Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Rundrejse med dansk rejseleder


Rundrejser med dansktalende rejseleder til Vietnam, Cambodja & Laos

En rejse med dansk rejseleder i Vietnam, Cambodja og Laos rummer nye indtryk og mange store oplevelser. Vores rundrejser er oplevelsesture, hvor rejseprogrammerne tilstræber at give et bredt indblik i de pågældende rejsemål.

På rundrejserne med dansktalende rejseguide besøges de store klassiske seværdigheder. Men der er lige så høj grad lagt vægt på at komme forbi særegne lokale attraktioner, at få indsigt i befolkningens hverdagsliv, opleve naturen og smage gastronomiske specialiteter, samt med den danske rejseleders særlige kendskab og kontakter at få dørene åbnet til steder ikke mange turister kommer. Vores rundrejser er kulturrejser med et bredt og meget varieret programindhold.

Man taber tit øje for det unikke eller smukke, hvis man ser 1000 skønne ting af den samme slags efter hinanden. På vores rundrejser med dansk rejseleder til Vietnam, Cambodja & Laos prioriterer vi derfor at skabe en bevidst afveksling mellem historiske, kulturelle, arkitektoniske og store naturmæssige rejseøjeblikke, som krydres med lokal kolorit, små aktiviteter og tid på egen hånd.

 

Rundrejser ledes af danske rejseledere
Det er erfarne danske guider som står i spidsen for vores rundrejser. Vores rejseledere bor typisk eller har boet i Sydøstasien – primært Vietnam - i en længere periode, og har rejst og guidet i Cambodja, Laos og de andre omkringliggende lande. På den baggrund har de danske rejseledere på vores rundrejser et indgående kendskab til disse landes historie, og besidder en stor viden om sociale og politiske forhold, samt indsigt i lokalbefolkningens levevilkår, livsfilosofier og dagligdag.

Iht. vores guider lever her, er lokalt gift eller på anden vis personligt er involveret i forskellige projekter, så brænder de for at introducere disse fortryllende lande og folkeslag for Vietnam Travels rejsegæster.