Rejseleder, Vietnam & Cambodja


Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: JESPER
Jesper er en erfaren globetrotter. Han er 39 år og har rejst det meste af sit voksenliv på flere af klodens kontinenter, dog er Sydøstasien hans primære hjemsted. Han bevæger sig hjemmevant rundt i Vietnam, Cambodja og Thailand efter faste ophold og utallige rejser, som rejseleder og på egen hånd. Med sit åbne sind favner Jesper sine medrejsende og er nysgerrig på egne og gruppens vegne over for de lokalfolk I måtte møde, og de ting I måtte støde på undervejs. At guide og åbenbare turens destinationer for sine gæster, er simpelthen en del af hans DNA.

Guide på følgende grupperejse:
Vietnam & Cambodja 07. januar - 23. januar 2018

 
Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: BOSSE
Bosse er næsten vietnameser. Han bor vietnamesisk, taler vietnamesisk, er vietnamesisk gift og har gennem sine 14 års stationære arbejde og ophold i landet en enorm viden og personlig erfaring om de sociale, kulturelle, politiske og familiemæssige facetter af det vietnamesiske samfund. Samtidigt har han gennem årene haft flere afstikkere til Cambodja og tilsvarende guidet her.

Som tidligere underviser er han vant til at fortælle og sætte flere perspektiver på tingene - som person er han lutter smil og energi, og har et væld af personlige historier og anekdoter som sætter ekstra krydderi på hans ture. Bosse har stået i spidsen for mange rundrejser i både Vietnam og Cambodja.
Guide på følgende grupperejse:
Vietnam & Cambodja 03. - 19. februar 2018