Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Overblik over turen, Vietnam Special Sommertour


M = Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad, inkluderet i programmet, hvor angivet. 


Dag 1: Afrejse København
TURAFGANG 01. - 20. JULI 2018
Check-in kl. 13.15 og flyafgang kl. 15.35 med Emirates til Hanoi. Den samlede rejsetid på udrejsen inklusive flyskifte i Dubai er 16 timer 30 minutter.

TURAFGANG 08. - 28. JULI 2018
Check-in kl. 16.30 og flyafgang kl. 18.40 med Turkish Airlines til Hanoi. Den samlede rejsetid på udrejsen inklusive flyskifte i Istanbul er 16 timer 40 minutter.


Dag 2: Ankomst Hanoi // 3+ stjernet Mon Regency Hotel
Ankomst til Hanoi. Bustransfer fra lufthavnen til det centralt beliggende hotel, som er placeret i det kendte old quarter. Fra hotellet er der 2 minutters gang til Dong Xuan marked, og 10 minutters gåtur til Hoan Kiem søen, som begge er nogle af Hanois pejlemærker. Fri efter check-in.
 

Dag 3: Hanoi // M,F
Rundtur med besøg af byens største seværdigheder: Ho Chi Minh Mausoleum. Præsidentpaladset. Præsident Ho Chi Minhs pælehus. Den ensøjlede pagode. Litteraturtemplet. Efter frokost tur i cykelrickshaw rundt i den gamle bydel. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd.
 

Dag 4: Hanoi – Halong bugten (bus) // 2 personers kahyt på Deluxe junke // M,F,A
Bus til Halong bugten. I en deluxe junke (båd) skal I rundt i Halong bugten med dens forunderlige kalkstenslandskab på et 2 dages 1 nat cruise. Undervejs besøges en drypstenshule, I kommer forbi en flydende fiskelandsby, og der bliver mulighed for at sejle i kajak. Overnatning ombord i 2-personers kahytter med eget toilet/bad.
 

Dag 5: Halong bugten – Hanoi (bus) // 3+ stjernet Mon Regency Hotel // Brunch
I står op til dette ejendommelige naturlandskab, og fortsætter sejlturen i Halong bugten til sidst på formiddagen. Tilbage til Hanoi, hvor I stadigvæk har noget af eftermiddagen og hele aftenen til at opleve Hanoi.
 

Dag 6: Hanoi – Hoang Su Phi (bus) // 2 stjernet Pan Hou Ecolodge // M,F,A
Busafgang til Hoang Su Phi, der ligger i et frodigt bjergområde med regnskov, risterrasser, smukke dale i det nordligste Vietnam. Her bor mange af farvestrålende etniske minoriteter. I skal bo på et charmerende ecolodge midt i dalene, og har vandreture ud herfra de næstkommende dage.
 

Dag 7: Hoang Su Phi // M,F,A
Mulighed at gå en 3-4 eller 6-7 timers trekkingtur (vandreturene er inklusiv i turprisen).
 

Dag 8: Hoang Su Phi // M,F,A
Mulighed at gå en 3-4 eller 6-7 timers trekkingtur (vandreturene er inklusiv i turprisen).
Anden vandrerute end dag 7.

Dag 9: Hoang Su Phi - Hanoi (bus) – Hue (nattog) // 4 personers sovekupe på nattog // M,F
Bus Hoang Su Phi - Hanoi. Senere om aftenen transfer til banegården og i 4-personers sovekupeer med nattog til Hue (Kun Vietnam Travels rejsegæster i kupeerne).
Options: Helt egen sovekupe på nattoget ELLER fly Hanoi-Hue og hotelovernatning i Hue. Se tillæg under menupunktet INKLUDERET I PRISEN.
 

Dag 10: Hue // 4 stjernet Century Hotel // M,F
Togankomst til den gamle kejserby Hue, hvor I om formiddagen besøger Thien Mu pagoden og stifter bekendtskab med buddhismen. Videre til kejserpaladset og den indre kejserby med de mange royale bygninger, hvor kejseren og hans familie boede. I spiser frokost i en flot villa i citadelområdet inden check-in på hotellet. Resten af dagen til egen disposition.
 

Dag 11: Hue // M
Fridag.
Option: Cykeltur med guide gennem forstæderne og oplandet ud til gravmausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, nemlig Minh Mang (den længst siddende kejser) og Khai Dinh (det senest byggede mausoleum). Udflugtens pris er 390 og inkluderer cykel, guide, frokost og entrebilletter til mausoleerne.

