Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Sydvietnam, Cambodja & Thailand med dansk guide


INTRODUKTION AF REJSEN

Rejs 14 dage i Sydøstasiens bedste temperaturer på en begivenhedsrig tur fra Sydvietnam til Cambodja, og som afsluttes med 4 skønne dage ved stranden i Rayong i Thailand. Vietnam, Cambodja og nabolandet Laos blev engang kaldt "Fransk Indokina", en benævnelse som den danske geolog Malthe Conrad Bruun opfandt da franskmændene havde disse 3 lande. Og det franske aftryk på historien herude bliver synligt under vores ophold og sightseeing i hovedbyerne, hvor mange bygninger og mindesmærker har klar reference til kolonitiden.

Både det vietnamesiske og cambodjanske folkefærd er relativt pragmatiske og har nemt ved at finde en humoristisk side på tingene, lidt ligesom os danskere. Men i pagoder og i templer møder vi og åbenbares for os, at den åndelige verden ligeledes spiller en afgørende rolle for begge folkeslag. Helgener for både lykke, rigdom, lang levetid og andre lyksaligheder kan tilbedes på flere alterer. Nogle steder kan horoskop-sedler trækkes, og give et fingerpeg om den pågældende persons nærtforestående fremtid. Hvis den første seddel ikke tegner alt for lys, mener de fleste at træk af papirnota nummer to er muligt, og at et nyt og bedre budskab kan overgå den negative melding fra første seddel.

På vores rejse gennem Sydvietnam og Cambodja vil vi støde på mange – ligesom ovenstående - underfundige kontraster, som er med til at danne nuancerne af farverigt folkeliv, som for manges vedkommende foregår udendørs på markeder, i gaderne og rismarken. Fra engang at have været tilbagestående lande, ses fremskridtet og foretagsomheden nu overalt. Parallelt med besøg i præsident- og kongepaladser, farvestrålende og krummelureagtige templer i Ho Chi Minh City og Phnom Penh, så er det også i disse hovedbyer at to landes økonomiske fremdrift er tydeligst.

Spændende sightseeing med Viet Congs guerillahærens tunnelsystem, Khmerfolkets storhedstid med skabelsen af Angkor-byen kombineres med ophold i det tropisk grønne Mekongområde med lokale attraktioner og aktiviteter. Her besøges små familiedrevne virksomheder som fremstiller lokale specialiteter, vi er på cykeltur udi landlige egne og smålandsbyer og har flere sejlture på større floder og ind i små kanaler for at komme tæt på landsbylivet og et stort flydende marked.

Vi ender i badebukser, solbriller og fødderne i strandsand, når rundrejsen afsluttes med nogle sommerlige dage på det dejlige Bayong at Sea Resort i Rayong i Thailand. Dette skønne baderesort ligger lige ud til vandet i den Thailandske Bugt, og her får vi et afslappende og solrigt strandophold inden vi vender næsen hjemad.

REJSEDATA

Tur Sydvietnam, Cambodja og Thailand med dansk guide
Varighed 14 dage fra Sydvietnam til Cambodja og afslutning i Thailand
Igennem steder Ho Chi Minh City – Mekongdeltaet (Can Tho & Chau Doc) – Phnom Penh – Siem Reap – Rayong – Bangkok lufthavn
Hotel standard Godt 3 stjernet hotel i Ho Chi Minh City og 4 stjernede hoteller/baderesort resten af turen
Rejseleder Dansk rejseleder med indgående kendskab til Vietnam & Cambodja
Antal gæster Minimum 10 - Maksimum 25

PRIS & REJSEPERIODE

Pris Rejsedato Status
13.900 19. februar – 04. marts 2018 UDSOLGT
Udover et oplevelsesrigt program er Sydvietnam, Cambodja & Thailand kendetegnet ved:
+ Første programdel med sightseeing og oplevelser. Anden programdel badeferie ved vandet.
+ Veldisponeret rejse med 2 nætter i de mest interessante byer. 3 nætter på badeopholdet.
+ Centrale 4 stjernede hoteller i gåafstand til byens fixpunkter. 3 stjernet hotel i Ho Chi Minh City.
+ Varieret rejseprogram. Afvekslende med byrundture, oplevelser i landlige egne og lokale aktiviteter.
+ Rejserute gennem det frodige Mekongdelta og heldagsudflugt til Angkor tempelbyen.
+ Afsluttende strandophold på det dejlige 4 stjernet Bayong at Sea Resort i Rayong i Thailand.
+ Erfarne danske rejseledere som har guide mange rundrejser.
+ Super flyrejse Danmark-Vietnam/Thailand-Danmark med rejsetid på 16½ timer hver vej.