Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Overblik over turen, Vietnam Special Sommertour


M = Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad, inkluderet i programmet, hvor angivet. 


Dag 1: Afrejse København
TURAFGANG 02. - 22. JULI 2017
Check-in kl. 12.15 og flyafgang kl. 14.25 med Thai Airways via Bangkok til Hanoi. Den samlede flyrejsetiden på udrejsen er 14 timer 10 minutter.

TURAFGANG 09. - 29. JULI 2017
Check-in kl. 16.30 og flyafgang kl. 18.40 med Turkish Airlines via Istanbul til Hanoi. Den samlede flyrejsetiden på udrejsen er 16 timer 40 minutter.


Dag 2: Ankomst Hanoi // 3 stjernet Mon Regency Hotel
Ankomst til Hanoi. Bustransfer fra lufthavnen til det centralt beliggende hotel, som er placeret i det kendte old quarter. Fra hotellet er der 2 minutters gang til Dong Xuan marked, og 10 minutters gåtur til Hoan Kiem søen, som begge er nogle af Hanois pejlemærker. Fri efter check-in.
 

Dag 3: Hanoi // M,F
Rundtur med besøg af byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet. Efter frokost tur i cykelrickshaw rundt i den gamle bydel. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd.
 

Dag 4: Hanoi – Halong bugten (bus) // 2-personers kahyt på Deluxe junke // M,F,A
Bus til Halong bugten. I en deluxe junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dages 1 nat cruise. Undervejs besøges en drypstenshule, I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at sejle i kajak. Overnatning ombord i 2-personers kahytter med eget toilet/bad.
 

Dag 5: Halong bugten – Hanoi (bus) // 3 stjernet Mon Regency Hotel // Brunch
I står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. Tilbage til Hanoi, hvor I stadigvæk har noget af eftermiddagen og hele aftenen til at opleve Hanoi.
 

Dag 6: Hanoi – Hoang Su Phi (bus) // 2 stjernet Pan Hou Ecolodge // M,F,A
Busafgang til Hoang Su Phi, der ligger i et frodigt bjergområde med regnskov, risterrasser, smukke dale i det nordligste Vietnam. Her bor mange af farvestrålende etniske minoriteter. I skal bo på et charmerende ecolodge midt i dalene, og har vandreture ud herfra de næstkommende dage.
 

Dag 7: Hoang Su Phi // M,F,A
Mulighed at gå en 3-4 eller 6-7 timers trekkingtur (vandreturene er inklusiv i turprisen).
 

Dag 8: Hoang Su Phi // M,F,A
Mulighed at gå en 3-4 eller 6-7 timers trekkingtur (vandreturene er inklusiv i turprisen). Anden vandrerute end dag 7.

Dag 9: Hoang Su Phi - Hanoi (bus) – Hue (nattog) // 4-personers sovekupe på nattog // M,F
Bus Hoang Su Phi - Hanoi. Senere om aftenen transfer til banegården og i 4-personers sovekupeer med nattog til Hue (Kun Vietnam Travels rejsegæster i kupeerne).
Options: Helt egen sovekupe på nattoget ELLER fly Hanoi-Hue og hotelovernatning i Hue. Se tillæg under menupunktet INKLUDERET I PRISEN.
 

Dag 10: Hue // 4 stjernet Century Hotel // M,F
Togankomst til den gamle kejserby Hue, hvor I om formiddagen besøger Thien Mu pagoden og stifter bekendtskab med buddhismen. Videre til kejserpaladset og den indre kejserby med de mange royale bygninger, hvor kejseren og hans familie boede. I spiser frokost i en flot villa i citadelområdet inden check-in på hotellet. Resten af dagen til egen disposition.
 

Dag 11: Hue // M
Fridag.
Option: Cykeltur med guide gennem forstæderne og oplandet ud til gravmausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, nemlig Minh Mang (den længst siddende kejser) og Khai Dinh (det senest byggede mausoleum). Udflugtens pris er 390 og inkluderer cykel, guide, frokost og entrebilletter til mausoleerne.

Dag 12: Hue - Hoi An (bus) // M,F // 4 stjernet Le Belhamy Resort
Af sted til Midtvietnams gamle handelsstad og skønneste by Hoi An. Hoi An er også rejsens badedestination, hvor I har 5 nætter 4 hele dage. I indkvarteres på et baderesort ved stranden 5km fra den gamle bydel. Der er gratis shuttlebus service til/fra resorttet og byen.
Option: Resortopgradering til 5-stjernet Palm Garden Resort muligt. Merpris 970 for 5 nætter per person i dobbeltværelse.
 

