Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Gæsters tilbagemeldinger


Kære Giang

Vi har virkelig haft en dejlig ferie og alt har været så fint. Det var virkelig nogle fantastiske hoteller, som du havde udvalgt til os - kun lutter ros. Værelserne var super, beliggenheden kunne ikke være bedre og servicen var i top. Det sidste hotel tog dog førstepladsen - sikke da et sted - ren luksus. Inge havde fødselsdag og vi bad personalet om lidt ekstra til morgenmad (det er nu ellers svært med det udbud de har), men de stillede op med en kæmpe buket blomster, fødselsdagskage og sang. til middagen om aften var bordet pyntet så fint med blomster og en kæmpe kage (uden beregning) kom til dessert.... og så lige en sang til.

Guiderne var også meget kompetente med et godt engelsk og en stor viden. Set i bakspejlet ville vi nok vælge den ene dag i Halong bugten fra og bruge den i Hue i stedet. Hue gemmer på så meget historie, at vi følte lidt, at vi gik glip af noget af det... men så er der jo altid noget at komme tilbage til.

Vi har spist på mange fantastiske restauranter og fået så megen god mad under hele turen, at vi helt glemte at spise slik. Vi er ellers nogle sukkergrise alle fire. Vi fandt små steder, lidt finere end gadekøkkener og vi spiste på "dyre" anmeldte restauranter. alt sammen en stor stor oplevelse. Ja så blev det også til et besøg i operaen i Saigon - så fint.

Vi anbefaler gerne Vietnam Travels til alle og enhver, som påtænker at rejse til Vietnam - det har været en sand fornøjelse... ja og nu venter vi bare på de vante 35 grader.

Mange hilsner

Hanne, Jan, Inge, Steen fra Tureby
-------------------------------------------------------

Hej Giang

Vi vil bare lige skrive til dig og sige tusind tak for en fantastisk planlægning af vores ferie i Vietnam. Det er topprofessionelt arbejde og alt ned til mindste detalje har bare fungeret.

Det har været super guider hele vejen igennem, som ikke har vidst alt det gode, de skulle gøre for os. Hotellerne har været fantastiske og du har tænkt på hver eneste lille detalje.

Tak for en uforglemmelig ferie og vi anbefaler jeres rejseselskab varmt til alle.

Håber en anden gang at skulle bruge jeres rejseselskab.

Venlig hilsen
Ulla Strandby fra Esbjerg
--------------------------------------------

Kære Flemming

Så er jeg tilbage og har været det i snart 2 uger. Jeg vil godt give dig en kort tilbagemeldng og tak for den del du har tilrettelagt. Alt er forløbet efter planen og det har været en meget stor oplevelse for mig - både Laos og Vietnam. Dine 2 lokale guider var aldeles fremragende og inspirerende, omend forskellige. Vi vendte mange emner både de lokale og i forhold til omverden. Vientiane var interessant, men så ikke mere. Derimod var resten af turen en lang oplevelse af et umådeligt smukt land, en for mig meget anerledes kultur og et møde op ad Nam Ou med en verden, der både er i forandring og endnu ikke så forandret, at det autentiske er helt forandret af turisme og kinesiske investeringer i f. eks vandkreaft dæmninger. Men der går næppe ret mange år før f. eks min sejltur ikke længere er mulig i den udstrækning jeg oplevede. Også Muang Khua fungerede fint med hotel og efterfølgende bus til Dien Bien Pu. Det kan du roligt sende andre ud på - og Dien Bien Pu blev en anden form for oplevelse. Vietnameserne har lavet et fint museum, en smuk og værdig begravelsesplads og et anlæg omkring fortet, der er meget illustrativ. Min historiske sjæl fik et meget overraskende møde med starten på ikke alene Vietnams frigørelse med hele frigørelsesprocessen i Sydøstasien efter 2. verdenskrig.

I Vietnam havde jeg 3 særlige oplevelser foruden togrejsen fra Hanoi til Saigon:

- Nogle dages vandre-og svømmetur i bjergene ud for Dong Hoi med deres jungle, floder og kalkstenshulerne.

- Et gensyn med Hue, hvor de virkelig er kommer langt med restaureringen/genopbygningen af Citadellet samt restaureringen af kejsermausulæerne. Det var rigeligt dette fotostop værd.

- Endelig et besøg på den gamle fængselsø Con Dao, der er et næsten groteskt paradoks af ø skønhed og fortidens rædsler fra fangslerne.

