Hvorfor rejser til Vietnam


Spørgsmålet bør egentlig stilles omvendt. Hvad skulle afholde én fra at rejse til Vietnam. Her findes alt det man kan forestille sig gerne at ville opleve på en ferie.

Vietnam har det hele! Og der vil være stor variation i de oplevelser og indtryk man får på en rejse her! FRA franske kolonitidsbyer, kejserby, hyggelige købstæder og hovedbyer, som har været centrale for verdenshistoriens gang, - OVER naturskønne landskaber i det bjergrige Nord, i Halongs forunderlige kalkstensbugt, i nationalparker, i Mekongs frodige og flodrige deltaområde, - TIL dejlige strande i Midt- & Sydvietnams kystbyer og øer.

Og landet kan imødekomme af tænkelige ferieideer. Fra historisk sightseeing, let eller meget aktiv ferie med golf, cykling, vandring og/eller dykning. Man kan nemt komme ud og have ophold i det lokale landlige opland eller trekke og overnatte hos de etniske og farverige bjergstammefolk. Det hele krydres af et af Asiens mest delikate køkkener, og ikke mindst af et imødekommende og storsmilende folkefærd.