Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam Cykelferie


INTRODUKTION AF DENNE VIETNAM REJSE
At cykle er en god måde at opleve Vietnam på. Først og fremmest fordi rejsetempoet tilpasses ens egen lyst og ligeledes virker oplevelserne stærkere fra sadlen på en 2-hjulet end passagersædet i en bil. På denne 16-dages rundrejse har vi sammensat et varieret program, der kombinerer de store seværdigheder med lokale attraktioner og landlige omgivelser. I får således krydret sightseeing af Vietnams nyere historie med cykelture i byerne, og I bliver selv en del af gademylderet på jeres cykelfærd rundt mellem de planlagte attraktioner.

Rejseruten bringer jer til Vietnams hovedstad Hanoi, og de mellemstore stæder Hoi An og Hue, men ind mellem jeres ophold i disse hovedbyer, skal I såvel sejle og overnatte på en båd i Halong bugtens forunderlige havlandskab, bo i smukke naturomgivelser i Ky Son, Mai Chau og i Mekongdeltaet. På disse 3 nævnte steder er udgangspunktet for oplevelserne smukke naturscenarier og indblik i landfolkets dagligdag, og I indkvarteres i fine og mindre lodges, hvor en hyggelig og ja næsten hjemlig atmosfære præger disse overnatningssteder.


Denne Vietnam tur er en individuel rundrejse, hvor I udgør rejsegruppen og har engelsktalende guide på dage med sightseeing og planlagte aktiviteter. Ud over et indholdsrigt program, byder rejsen på nogen særlige attraktioner:

+ Cykelture i jeres tempo, hvor I kommer rundt i byerne og rundt i de grønne tropiske landskaber.

+ På 2 hjul sightseeing af Vietnams nyere historie i hovedstaden Hanoi og kejserbyen Hue.

+ Tre overnatningssteder med fine og stemningsfyldte 3 stjernede lodges, som opfylder turisters komfortkrav.
+ Stor afveksling i turens destinationer mellem storby, købsmandstæder og natursteder på land og vand.

+ I både Nordvietnam og i Sydvietnam med ophold på landligt beliggende lodges, og med cykeludflugter
   herfra gennem opland og minoritetslandsbyer.
* Hør om Vietnam på rejseforedrag i september i Vejle, Aarhus, KBH, Herning & Odense. Tilmeld dig HER.

REJSEDATA
Rejse Vietnam Cykelferie
Varighed 16 dage fra Nord til Syd Vietnam
Igennem steder Hanoi – Halong Bugten - Ky Son - Mai Chau - Hoi An – Hue - Ho Chi Minh - Mekongdelta
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejsen kan tilpasses yderligere. Med flere dage undervejs, badeafslutning i Vietnam , afslutning med badeferie i Vietnam eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.
REJSENS PRIS
Hotelstandard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjerner 14.200 13.100 12.500 12.100
3+ stjerner 14.900 13.600 13.200 12.600
4 stjerner 15.700 14.200 14.000 13.300
4+ stjerner 19.100 17.000 17.500 16.300
Charm * 15.900 14.500 14.300 13.500

De angivne priser er per person ved henholdsvis 2, 3, 4 eller 5 rejsefæller og eksklusiv oversøisk flybillet. Kontakt Vietnam Travels og få et uforpligtende tilbud på de oversøiske flybilletter. Vietnam Travels har samarbejde med alle store flyselskaber med udrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Prisen på flybilletter varierer i henhold til rejseperiode og flyselskabernes løbende kampagner på billetter til Vietnam.

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 3+ stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.

kontaktperson
Giang & Flemming Jensen Rejsekonsulenter
(+45) 8678 5050
(+45) 8678 5050