Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Klassisk rundrejser til Vietnam


Vores klassiske rundrejser i Vietnam byder på de største og mest kendte seværdigheder og aktiviteter i de steder I besøger på rundrejsen. Men turprogrammerne byder også på mindre særprægede attraktioner og der er selvfølgelig tid til at stoppe op, hvis I opdager aktiviteter I gerne vil se nærmere på.

Samtidig er rundrejserne i Vietnam planlagt således at der er variation i oplevelserne.  Forstået på den måde at programindholdet veksler mellem asiatisk storbyliv - natur - historie - kultur - mindre aktiviteter såsom en cykeltur i Vietnams landlige omgivelser, et halvdags madlavningskursus, bådtur med overnatning eller lignende. Nogle rundrejser er med mulighed for strand/badning, mens det ved andre Vietnam-rundrejser nemt kan tilkøbes, hvis ønskes.

Hele vejen gennem Vietnam vil I blive ledsaget til seværdighederne af privat guide og i airkonditioneret bil med chauffør. På rundrejse-programmerne i Vietnam er I således aldrig overladt til selv at skulle stå for en transport fra by til by.

Udover turistattraktionerne i Vietnam, så bliver de største indtryk på rundrejserne for de fleste af vores gæster mødet med det hektiske gadeliv og de venlige og smilende vietnamesere, som I støder ind i på gaden, på markedet eller hvis arbejdsdag foregår i og foran hjemmet eller de mobile småforretninger, der transporteres på skulder, på hovedet eller skubbes af sted langs vejkanten på 2 eller 4 hjul. På vores klassiske rundrejser i Vietnam oplever man de store turistattraktioner, men også små særprægede lokale oplevelser, som ligeledes ender som store rejseminder.

Nedenfor findes links til vores Vietnam Klassisk Rundrejser (findes også i menubaren til venstre):
Vietnam klassisk rundrejse 17 dage
Vietnam klassisk rundrejse 15 dage
Nord og Midtvietnam - UNESCO ruten
Nord og Midtvietnam II


Vil I besøge andre byer end dem som indgår i vores rundrejser, så skræddersyer vi rejseprogrammer i henhold til jeres ønsker.

kontaktperson
Giang & Flemming Jensen Rejsekonsulenter
(+45) 8678 5050
(+45) 8678 5050