Dag 13: Hoi An // M
Fridag.
Option: Udflugt med indblik i lokalfolkets dagligdag startende med cykeltur til en landsby, hvor I ser lokale dyrkningsmetoder af grønsager og krydderurter. Senere sejler I på floden, og oplever fiskemetoder med sænkenet og kastenet. I forsøger at ro en sivkurvsbåd som de lokale fiskere bruger inden frokost ombord. Pris er 350 og inkluderer cykel, guide, bådtur, frokost & 1 drikkevare og entreer.
 

Dag 14: Hoi An // M
Fridag.
Option: Dykkertur til en ø udfor Hoi An kyst. 2 dyk med ilt ved koralområde med farverige fisk. Ikke dykker-certificeret tilbydes overflade-dykning med snorkel og maske. Bagefter i land på stranden på øen, og kan I nyde solen, vandet og frokost. Pris 420 ved overfladedykning. Pris 680 ved 2 dykning med ilt. Prisen inkluderer transfers, båd til/fra ø, instruktør, alt dykkerudstyr, frokost og entreer.

Dag 15: Hoi An // M
Fridag.
Option: Madlavningskursus. Transfer til madlavningsstedet, hvor I tilbydes en vietnamesisk morgenmad. Bagefter går I på markedet og vises lokale specialiteter. Tilbage på restauranten igen, introducerer kokken et par vietnamesiske retter, som I bagefter selv tilbereder. Pris er 380 inklusiv morgenmad med the og kaffe, de retter I tilbereder, guide/kok og transfer hotel-restaurant t/r.

Dag 16: Hoi An // M
Fridag.
Option: Cykeltur rundt gennem private huskvarterer og landlige omgivelser. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører som laver træskærerarbejder, røgelsespinde, fiskebåde, og når I støder på lokale attraktioner. I spiser frokost i et privat hjem inden I om eftermiddagen sejler tilbage til Hoi An. Pris 290 for bustransfers til/fra cykelturens startsted, bådture, guide, frokost, cykel og entreer.
 

Dag 17: Hoi An – Mekongdelta (fly/bus/båd) // 3 stjernet Mekonglodge // M,F,A
Fly til Ho Chi Minh City og bus til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter.


Dag 18: Mekongdelta - Ho Chi Minh City (båd/bus) // 3 stjernet Huong Sen Hotel // M,F
Sejltur til et flydende marked, hvor små både ligger vuggende side om side og handler frugter og grønsager over rælingen. I land besøges et familieforetagende som laver snacks-specialiteter fra ris og frugt. I sampan båd ind i de små kanaler med besøg af et traditionelt Mekonghus, hvor frokosten indtages i private rammer. Bagefter i bus til Vietnams største by Ho Chi Minh City.


Dag 19: Ho Chi Minh City // M

Bus til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Tilbage i byen omkring frokosttid er resten af dagen til at opleve byen på egen hånd.
Option: Om aftenen med hjelm på hovedet og på bagsædet af en lille motorcykel med chauffør kører I rundt i byens kvarterer til forskellige små restauranter. De kokkerer 1-2 smagfulde retter og specialiteter, som I smager og spiser. Der venter jer både kolonariske og metropolske oplevelser. Pris 575 for motorcykel med engelsktalende chauffør, al mad og alle drikkevarer som indtages undervejs.

Dag 20: Ho Chi Minh City - Afrejse // M
Frem til midt på eftermiddagen er der tid til sightseeing af museer, byens historiske attraktioner eller gå på shopping i byens butikker og markeder, en stemnings-indsnusningstur i bycentrum, eller man kan dase ved hotellets swimmingpool. Der er transfer ud på eftermiddagen fra hotellet til lufthavnen.

TURAFGANG 02. - 22. JULI
Flyafrejse kl. 20.50 med Thai Airways via Bangkok til København. Samlet rejsetid er 15timer og 50minutter. (M)

TURAFGANG 09. - 29. JULI
Flyafrejse kl. 21.40 med Turkish Airlines via Istanbul København. Samlet rejsetid er præcis 17 timer. (M)
 
Dag 21: Ankomst Danmark
Ankomst om morgenen til København med Thai Airways kl. 07.40 og med Turkish Airlines kl. 09.40.