Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Overblik over turen, Sydvietnam med teenagere


M = Morgenmad / F = Frokost / A = Aftensmad, inkluderet i programmet, hvor angivet
 
 
Dag 1: Afrejse Danmark
Flyafgang fra København eller provinsen.

Dag 2: Ankomst Ho Chi Minh City
Flyankomst til Ho Chi Minh City. I ankomsthallen står jeres chauffør med et skilt med jeres navn påført, hjælper jer ud til bilen og kører til hotellet. Hotellet ligger i lige centrum i gåafstand til byens ikoniske kendetegn såsom det store teater, rådhusbygningen og Notre Dame katedralen.


Dag 3: Ho Chi Minh City // M,F,A
God tid til at sove længe, da I midt på formiddagen skal på en mindre byrundtur i cykelrickshaw med guide i 10-millioner menneskers metropolen Ho Chi Minh City, hvor I kommer forbi et tempel, Paladset for de sydvietnamesiske præsidenter, det gamle franske posthus og et marked. Aftenen byder på metropolske og gastronomiske oplevelser, når I på lille 100cc motorcykel med chauffør kører gennem byens kvarterer og spiser specialiteter på forskellige restauranter.


Dag 4: Ho Chi Minh City // M,F
I speedbåd fra midtbyen, gennem opland og landlige flodområder op til Cu Chi tunnelerne, som var et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Frokost inden I får frisk vind i håret igen i speedbåden tilbage til Ho Chi Minh City.


Dag 5: Ho Chi Minh City - Mekongdelta (bil) // M,F,A
Udflugt og ophold i Mekongdelta. Først med bil og så båd til halvø og indkvartering på Mekonglodge, et hotel bygget med arkitektonisk øje for deltaets grønne omgivelser. I tager en gåtur - eller på en cykeltur på større ø - og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. I stopper ved lokale seværdigheder undervejs, og besøger en have, hvor I smager nogle af de eksotiske frugter, der vokser i deltaet.


Dag 6: Mekongdelta // M,F,A
Bådtur til mindre flydende marked og små produktionssteder med lokale specialiteter. I skal sejle i sampan-båd og besøger et traditionelt Mekong-hus og spise frokost her. Om eftermiddagen er der nogle timers cykeltur ud i området (anden cykelrute end dagen inden), hvis ønskes. Ellers kan man nemt fornøje sig på lodgen, og især ved lodgens swimmingpool.


Dag 7: Mekongdelta – Phu Quoc ø (fly) // M
Transfer til lufthavnen og fly til Phu Quoc ø, som er en vietnamesisk ø beliggende vest for Mekong
deltaet i den Thailandske bugt. I de næste 6 dage er der lagt op til afslapning og badeferie på Vietnams største ø, men der er mulighed for mindre udflugter rundt på øen.


Dag 8: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.


Dag 9: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.


Dag 10: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.


Dag 11: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.


Dag 12: Phu Quoc ø // M
Dag på egen hånd.


Dag 13: Phu Quoc ø – Ho Chi Minh City (fly) – Afrejse // M
Fri indtil transfer til lufthavnen. Fly til Ho Chi Minh City og videreflyvning mod Danmark.


Dag 14: Ankomst til Danmark
Flyankomst til København eller provinsen.