Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Individuelle rejser til Vietnam


Vietnam Rejse

Individuel Vietnam Rejse - Hvorfor rejse hertil?

En Vietnam rejse eventuelt i kombination med Cambodja og Laos giver mulighed for den perfekte ferie. Her kan alle behov om en oplevelsesrig rundrejse opfyldes, næsten uanset interesser og ønsker. At rejse til Vietnam, Cambodja og Laos byder på spændende historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder og man kan udøve forskellige aktiviteter såsom dykning, surf, trekking, cykling og golf. Disse aktiviteter kan nemt kombineres med badeferie ved fine strande - undervejs på turen og/eller de sidste dage på jeres Vietnam rejse (også muligt med badeafslutning i Cambodja, men ikke i Laos, da her ikke findes kyster). 
  

Hvorfor købe en Vietnam rejse med alt arrangeret?

Det er oftest et spørgsmål om tid, indsigt og ønske hvad man vil opleve mere på sin rejse til Vietnam, Laos og Cambodja, eller de tre lande i kombination.

Det kræver tid selv at planlægge et godt rejseprogram i et land man ikke kender og ligeledes tid til at arrangere en del praktiske foranstaltninger efter ankomsten og ikke mindst undervejs på turen. Tid der går fra rejseoplevelserne. Ved at købe en individuel Vietnam rejse hos Vietnam Travels er hotel, transport, seværdigheder, aktiviteter, en del måltider arrangeret. De private engelsktalende lokalguider i Laos, Cambodja og Vietnam sørger for at alting klapper - der er således tid til at opleve mere.

Vietnam Travels anvender engelsktalende guider i Vietnam, Cambodja og Laos, som kun har jer som gruppe. Guiderne har en omfattende viden om landenes historie, de planlagte seværdigheder og kendskab til lokalområdet. Guiderne er samtidig ”døråbner” til at komme helt tæt på de særegne attraktioner I måtte støde på undervejs på jeres Vietnam rejse, samt kan fortælle om nutidens og de ikke skrevne historier. På de individuelle rejseprogrammer foregår transporten i bil med privat chauffør - både ved rejse til Vietnam, Cambodja og Laos.