Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Overblik over turen til Sydvietnam, Cambodja & Thailand med dansk rejseleder


M = Morgenmad, F = Frokost og A = Aftensmad, inkluderet i prisen/programmet.
 
 
Dag 1: Afrejse Danmark
Check-in kl. 16.00 og flyafrejse kl. 18.00 med Turkish Airlines fra København til Ho Chi Minh City. Samlet rejsetid København-Ho Chi Minh City er 16 timer 35 minutter inklusive flyskifte i Istanbul. Undervejs serveres mad og drikke.


Dag 2: Ankomst Ho Chi Minh City // A // 3 stjernet Saigon Signature Hotel
Ankomst til Ho Chi Minh City kl. 16.35. Bustransfer fra lufthavnen til vores hotel i centrum. Hotellet ligger midt i distrikt 1 i gåafstand til flere af byens pejlemærker, såsom Ben Thanh marked, strøget ved rådhuset og den kendte gade Dong Khoi. Efter hotel check-in og et bad, spadserer vi til den nærliggende aftensmadsrestaurant, og får de første indtryk af denne farverige metropol.


Dag 3: Ho Chi Minh City // M,F
Vi kører til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Tilbage i byen besøges krigsmuseet der viser fotos taget fra slagmarken og udstiller en del militærmateriel fra Vietnam-krigen. Vejen ligges også forbi paladset for de sydvietnamesiske præsidenter og det smukke gamle franske posthus. Om aftenen kan man gå en tur med rejselederen på en stemningstur, hvor vi ender på en cafe på toppen af et højhus med fantastisk vue udover byen.


Dag 4: Ho Chi Minh City – Can Tho (bus/båd) // M,F,A // 4 stjernet Fortuneland Hotel
Bus til det flodrige deltaområde Mekong. Her sejler vi i båd rundt på floder og mindre bifloder, og gør landgang ved en række besøgsmål, bl.a. kommer vi forbi et familieforetagende som laver snacks-specialiteter fra ris og frugt. Senere tager vi en cykeltur på større ø og får indblik i livet ved floderne og i landsbyerne. Der gøres stop ved lokale seværdigheder og en have, hvor vi smager på deltaets eksotiske frugter. Dagen byder også på en tur i sampanbåd ind i de små kanaler. Ud på eftermiddagen når vi Mekongdeltaet hovedby Can Tho.


Dag 5: Can Tho – Chau Doc (bus) // M,F // 4 stjernet Victoria Nui Sam Hotel
Sejltur til Mekongdeltaets største flydende marked, hvor små både ligger vuggende side om side og over rælingen handler alskens frugter og grønt. På landjorden igen tager vi bussen mod Chau Doc med besøg ved et krokodillecenter undervejs. Senere sejler vi ud til landsbyen for minoritetsgruppen Cham og de flydende huse med fiskeopdræt "i kælderen". Vi skal også i en særlig Mekong-cykelrickshaw rundt i byen og gennem nybyggerområdet med stop ved pagoden Dao Huynh.


Dag 6: Chau Doc - Phnom Penh (båd) // M,F,A // 4 stjernet Ohana Hotel
Skøn sejltur ad Mekongfloden over den vietnamesisk-cambodjanske grænse og op til Phnom Penh. Efter frokost på en af byens gode restauranter, dykker vi ned i Cambodjas mørke historiekapitler med besøg af Tuol Sleng fængselsmuseum og bagefter Killing Fields, som er et mindested for ofrene fra Khmer Rouge rædselsregime fra 1975-1978. Aftensmad på det kendte Foreign Correspondance Club.


Dag 7: Phnom Penh // M,F
Bysightseeing med visit af Kongepaladsområdet med Chan Chaya Pavillonen, Kroningshallen, Sølvpagoden, det odiøse stålhus (en gave fra Napoleon III) og de royale stupaer. Tur i cykelrickshaw rundt i byen, hvor vi passerer og gør stop flere af byens ikoniske pejlemærker: Uafhængighedsmonumentet, Wat Phnom, Le Royal Hotel, Rådhuset og Banegården. Fri om eftermiddagen til at opdage Cambodjas hovedstad på egen hånd.

Dag 8: Phnom Penh – Siem Reap // M,F // 4 stjernet La Niche D'Angkor Hotel
Bus fra Phnom Penh til Siem Reap, der er verdenskendt som byen med de berømte Angkor templer fra dengang Khmer-folket udgjorde det største rige i Sydøstasien. Vi besøger et hjælpeprojekt , hvor fattige unge kan få en håndværksmæssig uddannelse indenfor træ, sten, sølv og kunst. Ligeledes går vi en spadseretur rundt i de centrale gader og får os et førstehånds indtryk af byen.

Dag 9: Siem Reap // M,F,A
I 2-personers motorcykelrickshaw af sted til de mest kendte af Angkor templerne: Sydporten Angkor Thom, Elefanternes terrasse, Bayon, Bapoun, Jungletemplet Ta Prohm, og selvfølgelig Angkor Wat som er ikke mindre end et helt forblændende bygningsværk bygget for godt 800 år siden, og som i sin byggestil og detaljerigdom er ganske uovertruffen. Om aftenen dinner med Apsara-optræden på en scene i restauranten. Apsara er en yndefuld danse-/teateroptræden med korte musik-/dansestykker.


Dag 10: Siem Reap – Rayong (bus) // M,F // 4 stjernet Bandara on Sea Rayong Resort
Transfer i bus fra Siem Reap til stranden i Rayong i Thailand. Her indkvarteres vi på det skønne Bandara on Sea Rayong Resort, der ligger ud til vandet i den Thailandske bugt. Vi har de næste 3 dage til at nyde de sommerlige og varme dage ved stranden.


Dag 11: Rayong // M
Fridag med afslapning i strandlige omgivelser og dejlige temperaturer.


Dag 12: Rayong // M
Fridag med afslapning i strandlige omgivelser og dejlige temperaturer.


Dag 13: Rayong – Bangkok lufthavn (bus) // M
Vi har hele dagen til rådighed da flyafgang med Turkish Airlines først er lige over midnat mellem dag 13 og dag 14. Således er der først busafgang om aftenen fra Rayong til Bangkok lufthavn.


Dag 14: Bangkok - København
Flyafgang fra Bangkok lufthavn lige over midnat kl. 00.05 med ankomst til København kl. 10.30 samme dag efter i alt 16timer 25minutters rejsetid inklusive flyskifte i Istanbul.