Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

King Kong i Vietnam


Filmen “Kong: Scull Island - The Rise Of The King” fik lov til at rulle over lærredet i Danmark fra den 10. marts. Danske biografgængere vil være vidne til en ikke blot spændende og action præget film, men også fantastiske, flotte lokationer fra Vietnam, Australien og Hawaii.

Filminstruktør Jordan Vogt-Roberts har haft stort fokus på at finde uberørte steder og spektakulære landskaber til at skabe en troværdig mytologisk stemning for King Kongs hjemsted ”Scull Island”. De eventyrlige filmlokationer i Vietnam er bl.a. blevet fundet i Halong Bugten, Ninh Binh naturpark, Phong Nha Nationalpark... Men disse smukke steder findes allerede på Vietnam Travels rejseprogrammer:


Halong bugten. Er med på alle vores rejser, der kommer til Nordvietnam og inkluderer 1 nat eller 2 nætters overnatning på junke (båd) på sejlads rundt i bugten.
 

Ninh Binh. Vores 16 dages rejse Nord- & Midtvietnam II har 9 dage i det nordlige Vietnam, og rejseruten kommer bl.a. til Ninh Binh, hvor man både sejler i sampan og cykler i de naturskønne egne, få inspiration
 

Phong Nha Nationalpark. Ophold på lodge i nationalparken med udflugter til huler og cykeltur rundt i det grønne og uspolerede landskab, kan man opleve på følgende rejseprogram: Nord- & Midtvietnam I, læs mere

Se interviewklip fra filmens skuespilleres oplevelser i Vietnam her