Lige nu sidder jeg og ordner billeder. Det bliver nok til et julegaveskriv til familien. Flere tror jeg ikke er interesseret, og så en ny rejse - Den transsibiriske ??

Tak for inspiration og en godt tilrettelagt tur i Laos.

Med venlig hilsen

Jens fra Frederiksberg
------------------------------------------

Hej Giang,

Vi er nu alle kommet hjem fra Vietnam i god behold.

Flyvetyren var som altid en positiv oplevelse med Thaiair. Vi var i Bangkok 50 min. før tid.

Det var spændene at se Hanoi. Bare det at kigge på bygninger og trafikken er en oplevelse i sig selv.

Halongbugten og skibet var fantastisk. Det var rart at slappe af efter et par hektiske dage i Ha Noi.

Mai Chau var turens højdepunkt med flotte omgivelser. Man fik et godt indblik i hverdagen og de vilkår der leves under. Vi ville gerne have haft en dag mere i Mai Chau.

Saigon er en hel anderledes by, med meget mere drive. Fotoudstilling om krigen, og turen ud til Cu Chi tunnelerne var spændende og det gav et uhyggeligt indblik i forholdene.

Vores guide Jens har gjort det super. Han har en meget stor viden om landet. Han var meget omsorgsfuld og hjælpsom. For de der ikke er så gode til engelsk, er det super med en dansktalende guide.

Den vietnamesisk guide Mr. Bien var også super, sjov. Han fortalte hele hans livshistorie, så man kunne fornemme, hvor hårdt et liv de havde levet.

Generelt har turen været fantastisk med mange unikke oplevelse. Naturen, livet i by og på land.

Måltider, der var inkluderet, var altid på fine spisesteder med god stemning og fin mad.

Super tilfreds med jer Vietnam Travels.

I holdt alt hvad I lovede på forhånd. Intet ekstra vi skulle betale rundt omkring.

Med venlig hilsen

Tonny & Fam fra Harboøre

------------------------------------------------

Kære Giang

Endnu en gang er det lykkedes jer at sammensætte et fantastisk program for en fantastisk ferie i Vietnam.

Alting klappede og vi havde nogle fredelige og idylliske dage med vandreture i PuLuong. Derefter Ninh Binh med sejlads, templer og pagoder. Superflot sejltur. Nogle vidunderlige dage på CatBa med den mest fantastiske udsigt over fiskerihavnen fra vores hotel. Selv nattoget til Sapa blev en fantastisk oplevelse, da vi skulle dele kupe med 2 unge fyre fra Singapore - det blev en fest. Sapa - ja det er bare så flot. Nogle fantastiske vandreture med en dejlig guide, der hjalp når det var ekstra glat. Et homestay ved en fantastisk familie, hvor vi igen nød den dejlige, vietnamesiske mad. Det var et par travle uger, hvor vi virkelig blev fyldt med dejlige oplevelser hver dag.


Jeg havde jo egentlig svoret at det var sidste gang, vi skulle til Vietnam. Men lige nu er jeg ikke så sikker.
Vi er efterhånden blevet en stor familie på 10 personer. Om 3-4 år når det sidst ankomne barnebarn er gammel nok til at komme med på en længere rejse, så overvejer vi faktisk Vietnam. Så - måske alligevel - en ny tur til Vietnam. Vi ønsker at vise hele familien dette vidunderlige land med det helt fantastiske befolkning.

Endnu en gang - Rigtig Mange Tak For en Fantastisk Ferie.

 

Med venlig hilsen

Morten og Karen, Silkeborg

------------------------------------------

Kære Vietnam Travels - Kære Flemming!

Tak for en fantastisk rejse fuld af oplevelser.

Du og dine lokale guides tog os bogstaveligt ved hånden, og gav os indtryk af livet i både storbyen og på landet. Fantastisk at opleve den unikke kultur og den smukke natur.

Hvor var det spændende at mærke atmosfæren som passager på cykel/motorcykelrickshaw både i den kaotiske  storby og i den overvældende natur i Mekongdeltaet. 

Berigende var det også at smage på de to landes gastronomi.

Endelig var de lokale guides personlige beretninger om deres opvækst og livsfortælling en rejse ikke kun forbundet med traumatiske oplevelser, men også en positiv tro på landenes placering i en global verden.

Endelig vil vi til slut fremhæve dine positive egenskaber som tour leder på vores tur Flemming. Dine levende fortællinger, din aldrig svigtende opmærksomhed over for hver enkelt rejsedeltager, din humor og din store viden om de steder vi besøgte.   

Vi kan kun varmt anbefale Vietnam Travels som rejsearrangør.

