Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Praktisk forhold, Cambodja & Sydvietnam Julerejse


DELTAGERANTAL
Rundrejsen gennemføres ved minimum 10 og max 22 rejsedeltagere. Er der ikke det nødvendige antal deltagere senest 6 uger før afrejsen, vil Vietnam Travels ikke gennemføre rejsen. Vietnam Travels vil meddele de tilmeldte gæster herom, og samtidigt give tilbud om andre rejsemuligheder eller tilbagebetaling af kundernes indbetaling.


VISUM & PAS
Der er visumpligt til Cambodja, og visum laves ved ankomsten til Siem Reap. Prisen for visum er USD30, som skal medbringes i kontant i USdollars. Ved denne rundrejse skal danske/skandinaviske statsborgere ikke have visum til Vietnam. Passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder udover turens planlagte hjemrejsedato fra Vietnam.


VACCINATIONER
På en arrangeret Cambodja & Vietnam rundrejse med dagsudflugter som på denne tur anbefaler Statens Serum Institut, at man som minimum har følgende vaccinationer: Difteri, Stivkrampe og Hepatitis A.

Med hensyn til malariamyg i Cambodja se Statens Serum Instituts hjemmeside: www.ssi.dk. Risikovurderingen for malaria-myg inddeles her i tre kategorier:
1: Ingen risiko - Lav risiko
2: Lav risiko
3: Risiko

Rejseruten i Cambodja kommer til to byer (Phnom Penh og Siem Reap) som ligger i kategorien "ingen risiko - lav risiko". På Staten Serum Instituts hjemmeside forefindes et malaria-myg oversigtskort - samme link/oversigtskort finder du her.

Med hensyn til malariamyg i Vietnam se Statens Serum Instituts hjemmeside: www.ssi.dk. Risikovurderingen for malaria-myg inddeles i to kategorier:
1: Ingen risiko - Lav risiko
2: Lav risiko

Rejseruten i Vietnam kommer til områder/byer i kategorien "ingen risiko - lav risiko". På Staten Serum Instituts hjemmeside finder man et malaria-myg oversigtskort - samme link/oversigtskort finder du her.


REJSEFORSIKRING
Det er en forudsætning for deltagelse på Vietnam Travels rundrejser med dansk rejseleder, at man har en rejseforsikring, som dækker lægebehandling og medicin, eventuel hjemtransport, hvis man er uheldig at komme til skade eller bliver syg undervejs. På rejser uden for Europa er man ikke dækket af den offentlige sygeforsikring. Endvidere skal man tage stilling til om man ønsker afbestillingsforsikring - en forsikring, der dækker, hvis man bliver syg inden afrejsen og ikke kan komme af sted. Vietnam Travels tilbyder begge forsikringstyper.FLYREJSEPLAN MED THAI AIRWAYS
Den oversøiske flyrejse Danmark-Vietnam tur/retur er med Thai Airways, som flyver hurtigst af alle flyselskaber fra Danmark-Cambodja og Vietnam-Danmark.


Udrejse København–Siem Reap med samlet rejsetid på: 12 timer & 25 minutter
København-Bangkok 13.50-06.20     = 10 timer 30 minutter (TIDSFORSKEL 6 TIMER)
Flyskifte i Bangkok 06.20 til 07.25     = 1 timer 05 minutter
Bangkok-Siem Reap 07.25-08.15      = 50 minutter


FRA flyafgang København kl. 13.50 (dansk tid)
TIL flyankomst Siem Reap kl. 08.15 (vietnam tid) 
= 18timer 25minutter minus 6 timers tidsforskel = 12timer 25minutter samlet rejsetid.


Hjemrejse Ho Chi Minh City–København med samlet rejsetid på: 15 timer & 40 minutter

Ho Chi Minh City – Bangkok 20.55–22.20    = 1 time 25 minutter
Flyskifte i Bangkok 22.20 til 00.50                  = 2 timer 30 minutter
Bangkok – København 00.50–06.35             = 11 timer 45 minutter (TIDSFORSKEL 6 TIMER)


FRA flyafgang Ho Chi Minh City kl. 20.55 (vietnam tid)
TIL flyankomst København kl. 06.35 (dansk tid) 
= 9timer 40minutter plus 6 timers tidsforskel = 15timer 40minutters samlet rejsetid.


AFREJSE FRA PROVINSEN

Der er mulighed for tilslutning fra Billund, Aarhus og Aalborg med SAS. Ønskes provinstilslutning, skal forespørgsel herom ske samtidigt med bestilling af rejsen. Da SAS først skal godkende pladserne og genbekræfte prisen, tager Vietnam Travels forbehold for udsolgte pladser til nedennævnte pris.

Prisen for provinstilslutning er forventeligt fra 900,- til 1.200,- for tur/retur billet eksklusive lufthavnsskatter for en "samlet billet". Ved "samlet billet" forstås at hele flyrejsen er lavet som én billet: Aarhus/Billund/Aalborg - Vietnam tur/retur. Skulle flyet fra Jylland blive forsinket/aflyst, så man ikke når Thai Airways flyet i København, så har SAS ved en "samlet billet" netop forpligtelsen/udgiften til at få jer til Vietnam hurtigst muligt.DRIKKEPENGE

Den anviste drikkepengesats på 350,-/person dækker drikkepenge til lokalguider, chauffører, bådpersonale, bellboys og andre servicefolk vi møder på vores vej gennem Vietnam. Drikkepengene dækker ikke stuepigen på hotellet og eventuelt til tjenere på restauranter. De 350,-/person vil blive indsamlet af rejselederen ved turens start, som vil sørge for at fordele drikkepengene til de relevante servicefolk.FYSISK FORM

Det er en forudsætning for deltagelse i denne rundrejse, at man er i rimelig fysisk form. Anvender man rollator eller kørestol, eller er meget dårligt gående, er denne rejse ikke egnet, og vedkommende kan derfor ikke deltage i rundrejsen. Vietnam Travels forbeholder sig ret til at afvise rejsedeltagere, der efter vores vurdering ikke vil være i stand til at gennemføre rejsen ved egen hjælp. En sådan afvisning vil være uden ansvar for Vietnam Travels.NAVNEÆNDRING

Ved køb af rejsen skal man opgive sit navn, præcist som det står angivet i passet. Hvis der er opgivet forkert eller ufuldendt navn, og flybilletterne skal ændres og genudstedes, bæres eventuelle ekstra omkostninger af rejsegæsten.FORBEHOLD/ÆNDRINGER
Som udgangspunkt gennemføres rejsen iht. det foreskrevne og oplyste program. Ændringer kan dog forekomme iht. vejr-, kulturelle forhold, force majeure situationer eller lokale omstændigheder, som kan have indflydelse på rejseprogrammets afvikling. Vietnam Travels, vores rejseleder og lokale repræsentanter vil naturligvis gøre alt for at gennemføre turen iht. det foreskrevne turprogram, eller forsøge at finde andre alternative muligheder, såfremt rejseprogrammet nødvendigvis må ændres.