Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vietnam & Cambodja med dansk rejseleder


  
INTRODUKTION AF REJSEN

Tag med Vietnam Travels på en spændende rundrejse med dansk rejseleder til Vietnam og Cambodja. Her blander orientens mystik sig med modernitet og fremskridt de 2 lande gennemgår i disse år. Det er fascinerende og inspirerende at se hvordan disse på mange måder traditionsbundne folkefærd - udstråler tro på fremtiden og gæstfrit tager imod udenlandske gæster.

Livsappetitten afspejles også i den fremdrift som nu for alvor er igang i Vietnam og Cambodja, og som bliver synligt for os på vores rejse gennem disse lande. Indtryk fra storbylivet i metropolerne Hanoi, Ho Chi Minh City og Phnom Penh, hvor vi både har planlagt bysightseeing og oplever lokale aktiviteter såsom morgengymnastik, flaghejsning på nationalpladsen og rickshawture rundt i de centrale bykvarterers livlige gader, står i skærende kontrast til de input vi får på udflugterne i de mere provinsielle steder, herunder vores ophold i den gamle købstad Hoi An og på vores vej igennem det frodigt grønne Mekongdelta.

 

I programmet er der lagt vægt på afveksling i de attraktioner, som vi skal besøge undervejs. Således blandes pulserende asiatiske storbyer, naturoplevelser i Mekongområdet og sejltur med overnatning på båd i Halong bugten - med fortidens vingesus fra den franske kolonitid, fra gamle dage i den hyggelige handelsby Hoi An og ikke mindst fra besøget ved Angkor-templerne fra Khmerfolkets storhedstid.

 

Men nutiden suser forbi os overalt på rejsen, når vietnameserne og cambodjanerne drøner afsted på motorcykel for at indhente det forsømte og få del i disse landes opadgående velstand. Vi får indblik i deres dagligdag på markedet, i rismarken, på floderne og ikke mindst på de indlagte udflugter ud i oplandet og de landlige områder - alt sammen i forsøget på komme hele vejen rundt for at opleve modsætningerne og smile af spidsfindighederne.


Rundrejsen starter i Nordvietnam og går via Midt til Sydvietnam, hvor vi har 4 dages rejse gennem det landlige og frodige Mekongdelta. Via bådtur på Mekongfloden kommer vi til Phnom Penh i Cambodja inden vi slutter ved de imponerende Angkor-templer i Siem Reap. På turen indkvarteres vi på centralplacerede 3 og 4 stjernet hoteller, og på en skøn lodge, hvor vi har 2 nætter og rigtig kan nyde opholdet her.

Der er mulighed for at forlænge rejsen med 5 stranddage 4 nætter i Thailand i kyst-/badebyerne Cha Am og Hua Hin, hvor der tilbydes valgmulighed mellem tre baderesorts på 4 og 5 stjernet hotelniveau. Alle resorts er beliggende ved vandet. Vi sørger for transport til/fra de to stranddestinationer og selve hotelopholdet.

REJSEDATA
Tur Vietnam & Cambodja med dansk rejseleder
Varighed 17 dages rundrejse fra Vietnam til Cambodja
Igennem steder Hanoi – Halong bugten – Hoi An – Ho Chi Minh City – Mekongdelta (Cai Be, Chau Doc) - Phnom Penh - Siem Reap
Hotel standard 3 & 4 stjernede hoteller og Deluxe båd i Halong bugten
Rejseleder Dansk rejseleder med stort kendskab til Vietnam & Cambodja
Antal gæster Rejsen gennemføres i små grupper med 10-25 deltagere
PRIS & REJSEPERIODE
Pris Rejsedato
22.500 23. november - 09. december 2018
5 DAGES BADEFORLÆNGELSE TIL HUA HIN ELLER CHA AM I THAILAND
Tillæg Resort standard
3.150 4+ stjernet Palayana Cha Am Resort, Gardenview værelse
3.550 4+ stjernet Palayana Cha Am Resort, Seaview værelse
3.700 4 stjernet Baan Laksasubha Hua Hin Resort, Gardenview værelse
4.250 5 stjernet Putahracsa Hua Hin Resort, Silksand værelse

Udover et oplevelsesfyldt rejseprogram er Vietnam & Cambodja rejsen kendetegnet ved:

+ Erfaren dansk rejseleder som har guidet flere rejser i begge lande.
+ God programstruktur med sightseeingdage og tid på egen hånd med halve og hele fridage.
+ Fly med Thai Airways, som flyver hurtigst DK-VN/CAM tur/retur. Udrejse: 13t45m & hjemrejse: 15t40m.
+ Planlagt sightseeing af de bedste attraktioner Vietnams og Cambodjas største byer.
+ Udover fly, båd og bus, så bringes vi i 4 af byerne også rundt i cykelrickshaw og i motorcykelrickshaw.
+ Lokale aktiviteter: Nationalgardens parade, morgengymnastik i park & 2 optrædener med Apsara og Phare.
+ Særlige udflugter i Hoi An, gennem Mekongdeltaet og i Siem Reap hvor vi kommer ud i lokale og landlige
   områder og oplever lokalfolkets dagligdag.