Vi ønsker alt godt frem over for Vietnam Travels.

Mange hilsener

Inge & Helge, Tønder
---------------------------------

Kære Flemming,

Året store ferieoplevelse for os blev en tur til Vietnam og Cambodja med Vietnam Travels. Vi kendte ikke selskabet på forhånd, men havde sammenlignet deres tilbud med øvrige selskaber på nettet og fandt netop dette tilbud interessant, da turen både gik til Vietnam og Cambodja, og tilbød de steder, vi på forhånd havde ønsket at se.

Turen levede på alle måder op til vores forventninger. Administrativt og informationsmæssigt var alt på plads før vores afrejse, og programmet blev fulgt til punkt og prikke.

Rejsen var sammensat, så vi fik et unikt indblik i vietnamesernes og cambodianernes hverdag/kultur/historie. Vi fik indblik i, hvordan det var at bo på landet og i storbyen. De lokale guider i både Vietnam og Cambodja var dygtige og gav os et levende indblik i deres hverdag og det liv, som var gået forud. 

Samtidig formåede den danske guide, Flemming, fra Vietnam Travels at skabe en god og munter stemning i gruppen, som var på 16 deltagere.  Informationsniveauet var højt og hans viden stor om de ting, vi så, men givet i passende mængder!

Hotellerne var alle af fin standard og de forskellige restauranter, som var forhåndsbestilt, levede op til en standard, som gav tryghed med hensyn til hygiejne og variation i traktement.

Vi vil gerne på det varmeste anbefale at benytte Vietnam Travels til alle som planlægger en tur til Vietnam og Cambodja.

Med venlig hilsen
Karen, Poul, Jørgen & Alice fra Lemvig
------------------------------------------------------

Kære Flemming.

 

Nu er vi ved at være nået op til overfladen efter den spændende tur til Vietnam og Cambodja. Når man bestiller en sådan rejse, er man altid spændt på, hvilke mennesker man skal være sammen med, og ikke mindst på, hvilken rejseleder, der skal lede turen.

 

Vi har efterhånden været på en del af den slags rejser og har mødt mange forskellige guider, som alle på hver deres vis har givet os et godt indtryk af de steder, vi besøgte.

Men denne rejse blev på dette punkt overgået af alle de tidligere oplevelser, og derfor føler vi et behov for at give en personlig tilbagemelding. Du gav os en uovertruffen oplevelse med din store viden og din kærlighed til de steder, vi besøgte.

Men det, som dog gjorde det største indtryk, var dine menneskelige egenskaber: Din rolige fremtoning og ledelse kombinerede du på fornem vis med humor og varme. Du formåede at få alle til at føle sig sete - du rummede, lyttede og snakkede med alle. Vi følte os trygge! Efter vores mening (og vi har jo lidt erfaring….) uvurderlige egenskaber for en god leder.

 

Her fra fra Nissum skal der lyde en stor tak for en meget god oplevelse. Vi vil uden tøven anbefale Vietnam Travels til vore venner og bekendte og alle, som vi møder, der overvejer et besøg i disse lande.

 

Held og lykke med firmaet og livet i det hele taget.

 

Med venlig hilsen

Karen og Poul, Nissum
--------------------------------------

Hej Giang.

Vi skriver til dig for at lade dig vide, at vi virkelig nyder denne ferie, som du har "strikket sammen" for os, og de planer, du har lagt for os, nyder vi på flere måder. Både fordi, det er nogle dejlige hoteller og smukke steder og ture, du har søget for. Men også fordi, det hele bare fungerer mht. afhentning alle vegne, chauffører og guider er søde mennesker, og den sidste dag i Saigon, hvor vi har lang ventetid, har du tilmed sørget for, at vi nemt kan tilbringe i byen.

Så alt i alt en stor tak til dig fra os!

Hvis du vil vide, hvordan nogle bestemte steder eller ture har været set med friske øjne, så lad os det vide.

Og så skal vi hilse dig fra Nang, som viste os Ninh Binh og Phu Loung mm. Han har været en god hjælp og en fantastisk guide for os - så stor ros til ham!

Nu nyder vi de sidste dage på øen!

