Rejseleder, Vietnam Emotion


Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: CARSTEN
På en rundrejse i 2000 ramtes Carsten af en umiddelbar fascination af Vietnam – og fascinationen er blevet til en forelskelse af landet. Han har sidenhen rejst og opholdt sig i Vietnam i sammenlagt mere end 5 år. Carsten taler vietnamesisk og er en fantastisk døråbner i mødet med befolkningen – med sand interesse for hverdagslivet for risbonden, menigmand og lokale VIPs. Som gæst på hans ture er man risikozonen for pådrage sig hans begejstring for landet og ikke mindst i smittefare for hans altid gode humør.

Carsten har igennem flere år stået i spidsen for både Vietnam Combi Tour, Vietnam Emotion og Vietnam Grand Tour. Guide på følgende grupperejser:

Vietnam Emotion 14. januar – 29. januar 2018
Vietnam Emotion 31. januar – 15. februar 2018
Vietnam Emotion 28. februar – 15. marts 2018
Vietnam Emotion 17. marts – 01. april 2018

 
Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: FLEMMING
I 1999 tog Flemming på en dannelsesrejse til Vietnam, hvor han i 1 år boede hos en vietnamesisk familie i Ho Chi Minh City og tillærte sig vietnamesisk sprog på det Socialvidenskabelige Universitet. Udover studierne arbejdede han frivilligt for en japansk NGO og desuden engelskunderviser for katolske nonner. Siden har Flemming rejst Vietnam tyndt alene og som guide, samt haft ophold i både Laos og Cambodja. Han har et stort kendskab til sociale, religiøse, kulturelle og familiemæssige forhold i Vietnam.

Mister Ming, som vietnameserne kalder ham, er medejer af Vietnam Travels, og har senest været rejseleder på Vietnam & Cambodja i foråret 2017. Guide på følgende grupperejse:
Vietnam Emotion 11. - 26. februar 2018