Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam Combi Tour, let aktiv rejse med dansk guide


At cykle rundt i Mai Chau dalen i Nordvietnam er som at køre på rammen af et maleri farvelagt med et drømmeagtigt landskab. Rismarkerne er netop sået i marts og stråene står nu her i april halvhøje og lysgrønne rundt på de mange små jordlodder. Høje kalkstensbjerge indrammer det lettere kuperede terræn, hvor vi cykler på stier i de grønne frodige landområder og gennem mindre pittoreske landsbyer, hvor landfolket bor på pælehuse.

Ovenstående beskrivelse kunne stemningsmæssigt gengives for flere af denne rundrejses cykelture, som gøres i oplandet omkring rejserutens destinationer. Indtrykkene fra cykelturene er tit en lige så stor oplevelse som selve de besøgsmål som er cykeludflugternes fixpunkter.

Vietnam Combi Tour er en kombination mellem en kulturrundrejse med besøg af de store seværdigheder i Nord-, Midt- og Sydvietnam og en lettere aktiv ferie med cykeludflugter cirka hver anden dag på mellem 10-20 km. Der er lagt vægt på at opleve Vietnams mangfoldighed og kontraster med et varieret program, der spænder fra vietnamesisk storbykultur i Hanoi og Ho Chi Minh City til store naturoplevelser i Mekongdeltaet, i bjergområdet ved Mai Chau og i båden blandt kalkstensbjergene i Halong bugten. Og fra indblik i fortidens storhed i kejserbyen Hue over møde med traditionerne hos de etniske minoriteter til pengene og modernitetens synlige indtog i Vietnams metropoler. 

Hurtige transportformer (fly og bus) kombineres med mindre cykelture. Der kræves ikke speciel god form for at kunne deltage på rejsen. Vi cykler cirka hver anden dag på rundrejsen i et adstadigt tempo og drikkepauser og stop ved sightseeingssteder undervejs. De fleste af cykelturene er på mellem 10-14 kilometrer, og to cykeludflugter på omtrent 20km. 


Vi bor på gode centralplacerede 3-stjernede hoteller i byerne, i Halong bugten har vi en overnatning på en flot Deluxe junke (båd), mens vi i Mai Chau og i Mekongdeltaet bor på nogle skønne skønne 3-stjernede lodges, som er bygget med øje for at være arkitektonisk integreret med de landlige omgivelser. En dejlig rundrejse som udnytter de "gratis" fridage henover påsken 2017.


REJSEDATA

Tur: Vietnam Combi Tour, let aktiv rejse med dansk rejseleder
Varighed: 16 dage fra Nordvietnam til Sydvietnam
Igennem steder: Hanoi – Halong Bugten - Mai Chau – Hue – Hoi An - Mekongdelta - Ho Chi Minh City
Hotelstandard: 3 & 4 stjernede hoteller & Deluxe båd i Halong bugten
Rejseleder: Dansk rejseleder med indgående kendskab til Vietnam
Antal rejsedeltagere: Rejsen gennemføres i små grupper med 10-20 deltagere.

REJSEPERIODE

Pris Rejsedato  
21.500 08. april - 23. april 2017  
Udover et indholdsrigt program er Vietnam Combi Tour kendetegnet ved:
+ Lettere aktiv ferie med god kombination mellem cykelture og sightseeing.
+ Dansk rejseleder som er fastboende i Vietnam og som har guidet Vietnam Combi Tour flere gange.
+ Kom tættere på Vietnam - på cykel mærkes og opleves nye steder på en mere intens måde.
+ Besøg og 2 overnatninger hos minoritetsstammerne Hvid Thai'erne og Muong-folket.
+ 2 dage 1 nat udflugt i Mekongdeltaet med overnatning på en flot lodge midt i det landlige Mekong.
+ Stor afveksling i oplevelser på rejserute iht. udflugternes forskellighed og skiftevis ophold i by og land.
kontaktperson
Giang & Flemming Jensen Rejsekonsulenter
(+45) 8678 5050
(+45) 8678 5050