Mange hilsener fra
Troels og Lone, Bagsværd
------------------------------------------

Hej Vietnamtravels,
Vi har netop afsluttet en rejse planlagt af Vietnamtravels. Af forskellige årsager, måtte turen ændres et par gange. Hver gang kom Giang fra Vietnamtravels hurtigt med nye og gode forslag. Vi er vandt til rejse på egen hånd; men havde denne gang valgt at bruge guides i det nordlige Vietnam. Et valg vi i dag er særdeles glade for. Vietnam Travels partnere i Vietnam var både præcise, vidende og forstod at tilpasse informationsmængden til netop vores behov. Anbefaler at enhver, der overvejer at tage Vietnam kontakter Vietnam Travels.
Peter & Annette, Hillerød
----------------------------------------

Kære Giang og Flemming.

Så er vi vel hjemme igen efter en fantastisk tur til Myanmar og Bangkok, og ikke midst takket være jer. Derfor vil vi gerne sige tak, fordi vi fik alt det, vi ønskede os, og I gjorde det muligt.

Alt klappede som altid, når I har med det at gøre, og det gør, at vi føler os så godt tilpas og trygge, når vi rejser, for vi skal ikke selv tænke, det har I gjort for os.

Nu glæder vi os til USA turen til sommer, og så vender vi tilbage efter den, for næste påske er det Cambodija og Laos, der står for tur.

Med venlig hilsen
Hanne og Hans, Skive
----------------------------

Hej Giang
Så er vi hjemme igen efter ca 14 dage i Cambodia og Sydvietnam, og jeg vil gerne komme med lidt feedback om vores tur. 
Det har været en super oplevelse, og vi er meget begejstrede for sammensætningen af turen, kombinationen af fast planlagte ture og tid for os selv passede godt. Alt med Jeres samarbejdspartnere fungerede også perfekt. Stor ros til chauffører og guider for altid at være der til aftalt tid, og for deres venlighed. Særligt guiderne var med til at gøre turen en succes. Vi fik en masse viden om stederne og det historiske, og også lidt om guidernes egen personlige historie og forhold. 
Så alt i alt; planlægningen fungerede, maden var god, befolkningen meget venlige, alt personale super venligt og effektivt, hotellerne havde god beliggenheden, naturen flot, trafikken kaotisk, og vejret var godt :-)
Vi er meget glade for, at vores valg af turarrangør faldt på Jer :-)   Så stor ros til Jer for en supergod tur.
De venligste hilsner
Brian og Helle, Højbjerg
-----------------------------------

Hej Flemming og Co

Nu, da vores rejse i Indokina er bundfældet, genfortalt adskillige gange til alle der har gidet høre på og se vores fotos, vil vi ikke undlade at rose jer for dels optakten før afrejse og også for de fantastiske oplevelser undervejs.

Overordnet var rejsen meget vellykket, veldisponeret og uden en eneste fejl.

Flyrejserne passede perfekt sammen med gode pauser mellem ankomster og afgange.

I parantes skal lige bemærkes, at vi på A380 Dubai - Bangkok blev opgraderet til Business med adgang til baren i 13 km. højde. Ret cool.

Vi blev alle steder modtaget punktligt og varmt af guiderne med chauffør. Guiderne var alle velinformerede og med dygtig kendskab til seværdigheder, politiske- og sociale forhold lokalt, gode engelskkundskaber og en god fornemmelse for vores behov. De var alle, med en undtagelse i Phnom Penh, med dejlig humoristisk tilgang i vores samtaler og opfyldte mange af vores ønsker.

Chaufførerne var alle dygtige og deres biler af høj kvalitet.

Guider og chauffører var meget til stede, men aldrig for familiere. Vi følte os under hele turen meget trygge.

Hotellerne kan vi bestemt ikke klage over. Standarden var høj i forhold til lokaliteten, altid rene og med rare ansatte.

Madoplevelser var alle steder meget lækre, hvor de lokale specialiteter bestemt fik plads ved tilberedning.

Vi anbefaler ofte og gerne Vietnam Travels og de rigtig mange oplevelser i Laos, Vietnam og Cambodia vil altid stå klare i vores erindring.

Resten at vores rejse til Sri Lanka via Kualalumpur gik smertefrit og rundede de 7 uger af med maner. Kualalumpur er en storby på godt og ondt. De høje tårne blev selvfølgelig besøgt, Bird-park gennemgået (en skuffelse) og China Town hørt. I Sri Lanka boede vi den første uge hos venner (Garden House,Sri Lanka) ved byen Calle. Her hyrede vi en taxa, som førte os gennem nationalparker med elefanter, aber, krokodiller og ørnefugle. I 4 dage kørte vi fra syd mod midten af landet til byen Kandy og ud til kysten lige nord for Colombo. Undervejs førte et tog os 3 timer over bjergrygge med fantastiske landskaber. Fra Colombo gik turen så hjemad mod DK - meget rigere på oplevelser, politisk- , religiøs- og menneskelig forståelse, og forårsbrun på kroppen.

