Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Rundrejse med rejseleder til Cambodja


Rundrejser til Vietnam, Cambodia & Laos med dansktalende rejseleder

En rejse i Vietnam, Cambodia og Laos rummer mange store oplevelser og indtryk. Vores grupperejser er oplevelsesture - dvs. programmerne tilstræber at give et bredt indblik i de pågældende rejsemål. På grupperejserne besøges store klassiske seværdigheder, men der er også lagt vægt på at komme forbi særegne lokale attraktioner, at få indblik i befolkningens hverdagsliv, opleve naturen, smage gastronomiske specialiteter, samt med den danske rejseguide's særlige kendskab og kontakter at få dørene åbnet til steder ikke mange kommer - altså interessante kulturrejser med et bredt programindhold

Man taber tit øje for det unikke eller smukke, hvis man ser 1000 skønne ting af den samme slags efter hinanden. På vores rundrejser med dansktalende rejseleder til Vietnam, Cambodia & Laos prioriterer vi derfor at skabe afveksling mellem historiske, kulturelle, arkitektonisk, naturmæssige oplevelser, som krydres med lokalt indblik, små aktiviteter og tid på egen hånd.

Rundrejser ledes af danske rejseledere

Vores rejser ledes af erfarne danske guider, som bor i Vietnam eller har opholdt sig i landet i en længere periode og oftest også rejst og guidet i Cambodia, Laos og de andre omkringliggende lande. Derfor har de danske rejseledere på vores grupperejser et indgående kendskab om disse landes historie, stor viden om sociale og politiske forhold, samt indsigt i lokalbefolkningens levevilkår, livsfilosofier og traditioner. Iht. vores guider lever her, er vietnamesisk gift eller på anden vis er involveret med andre projekter, så brænder de for at introducere disse fortryllende lande og folk. På rundrejsen vil gruppen desuden ledsages af lokale engelsktalende rejseguide.