Laos & Cambodja Klassisk


INTRODUKTION AF REJSEN
Rejs til to af Asiens mindre kendte lande, som har masser at byde på med mange forskellige attraktioner og oplevelser, og ikke mindst to rolige og meget venlige folkefærd.

Laos er et gammelt kejserdømme, hvor hovedbyen Luang Prabang fortsat emmer af den tidligere royale storhedsperiode, og hvor tempoet synes at gå behageligt adstadigt – ja nærmest som om nutiden ikke helt har indhentet Luang Prabang. Konstrasten til kejserstaden finder I i Nong Kiau. Her byder Laos naturmæssige skønhed sig til med ophold på en lodge og et dagsprogram, hvor I med gåture og sejlture oplever smukke landskaber og landsbylivet.

  

Den moderne verden trænger sig mere tydeligt på mellem Cambodjas mange højdepunkter. Blandt Phnom Penhs historiske attraktioner og de franske kolonisters arkitektoniske levn, opleves byggeaktivitet og travlhed i gader og stræder. I Siem Reap står de imponerende Angkor-templerne som vidnesbyrd om tidligere tiders storhed, da Khmer-folket var en stor magtfaktor i Sydøstasien. Blandt andet opførtes Angkor Wat, som fortsat er det største religiøse bygningsværk på disse breddegrader. De mange ferieindtryk kan I nå at fordøje på turens badeafslutning i kyst-/badebyen Sihanoukville.

Turen er en individuel rejse, hvor I alene udgør rejsegruppen og har engelsktalende guide på de planlagte programdage. Det er et indholdsrigt program med blandt andet:

+ En rejserute som bringer jer til de 2 landes mest interessante steder.
+ Bådture og gåture gennem Laos naturlandskaber.
+ Udvalgte restauranter som byder på Asiens mest sunde og smagfulde køkkener.
+ Turen rundes af med 4 dages badeferie ved Cambodjas bedste badested.
+ I motorcykel-rickshaw ved sightseeing af Angkortemplerne, og i cykelrickshaw rundt til Phnom Penhs sights.
* Hør om Laos & Cambodja på rejseforedrag i januar-februar i Aarhus, Odense, København, Vejle, Hjørring og
   Esbjerg. Tilmeld dig HER.

 
REJSEDATA
Rejse Laos & Cambodja Klassisk med badeferie til sidste
Varighed 16 dage rejse i Laos & Cambodja
Igennem steder Luang Prabang - Nong Kiau - Siem Reap - Phnom Penh - Sihanoukville
Rejseleder Engelsktalende lokalguider
Afrejsetidspunkt Der er daglige flyafgange fra Danmark til Laos & Cambodja
Ferieforlængelse Rejseprogrammet kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien med flere fridage undervejs.
REJSENS PRIS
Hotel standard 2 personer 3 personer 4 personer 5 personer
3 stjerner 16.700 15.700 14.800 14.100
3+ stjerner 16.900 16.000 15.000 14.300
4 stjerner 19.200 18.200 17.300 16.600
4+ stjerner 20.300 19.400 18.400 17.700
Charm * 16.700 15.800 14.800 14.200

De angivne priser er per person ved henholdsvis 2, 3, 4 eller 5 rejsefæller og eksklusiv oversøisk flybillet. Kontakt Vietnam Travels og få et uforpligtende tilbud på de oversøiske flybilletter. Vietnam Travels har samarbejde med alle store flyselskaber med udrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Prisen på flybilletter varierer i henhold til rejseperiode og flyselskabernes løbende kampagner.

* Charm hotelstandard er en blanding af både kategoriserede og ikke-kategoriserede hoteller (svarende til mellem 3 og 3+ stjernet hotelstandard). Det er hoteller, der som regel har et mindre antal værelser og som enten har en særlig indretning eller historisk reference.