Vi håber I er ved godt helbred, og at I får lejlighed til at hjælpe mange nysgerrige rundt i fjernøsten, og at de får det samme ud af en fantastiske rejse, som vi har fået. Endnu engang mange tak for jeres tilgang til og behandling af vores ønsker.

Mange hilsner

Ulla og Kim, Svendborg
----------------------------------

Kære Flemming

Vi er nu hjemkommet fra vores tur til Vietnam. Vi har haft en fantastisk tur, som vi vil se tilbage på med stor glæde. Vi synes, at vi fik set rigtig meget af Vietnam, og derfor fået et godt indblik i landets forskelligheder både hvad angår natur og kultur.

Vi var meget heldige med vejret, selv om der var regntid, fik vi kun ca. 5 timers regn alt i alt.

Hele vejen igennem har rejsen været velstruktureret, og vi har fået, hvad I havde lovet. Alle hoteller og udflugter har været i orden. Så I har to meget tilfredse kunder.

Venlig hilsen

Jan og Hanne, Aalborg
--------------------------------

Kære Flemming

Vi er nu hjemkommet fra vores tur til Vietnam. Vi har haft en fantastisk tur, som vi vil se tilbage på med stor glæde. Vi synes, at vi fik set rigtig meget af Vietnam, og derfor fået et godt indblik i landets forskelligheder både hvad angår natur og kultur.

Vi var meget heldige med vejret, selv om der var regntid, fik vi kun ca. 5 timers regn alt i alt.

Hele vejen igennem har rejsen været velstruktureret, og vi har fået, hvad I havde lovet. Alle hoteller og udflugter har været i orden. Så I har to meget tilfredse kunder.

Venlig hilsen

Jan og Hanne, Aalborg
--------------------------------

Kære Giang

Jeg skriver for at fortælle dig, at, vi havde en meget, meget dejlig og vellykket rejse til Thailand.

Alt det praktiske fungerede fint. Transfer til tiden og en meget venlig og hjælpsom kontaktperson i Thailand.

På Ko Kradan blev vi opgraderet til hotellets luksus værelser på stranden, uden ekstra betaling ,- det var jo lavsæson og få turister.

Det var en meget dejlig og smukt beliggende ø. Vi blev sat af båden på stranden. Ingen havn/kaj, ingen butikker, veje, biler eller cykler.

Det var et meget afslappende ophold, og solen skinnede de fleste dage.

Vores hotel i Bangkok var fint, og lå centralt. Det var stort med mange gæster.

KLM var gode at flyve med, der var god service på hele turen, - næsten lige så godt som Thai Air!!

Vi siger tak for din hjælp til den vellykkede tur, ­- og måske vender vi tilbage en anden gang!

Mange hilsner til Flemming.

Venlig hilsen

Hanne & Søren, Hirtshals
------------------------------------

Kære Flemming & Giang,

Nu er vi vel hjemme igen efter nogle fantastiske uger i Vietnam – godt mættede med mange fantastiske oplevelser.

Ikke mindst takket være din supergode koordinering er det gået så godt. Alt klappede med hoteller, transfers, guider, mv. – så 1000 tak for det!

Det var nogle dejlige hoteller, du havde booket, og vi var også meget begejstrede for skib og besætning i Halong Bugten – de var fantastiske!

Et dejligt – og meget varmt - land! Og hold da op hvor de kører vildt på scooters – og hele tiden! Meget svært at forstå, hvordan det kan blive ved at vrimle med dem...

Nu glæder vi os til, at Mette & Christian kommer hjem, så vi snart kan sætte os sammen og dele alle de gode oplevelser og billeder.

Igen 1000 tak!

Mange hilsner,

Laila, Jyllinge

---------------------------

Hej Giang!

Vi har lyst til at sige tak for en vel tilrettelagt ferie I Vietnam. Vi nød alle dagene. Vejret var lidt koldt I Hanoi, men blev bedre, da vi kom længere syd på. Stort set alt klappede med dygtige guider og chauffører. Ligeledes var hotellerne perfekte.

En enkelt ting, museerne i Hanoi er lukket om mandagen (den eneste dag vi var i Hanoi), dem gik vi glip af.

Men ellers fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Arne, Frederikshavn
--------------------------------

Hej Flemming
Det har været alle tiders ferie for alle 4.

Programmet var perfekt, i hvert fald ift vores børn, og alle fik nogen fantastiske oplevelser og minder med sig hjem.

