Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Laos & Cambodja Rejse med dansk rejseleder


Det er både livsbekræftende og spændende at rejse i Laos og Cambodja. På den ene side føler man nærmest at man træder ind i historiebøgerne med arkitektoniske mesterværker bygget af kongedømmer for over 1000 år siden og en dramatisk fortid, som trækker spor op til i dag. Og befolkningsgrupper i to folkefærd, som for nogles vedkommende lever et liv - som fra vores synsvinkel - ligger hundrede år tilbage. 

På den anden side føler man sig midt i nuet, fordi laoterne og cambodjanerne trods en tilværelse med hårde odds, synes at besidde en - på samme tid - indre ro og ydre handlekraft, der afspejler en tro på en positiv udvikling for dem selv personligt og for hele landet. Det er et indtryk, som sniger sig ind på én, og som man tager med sig hjem som et livslangt ferieminde fra denne rejse til Laos og Cambodja.

Vi skifter bekendtskab med 2 forskellige lande og kulturer med et afvekslende program. I Laos besøger vi skønne Luang Prabang, en arkitektonisk smeltedigel med smukke bygninger fra kejsertiden og fra den franske kolonitid, som ligger side om side med udendørs restaurationer med udsigt til Mekongfloden. Et oplagt stop til en kop kaffe eller aftensmad. Ligeledes har rejsen ophold i Nong Kiau i det bjergrige Nordlaos, hvor vi overnatter på en skøn lodge bygget på en bjergside med view udover floden og landsbyen. Herfra har vi udflugter i båd og på gåben ud i de landlige omgivelser.
 
Cambodja-delen af rejsen byder på sightseeing af de verdenskendte Angkortempler skabt af enerådige herskere. Detaljerigdommen på templernes stenmurene med gengivelse af datidens myter og begivenheder overgår næsten ens fantasi. I hovedstaden Phnom Penh bliver vi selv en brik i gadebilledet idet de planlagte byrundture gøres både med cykelrickshaw og med motorcykelrickshaw. En sjov og anderledes transportform som bringer os i øjenhøjde med den lokale trafik og giver en andet indtryk af byen. Vi slutter turen på den franske riviera – sådan blev Kep betegnet, da de franske kolonister opdagede og grundlagde kystbyen. Her har vi nogle dage med afslappende udflugter og gode restaurantbesøg i strandkanten og på lodges i tropisk grønne omgivelser.

Rundrejsen kan forlænges med badedage i Sihanoukville, som er en cambodjansk kystby lige ud til den Thailandske Bugt. Der er lagt op til strandferie og afslapning, hvor kysten byder på fine strande og byen på et hyggeligt aftenliv. Indkvartering tilbydes på 3 forskellige resorts.


REJSEDATA


Tur: Laos & Cambodja Rundrejse med dansk rejseleder
Varighed: 16 dages rejse fra Laos til Cambodja
Igennem steder: Luang Prabrang - Nong Kieu - Siem Reap - Phnom Penh - Kep (Muligt med badeforlængelse i Sihanoukville - kyst-/strandby ved den Thailandske Bugt)
Overnatning: 3 & 4 stjernet hoteller og 2 nætter på skøn lodge i det landlige Nordlaos
Rejseleder: Dansk rejseleder med stort kendskab til Cambodja og Laos
Antal gæster: Rejsen gennemføres i små grupper med 10-20 deltagere

REJSEPERIODE


Priser per person Periode
22.400 29. januar - 13. februar 2017
  Tillæg såfremt tilkøb af 4 dages badeforlængelse i Sihanoukville
3.000 Ved 3 stjernet Tamu Resort, Superior værelse
3.100 Ved 3 stjernet Independence Resort Hotel, Seaview Pavillion værelse
3.550 Ved 4 stjernet Sokha Beach Resort, Deluxe Ocean Wing værelse

Udover et oplevelsesrigt program er Laos & Cambodja Rejse kendetegnet ved:
+ Veldisponeret rejse med god tid i hver destination. 2-3 nætter i hver by
+ Gode 3 & 4 stjernede centralplacerede hoteller. Alle i gåafstand til byens midtpunkt

+ Afvekslende rejseprogram med sightseeing i byerne og landlige ophold med udflugter til lokale attraktioner
+ Tid på egen hånd. En fri eftermiddag på alle rejserutens byer til selv at snuse rundt og mærke byens puls
+ Udvalgte spisesteder: Dinner med Apsaradans, fransk-cambodjansk restaurantprojekt, strandrestaurant m.fl.

+ Dansk rejseleder med indgående kendskab til Cambodja & Laos
+ Oversøisk flyrejse Danmark-Laos/Cambodja tur/retur med Thai Airways
+ Mulighed for badeforlængelse på Cambodjas bedste badedestination: Sihanoukville

kontaktperson
Giang & Flemming Jensen Rejsekonsulenter
(+45) 8678 5050
(+45) 8678 5050