Rejseleder til Sydvietnam, Cambodja & Thailand


Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: FLEMMING
I 1999 tog Flemming på en dannelsesrejse til Vietnam, hvor han i 1 år boede hos en vietnamesisk familie i Ho Chi Minh City og tillærte sig vietnamesisk sprog på det Socialvidenskabelige Universitet. Udover studierne arbejdede han frivilligt for en japansk NGO og desuden engelskunderviser for katolske nonner. Siden har Flemming rejst Vietnam tyndt alene og som guide, samt haft ophold i både Laos, Cambodja, Thailand, Malasia og Singapore. Han har et stort kendskab til sociale, religiøse, kulturelle og familiemæssige forhold.

Mister Ming, som vietnameserne kalder ham, er medejer af Vietnam Travels, og har senest været rejseleder på Vietnam & Cambodja i foråret 2017.

Guide på følgende grupperejse:
Sydvietnam, Cambodja & Thailand 22. Januar - 04. Februar 2018


Vietnam Travels - Dansk Rejseleder: CARSTEN
På en rundrejse i 2000 ramtes Carsten af en umiddelbar fascination af Vietnam – og fascinationen er blevet til en forelskelse af landet. Han har sidenhen opholdt sig i Vietnam i sammenlagt mere end 5 år, og rejst i flere lande i Asien, Cambodja, Indonesien, Philippinerne og Thailand. Carsten er en fantastisk døråbner i mødet med befolkningen – med sand interesse for hverdagslivet for risbonden, menigmand og lokale VIPs. Som gæst på hans ture er man risikozonen for pådrage sig hans begejstring for landet og ikke mindst i smittefare for hans altid gode humør. 

Carsten har igennem mange år stået i spidsen for vores forskellige rundrejser med dansk rejseleder.

Guide på følgende grupperejse:
Sydvietnam, Cambodja & Thailand 19. Februar - 04. Marts 2018