Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Nord og Midtvietnam II


INTRODUKTION AF REJSEN
Man kan falde over postulatet om at Nord og Midtvietnam er "mere det rigtige Vietnam" end hvad man kan opleve i Sydvietnam. Udsagnet er rigtigt i den forstand at de kendteste byer i Nord- og Midtvietnam trækker klare historiske tråde og byder på flere arkitektoniske levn fra fortiden. På denne rundrejse har I ophold i hovedstaden Hanoi, kejserbyen Hue og den gamle skønne handelsstad Hoi An, og i alle 3 byer har historien sat sine forskellige, men tydelige aftryk.

Ligeledes bliver en stor del af Vietnams varierende natur åbenbaret på denne rejse. Man mødes af et forunderligt syn, når man sejler rundt blandt Halong bugtens godt 2.000 kalkstensklipper, som popper op ad vandet her og der. Disse kalkstenstoppe følger med i land, når I i Ninh Binh indkvarteres på en charmerende lodge bygget som en klassisk tonkinesisk landsby – en betegnelse som dækker over en enklave på nogle få huse beliggende tæt sammen på en større matrikel.

Naturoplevelser er ligeledes i højsædet under opholdet i den bjergrige Thanh Hoa provins, hvor minoritetsfolk bor og dyrker ris på terrasser op ad bjergsiderne. Her i grænselandet over mod Laos finder man et grønt kupereret terræn, hvor I får et par nætter på en skøn lodge Pu Luong Retreat, der ligger omkranset af bjerge og med rismarker der strækker helt op til stedets grund. 

Turen er en individuel rundrejse, hvor I udgør rejsegruppen og har jeres egen guide. Ud over et indholdsrigt program, byder rejsen på nogen særlige attraktioner:

+ Guidet rundture i bil til de største seværdigheder bl.a. med gåture i hyggelige bykvarterer.
+ 3 dage og 2 nætters bådcruise rundt i Halong bugtens forunderlige landskab.
+ Ophold på lodgen Pu Luong Retreat beliggende midt i et smukt og bjergrigt naturområde.
+ Ialt 5 dage og 4 nætter på to skønne lodges hvor følelsen af "hjemme" hurtigt rammer én.
+ Let vandring mellem risterrasser og landsbyer i bjergene i Thanh Hoa.
+ Guidet sightseeing til kejserbyen Hue's største royale attraktioner, herunder kejserpaladset.
+ Udflugt udi Hoi Ans opland med indblik i lokallivet og dagligdagen for både landfolket og flodfiskerne.
* Hør om Vietnam på rejseforedrag til forår i Aarhus, Odense, København, Vejle, Hjørring, Esbjerg.
Tilmeld dig HER.

REJSEDATA
Rejse Nord og Midtvietnam II
Varighed 16 dage fra Nord til Midtvietnam
Igennem steder Hanoi - Halong Bugten - Ninh Binh – Pu Luong - Hue - Hoi An
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Vietnam
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs, afslutning med badeferie eller rejse til Cambodjas største seværdigheder.
REJSENS PRIS
Hotelstandard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjerner 12.900 12.100 11.500 11.100
3+ stjerner 13.200 12.300 11.900 11.400
4 stjerner 14.000 13.300 12.600 12.100
4+ stjerner 15.900 14.900 14.600 14.000
Charm * 14.000 13.000 12.700 12.200

De angivne priser er per person ved henholdsvis 2, 3, 4 eller 5 rejsefæller og eksklusiv oversøisk flybillet. Kontakt Vietnam Travels og få et uforpligtende tilbud på de oversøiske flybilletter. Vietnam Travels har samarbejde med alle store flyselskaber med udrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Prisen på flybilletter varierer i henhold til rejseperiode og flyselskabernes løbende kampagner.

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 3+ stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.