Rejseleder, Vietnam & Cambodja


Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: JESPER
Jesper er en gammel ung globetrotter. Han er 39 år og har rejst det meste af sit voksenliv på flere af klodens kontinenter, dog er Sydøstasien hans primære hjemsted. Han bevæger sig hjemmevant rundt i Vietnam, Cambodja og Thailand efter faste ophold og utallige rejser, som rejseleder og på egen hånd. Med sit åbne sind favner Jesper sine medrejsende og er nysgerrig på egne og gruppens vegne over for de lokalfolk I måtte møde, og de ting I måtte støde på undervejs. At guide og åbenbare turens destinationer for sine gæster, er simpelthen en del af hans DNA.

Guide på følgende grupperejse:
Vietnam & Cambodja 07. januar - 23. januar 2018

 
Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: FLEMMING
I 1999 tog Flemming på en dannelsesrejse til Vietnam, hvor han i 1 år boede hos en vietnamesisk familie i Ho Chi Minh City og tillærte sig vietnamesisk sprog på det Socialvidenskabelige Universitet. Udover studierne arbejdede han frivilligt for en japansk NGO og desuden engelskunderviser for katolske nonner. Siden har Flemming rejst Vietnam tyndt alene og som guide, samt haft ophold i både Laos og Cambodja. Han har et stort kendskab til sociale, religiøse, kulturelle og familiemæssige forhold i Vietnam.

Mister Ming, som vietnameserne kalder ham, er medejer af Vietnam Travels, og har senest været rejseleder på en af Vietnam & Cambodja afgangene i foråret 2017. Guide på følgende grupperejse:
Vietnam & Cambodja 03. - 19. februar 2018