Lidt feed back:
Guiderne - Fantastiske. Utrolig søde, imødekommende og forberedte. De kom alle til den aftalte tid og de leverede virkelig varen. Specielt vil vi gerne fremhæve My Ann i Dalat, som i den grad sørgede for, at vores besøg dér blev et varmt minde.

Hotellerne - alle sammen var rigtig fine. Specielt i Saigon oplevede vi en fantastisk service og opmærksomhed, specielt ifm Lucas' sygdomsforløb.

Maden - Rigtig lækker mad og utrolig flot serveret. Alle steder var det friskt og indbydende.

Oplevelserne: Helt i top - rigtig fin balance imellem oplevelser og afslapning. Den eneste oplevelse der ikke lige helt passede til vores børn, var rundturen i Hanoi. Der mistede de interessen og blev lidt utålmodige.
At vi samtidig så også fik chancen for at opleve Tet, var jo kun en ekstra bonus, som var spændende at få med.

Programmet generelt fungerede rigtig fint. Ingen forsinkelser eller problemer.

Og sidst men ikke mindst - en STOR TAK til jer. Det har været en fornøjelse at 'rejse' med jer. Lige fra første telefonsamtale til denne afsluttende email, har det været en rigtig god oplevelse. I har været yderst sevicemindede og meget hjælpsomme i planlægningsfasen, hvor I var gode til at rådgive omkring bl.a. vores ønske om at komme ud i Mekong Deltaet.

Skal vi nogen siden forbi Vietnam igen, så bliver det uden tvivl igennem jer.

Stor tak fra hele familien.

De varmeste hilsner

Familien Rodriguez Riera, Taastrup
-------------------------------------------------------

Kære Flemming!

Mange tak for en hel fantastisk velrarrangede Vietnamtur!😄😄

Alt klappede og klarede ved hver destination vi skulle skifte.

Alle hoteller var super fine. Fantastisk centralt sted i Saigon og med swimmingpool på toppen. Jeg blev positivt overraskede, så pænt de kører og hvor rent der er. Mange fantastiske ting at se.

Din agent ringede til os, for at sikre at vi var forberedte, de gange vi skulle flyve.

Det er svært at fremhæve noget, i forhold hvad vi har oplevede, og vi har rejst meget, bådturen i Halong Bay var helt fantastisk og vi er utrolig glade for at vi tog en længere tur. Båden var så smuk, og aldrig sovet i sådan en fin kahyt.

Guiden Long var utrolig dygtig og meget omsorgsfuld for alle. Han kunne huske alles navne i løbet af 15 min. Helt fantastisk! Han fortalte os utrolig mange ting, også om landet og kunne mange søde anekdoter. De var generelt gode til engelsk, nogle kunne mere end andre. Kokken kunne ikke, men desuden kunne han lave fantastisk mad, i det lille køkken😉

Men alle på skibet var fantastiske. Vores mænd var meget imponerede over så mange forskellige måder, de kunne folde servietter på😊Man kunne slet ikke mærke, når vi gik fra borde, så ventede der straks et nyt hold på 20 personer.

Det må du endelig få folk til at betale den længere tur.

Togkupeen ved vores togtur til Hue var jo så fin og luksus i forhold til hvad vi havde regnet med.

Jeg havde sagens kunne være nogle flere dage i Hue. Jeg troede det var en lille flække med et palads. Det var jo en fantastisk by. Hyggelig og et dejlige store værelser lige ned til floden. Plus vi nåede slet ikke at få set alt det vi ville.

Jeg må sige Hoi an var det nok lidt fjollede at skifte hotel lidt længere ud af vejen.

Men det første hotel længere inde i Hoi An var jo meget specielt, med en fantastisk have. Men hvis vi skulle have kigget i bakspejlet, havde vi nok ikke ville være så  mange dage samme sted. Vores børn er jo også pludselig blevet større og vil gerne ud og opleve. Men det jo småting.

Vi har alle sammen haft en fantastisk tur, store som små.

Vi sender et par billeder på et tidspunkt eller er i på Instagram, så kan i få dem med det samme.

Mange kærlige hilsner

Christian & Mette, Herlev
-----------------------------------------

Hej Giang

Netop hjemvendt fra en aldeles fremragende ferie. Herfra skal lyde super stor ros til dig / jer for planlægning, vejledning, gennemførsel.