Dag 12: Hue - Hoi An (bus) // M,F // 4 stjernet Le Belhamy Resort
Af sted til Midtvietnams gamle handelsstad og skønneste by Hoi An. Hoi An er også rejsens badedestination, hvor I har 5 nætter 4 hele dage. I indkvarteres på et baderesort ved stranden 5km fra den gamle bydel. Der er gratis shuttlebus service til/fra resorttet og byen.
Option: Resortopgradering til 5-stjernet Palm Garden Resort muligt. Merpris 1.230 for 5 nætter per person i dobbeltværelse.
 

Dag 13: Hoi An // M
Fridag.
Option: Udflugt med indblik i lokalfolkets dagligdag startende med cykeltur til en landsby, hvor I ser lokale dyrkningsmetoder af grønsager og krydderurter. Senere sejler I på floden, og oplever fiskemetoder med sænkenet og kastenet. I forsøger at ro en sivkurvsbåd som de lokale fiskere bruger inden frokost ombord. Pris er 350 og inkluderer cykel, guide, bådtur, frokost & 1 drikkevare og entreer.
 

Dag 14: Hoi An // M
Fridag.
Option: Dykkertur til en ø udfor Hoi An kyst. 2 dyk med ilt ved koralområde med farverige fisk. Ikke dykker-certificeret tilbydes overflade-dykning med snorkel og maske. Bagefter i land på stranden på øen, og kan I nyde solen, vandet og frokost. Pris 420 ved overfladedykning. Pris 680 ved 2 dykning med ilt. Prisen inkluderer transfers, båd til/fra ø, instruktør, alt dykkerudstyr, frokost og entreer.

Dag 15: Hoi An // M
Fridag.
Option: Madlavningskursus. Transfer til madlavningsstedet, hvor I tilbydes en vietnamesisk morgenmad. Bagefter går I på markedet og vises lokale specialiteter. Tilbage på restauranten igen, introducerer kokken et par vietnamesiske retter, som I bagefter selv tilbereder. Pris er 380 inklusiv morgenmad med the og kaffe, de retter I tilbereder, guide/kok og transfer hotel-restaurant t/r.

Dag 16: Hoi An // M
Fridag.
Option: Cykeltur rundt gennem private huskvarterer og landlige omgivelser. Der gøres flere stop undervejs ved små entreprenører som laver træskærerarbejder, røgelsespinde, fiskebåde, og når I støder på lokale attraktioner. I spiser frokost i et privat hjem inden I om eftermiddagen sejler tilbage til Hoi An. Pris 290 for bustransfers til/fra cykelturens startsted, bådture, guide, frokost, cykel og entreer.
 

Dag 17: Hoi An – Danang (bus) - Ho Chi Minh (fly) - Mekong (bus/båd) // 3+ stjernet Mekonglodge // M,F,A
Fly til Ho Chi Minh City og bus til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. Indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have og smager nogle af de eksotiske frugter.


Dag 18: Mekong - Ho Chi Minh City (båd/bus) // 3+ stjernet Huong Sen Hotel // M,F
Sejltur til et flydende marked, hvor små både ligger vuggende side om side og handler frugter og grønsager over rælingen. I land besøges et familieforetagende som laver snacks-specialiteter fra ris og frugt. I sampan båd ind i de små kanaler med besøg af et traditionelt Mekonghus, hvor frokosten indtages i private rammer. Bagefter i bus til Vietnams største by Ho Chi Minh City.

Option: Om aftenen med hjelm på hovedet og på bagsædet af en lille motorcykel med chauffør kører I rundt i byens kvarterer til forskellige små restauranter. De kokkerer 1-2 smagfulde retter og specialiteter, som I smager og spiser. Der venter jer både kolonariske og metropolske oplevelser. Pris 575 for motorcykel med engelsktalende chauffør, al mad og alle drikkevarer som indtages undervejs.

 
Dag 19: Ho Chi Minh City // M

Bus til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Tilbage i byen omkring frokosttid er der tid der tid til sightseeing af museer, byens historiske attraktioner eller gå på shopping i byens butikker og markeder, en stemnings-indsnusningstur i bycentrum, eller man kan dase ved hotellets swimmingpool.
På turen 01.-20. juli er der transfer til lufthavn om aftenen dag 19.


Dag 20: Ho Chi Minh City - Flyafrejse

På turen 1-20. juli med Emirates er flyafgangen om natten mellem dag 19-20, kl. 00.35 og hjemkomst til København samme dag kl. 13.15 (dansk tid). (M)
Den samlede rejsetid på hjemrejsen med Emirates inklusive flyskifte i Dubai er 17 timer 40 minutter. 

Turen 08.-28. juli med Turkish Airlines er der fri indtil transfer til lufthavnen om aftenen dag 20 og flyafgang kl. 21.40 med hjemkomst til København dag 21, kl. 09.40 (dansk tid). (M)
Den samlede rejsetid på hjemrejsen med Turkish Airlines inklusive flyskifte i Istanbul er 17 timer.