen møder I og bliver humørsmittet af de storsmilende og glade vietnamesere. Mange af dem har deres daglige leben udendørs, på markeder, med boder og hjemmeproduktion på fortovet foran hjemmet eller lige i forhuset eller er ”på vej” et andet sted hen. Med de mange folk i gadebilledet kan en umiddelbar tanke nemt ramme en, om at mange vietnamesere ofte synes at være ”undervejs”. 

Denne rejse er en grupperejse, hvor alle rejsedeltager har købt deres tur hos Vietnam Travels. Rejseruten er fastlagt iht. det beskrevne program, og gruppen ledsages af lokale engelsktalende guider. 

REJSEDATA
Rejse Vietnam Sommerfryd
Varighed 21 dage fra Nord til Sydvietnam med bade mulighed i Hoi An
Igennem steder Hanoi – Halong Bugten – Phong Nha Nationalpark – Hue – Hoi An – Mekongdelta – Ho Chi Minh City
Hotel standard 3 & 4 stjernede hoteller, homestay i Mekongdelta og Deluxe båd i Halongbugten
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Antal rejsedeltagere Min. 10 // Max. 25
REJSEPERIODE
Rejsedato Pris
11. - 31. juli 2017 14.000 per voksen og 13.650 per barn under 12 år

Udover et oplevelsesrigt program er rundrejsen kendetegnet ved:
 + Guidede byrundture til de største og væsentligste seværdigheder i rejserutens destinationer.
+ Store naturoplevelser blandt Halong bugtens forunderlige kalkstensklipper og i Phong Nha Nationalpark.
+ Flere nætter i alle byer, og tid og luft i rejseprogrammet til oplevelser på egen hånd.
+ Helt tæt på lokalbefolkningen ved homestay-ophold hos en familie i Mekongdeltaet.
+ 5 nætter & 4 hele dage i skønne gamle handelsstad Hoi An med strandlige omgivelser.
+ Stor spændvidde i stedernes karakteristika: Hovedstad, Havlandskab, Nationalpark, Kejserby, Købmandsstad, Strand, Floddelta og Metropol.

Andre gruppeture i juli 2017:
15 dages Vietnam Sommer med dansk rejseleder, afgange 04. juli, læs mere her!
21 dages Vietnam Special Sommertur med engelsk guide, afgange 02. juli & 09. juli, info her!