Rejseleder, Vietnam & Cambodja


Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: CARSTEN
På en rundrejse i 2000 ramtes Carsten af en umiddelbar fascination af Vietnam – og fascinationen er blevet til en forelskelse af landet. Han har sidenhen rejst og opholdt sig i Vietnam i sammenlagt mere end 5 år. Carsten taler vietnamesisk og er en fantastisk døråbner i mødet med befolkningen – med sand interesse for hverdagslivet for risbonden, menigmand og lokale VIPs. Som gæst på hans ture er man risikozonen for at pådrage sig hans begejstring for landet, og ikke mindst i smittefare for hans altid gode humør.

Ligeledes har han rejst og guidet i Cambodja, og har en særlig forkærlighed for sydlanske tropiske udendørs leben, som hersker Cambodjas hovedbyer. Carsten har igennem flere år stået i spidsen for både Vietnam Emotion og Sydvietnam, Cambodja & Thailand. Guide på følgende grupperejser:
Vietnam & Cambodja 23. november - 09. december 2018
 

Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: Bo
Bo er næsten vietnameser. Han bor vietnamesisk, taler vietnamesisk, er vietnamesisk gift og har gennem sine 14 års stationære arbejde og ophold i landet en enorm viden og personlig erfaring om de sociale, kulturelle, politiske og familiemæssige facetter af det vietnamesiske samfund. Samtidigt har han gennem årene haft flere afstikkere til Cambodja og tilsvarende guidet her. 


Som tidligere underviser er Bo vant til at fortælle og sætte flere perspektiver på tingene - som person er han lutter smil og energi, og har et væld af personlige historier og anekdoter som sætter ekstra krydderi på hans ture. Bo har stået i spidsen for mange rundrejser i både Vietnam og Cambodja. Guide på følgende grupperejser:
Vietnam & Cambodja  16. januar – 01. februar 2019
Vietnam & Cambodja  31. januar – 16. februar 2019