Rejseleder, Vietnam Grand I


Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: CARSTEN

På en rundrejse i 2000 ramtes Carsten af en umiddelbar fascination af Vietnam – og fascinationen er blevet til en forelskelse af landet. Han har sidenhen rejst og opholdt sig i Vietnam i sammenlagt mere end 4 år. Carsten taler vietnamesisk og er en fantastisk døråbner i mødet med befolkningen – med sand interesse for hverdagslivet for risbonden, menigmand og lokale VIPs. Som gæst på hans ture er man risikozonen for pådrage sig hans begejstring for landet og ikke mindst i smittefare for hans altid gode humør.

Carsten har igennem flere år stået i spidsen for både Vietnam Cykel Ferie, Vietnam Emotion og Vietnam Grand Tour. Guide på følgende grupperejser:


Vietnam Grand I  08. januar - 28. januar 2017
Vietnam Grand I  26. februar - 18. marts 2017
Vietnam Grand I  01. april - 21. april 2017
Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: JESPER
Jesper er en gammel ung globetrotter. Han er 38 år og har rejst det meste af sit voksenliv på flere af klodens kontinenter, dog er Sydøstasien hans primære hjemsted. Han bevæger sig hjemmevant rundt i Vietnam, Cambodja og Thailand efter faste ophold og utallige rejser, som rejseleder og på egen hånd. Med sit åbne sind favner Jesper sine medrejsende og er nysgerrig på egne og gruppens vegne over for de lokalfolk I måtte møde, og de ting I måtte støde på undervejs. At guide og åbenbare turens destinationer for sine gæster, er simpelthen en del af hans DNA.

Jesper er guide på følgende grupperejse:
Vietnam Grand I  05. februar - 25. februar 2017