***** 5 stjerner ud af 5 til jer.

Alle aftaler blev 100 gennemført til tiden, afhentningen mm. Det klappede så fint. Hotellerne som vi havde valgt med ca 3 stjerne *** levede fuldt ud op til dette. Ho Chi Minh, Da Lat, Mekong og Phuquoc. Turen til Mekong med guide var super. Det " lange ophold" på Mai Spa var lige i vores smag. Meget rustikt. Super beliggenhed. Ualmindeligt venligt personale.

(Vi havde læst Trip advisor og var derfor lige lidt skeptiske. Det blev gjort til skamme, for det var som du sagde Giang. Ok).

Alt i alt giver vi gerne vores anbefaling af Vietnam Travels.

Tak for fint arrangement og samarbejde.

Venlig hilsen

Inger & Karsten, Nørre Snede
-------------------------------------------------

Hej Flemming

En kort mail blot for at melde tilbage på vores studietur til Ho Chi Minh City. Vi har haft en rigtig vellykket tur. Vores virksomhedsbesøg levede op til vores forventninger og det samme gjorde byen og landet som helhed. Det har været en uforglemmelig tur for os alle sammen - og vores samarbejde med Mr. Loi forløb til alles fulde tilfredshed - han er en ekstraordinær person, som har gjort alt for at vores ophold i Vietnam skulle blive en succes. Eleverne var vilde med ham og han var meget opmærksom.

Da vi ankom gennemgik vi programmet og han spurgte, om der var nogen fødselsdage i den tid vi var der. Vi havde en Lasse, som blev 20 år - Mr. Loi bestilte en lagkage til ham, som han fik til vores frokost på vej til Cu Chi Tunnelserne - en stor overraskelse for ham og bestemt en kage han sjældent vil glemme.

En af vores piger glemte sin sovekanin (ja det lyder sjovt, men den er med overalt hver dag og har været det fra dag 1) Georg var faldet ned bag sengen og det var jo nærmest traumatisk, da han ingen steder var at finde, da vi nåede lufthavnen. - Georg er fundet! Mr. Loi har hentet ham på vores hotel og han bliver nu sendt til Nykøbing sammen med en jakke, som min kollega får tilsendt fra skrædderen.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet - fra vores første kontakt og vil til enhver tid anbefale andre at bruge dit firma, hvis de skal rejse på de kanter.

Bedste hilsner

Ann, Nykøbing F
-----------------------------

Hej Flemming!

Vel hjemme igen fra vores ferie i Vietnam, og så småt i gang med at genopleve de mange mange oplevelser fra turen, vil vi gerne sende dig/jer en stor tak for et over måde godt samarbejde omkring vores rejse. Vi må set i bakspejlet erkende, at vi ingen anelse havde om, hvad det var vi havde bestilt, forstået på den måde, at overraskelsen var stor over den høje standard af de ture vi var på (+ frokoster), samt serviceniveauet fra de mennesker vi var i kontakt med. Og vi har boet rigtigt godt. Lodgen i Mekong er et fund! Der kunne vi ha brugt mange flere dage. Det var det eneste tidspunkt hvor programmet ikke holdt, der var simpelthen planlagt for meget, men så valgte vi bare hvad vi helst ville. Dagene på Mango Bay var lige hvad vi havde brug for, efter de mange dage med oplevelser. Mango Bay har for øvrigt et temmeligt godt køkken :-) og husene er suveræne! Ikke at forglemme sejlturen i Halong! Absolut i top, og et must på trods af turist-tætheden.

Vores guides og chauffører har gjort alt hvad de kunne for os, og det har hele vejen igennem været dygtige og meget vidende guides. Det var godt set at guiden (og chauffør) overnattede på Riverside Lodge, og var til vores rådighed efter behov, da ingen der kunne engelsk.

Begge kokkeskoler var gode, oplevelsen bedst i HCM. Begge Food street ture var gode på hver deres måde. Det var en kanon oplevelse i HCM med Back of the Bike Tours, det kan vi varmt anbefale. Alle aftaler og fly er gået som planlagt.
Vi er fyldt op af vores rejse, billeder og dagbog støtter hukommelsen, og er guld værd nu, da vi ikke har en chance for at huske alle de ting vi har set og hørt. For os var det helt i top med lokale guides, og de har været åbne overfor alle de spørgsmål vi havde, både omkring det vil skulle se, men også om daglig livet i Vietnam for den almindelige borger.

