Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Om OsFor Vietnam Travels

er Vietnam, Laos & Cambodja mere end blot 3 rejsedestinationer. Særligt vietnameserne er et folk, som kalder på glæde og overraskelse - men også befolkningerne i Laos & Cambodia er entusiastiske og beundringsværdige i henhold til deres synlige gåpåmod.

De 3 lande giver den rejsende god mulighed for afveksling i oplevelserne mellem storby, historie, kultur, arkitektur, anderledes religioner/livsfilosofier, natur på land og på vand, et mangfoldigt gadeliv, afvekslende gastronomi, afslapning ved flotte strande og en aktiv ferie med trekking, cykel, golf, kajak og dykning.

Vietnam Travels er
et rejsebureau, som er startet op i 2004 af Giang Nguyen Jensen og Flemming Nguyen Jensen. Giang er vietnameser, har levet 26 år i Vietnam og de seneste 14 år i Danmark. Flemming er født og opvokset i DK, men har rejst mere end 20 gange til Vietnam og samlet opholdt sig i her i godt 2 år. Derudover har vi rejst, oplevet og suget til os af indtryk, attraktioner og aktiviteter på de destinationer i Cambodja og Laos, som vi tilbyder i vores rejseprogrammer.

Vietnam Travels arrangerer individuelle rejser med engelsktalende guider og rundrejser med danske rejseledere, som har opholdt sig i Vietnam, Cambodja og Laos gennem længere tid. Vores rejseledere har oftest en personlig livshistorie som er forbundet til disse lande og deres guidning på vores rejser bærer præg et nærmest kærlighedsrelation til en hel befolkning.

Indgående kendskab til
Vietnam, Laos & Cambodja danner udgangspunkt for rejseprogrammerne på vores grupperundrejser og individuelle rejser, samt er baggrund for at skræddersy individuelle ture, hvis man har særlige krav og ønsker til rejseindhold, som vores nuværende programpalette til Vietnam, Laos og Cambodja ikke opfylder.

De destinationer og de rejseoplevelser vi tilbyder i vores mange rundrejser, har vi selv prøvet eller inspiceret. Det gælder lige fra den ypperste luksus på 5+ stjernede strandresort til vandring og overnatning i homestay hos de etniske bjergstammer.

Vi er meget bevidste om
at vores succes afhænger af vores gæsters tilfredshed og vi arbejder ud fra princippet om at give service, som vi ville ønske og forlange, hvis vi selv var kunder i et rejsebureau.

Vi tilstræber samtidigt at give en hurtig og effektiv korrespondance i form af hurtig tilbagevenden (inden for 24 timer på hverdage) på forespørgsler, spørgsmål eller andet. Ligeledes under ophold og rejse på destinationerne har vores gæster alle kontaktdata til vores repræsentanter i landene og til os herhjemme. Så skulle der opstår problemer eller andet er vi blot et opkald væk.
 

Vietnam Travels er medlem af Rejsegarantifonden og har medlemsnummer 1817.

kontaktperson
Giang & Flemming Jensen Rejsekonsulenter
(+45) 8678 5050
(+45) 8678 5050