Vi vil selvfølgelig, efter vores livs rejse (indtil nu :-), anbefale jer som rejsearrangør for andre der påtænker en tur til Vietnam, vi har kun godt at sige!!!  God arbejdslyst, godt nytår, måske ses vi igen.........:-)

Med venlig hilsen
Torben og Lone, Viborg
---------------------------------------

Kære Flemming.
Efter 3 ugers fantastisk ferie i Vietnam, skylder vi dig en stor tak for en uforglemmelig, spændende, interessant og meget anderledes ferie. Vi har oplevet så meget, mødt mange venlige og imødekommende mennesker, boet de dejligste steder, og haft søde guider og chauffører under hele rejsen. Du har virkelig sammensat en ferie, der tilgodeså alle behov. Der var styr på alle arrangementer, og vi har ikke ventet forgæves på hverken guider eller chauffører. Alle har vist os opmærksomhed og hjælpsomhed og gjort en indsats for at vores ferie blev den bedste. Og det blev den! Tak for det.

Med venlig hilsen
Jens og Lene, Dyssegård
-------------------------------------

Kære Flemming!
Godt nytår og mange tak for en fantastisk velarrangeret Vietnamrejse. Selv kulden kan ikke slå os ud efter disse oplevelser:-) Vi har virkelig fået øjnene op for Vietnam og det var ren luksus at have Søren som rejseguide.

De bedste hilsner
Bente, Virum
---------------------------

Dear Giang

I write in English so you can forward this mail to your people in Vietnam – and I will do it short.*
The organization of - , choice of hotels to – and choice of tours and places in Vietnam for our family holiday (and my wifes and mine 25 year´s wedding day ) has been so excellent  – and I want to express our gratitude for this. Your choices for us has been "spot on" our wishes and dreams. Every detail has been in place all the time - and both yours and your partners professional attitude to ensure the details has been outstanding.

Last but not least – the guides (Dong nr 1 and Dong nr. 2 – which we called them) in Saigon and Hoi An were really informative, service minded and nice people at the same time. I put A LOT of detailed questions – they could answer each of them.

Final comment – Vietnam and the Vietnamese  people has for us been an outstanding positive experience. We will certainly come again.

Thank you to every body from Kaj, Rasmus, Lisbeth and my self.

Kind regards
Poul, Vejle
-------------------

Hej Flemming

Vi havde en fortræffelig tur. Vietnam er fantastisk – smukt og frodigt land, mange spetakulære seværdigheder, en voldsom historie, glimrende mad, gode strande og ikke at forglemme et meget smilende og venligt folk. I har lavet et meget flot program med gode guider (som også på bedste vis fortalte om hverdagen og livet i Vietnam) og gode hoteller. Og så var rejseselskabet perfekt. Med andre ord – det er svært at finde noget at klage over. Tak til jer for en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen

Per, Viborg
-----------------------

Hej Flemming.
Får alligevel lyst til at sende dig en lille hilsen og sige det var en fantastisk tur med et utrolig godt program. jeg havde frygtet det med at rejse i en gruppe i forhold til tidligere at have rejst med rygsæk - søde mennesker var med og der var fin vekselvirkning mellem at være på tur med gruppen og kunne gøre noget selv. derudover var vi mange der syntes at vi virkelig fik noget for pengene med de mange udflugterne og maden. Virkelig anbefalelsesværdigt. -Jeg fortæller og roser jeres lille selskab.

Venlig hilsen
Bente, Århus C
------------------------

Kære Vietnam Travels

Jeg synes, at I skal vide, at den rejse (Vietnam Special Sommertur), som I har lavet, var en helt fantastisk tur. Særdeles veltilrettelagt, og med de tilkøb, som jeg havde gjort, fik jeg det optimale ud af turen, og det var meget. Jeg har sjældent været på en så intens, oplevelsesrig og udbytterig tur. Jeg nød det. Det er meget dygtige samarbejdspartnere, I har i Vietnam; det skal I vide.

Alt fungerede perfekt. Guiderne var fra gode til udmærkede. De var vidende og delte ud af deres kundskaber. Det politiske er af gode grunde noget tabubelagt. Det er selv følgelig i orden, men den kollektive erindring om Vietnamkrigen som en del af den moderne nationbuilding synes jeg var spændende at opleve.

Kun én oplysning til jer. Cyklerne på Mekong-lodgen kunne have været i bedre stand. Bremserne skal være i orden. I samme lodge kunne jeg godt være blevet en nat mere. Jeg ekser over denne form for jungle-eksotisme. Det må jeg indrømme. Jeg er ligeglad med underlige dyr og lyde. Det var alle i gruppen ikke.

Personligt var jeg meget glad for at komme ud til My Son. En fremragende guide viste rundt. En sådan er nødvendig i dette stærkt ødelagte historiske sted.

Alt i alt, ros, ros, ros.

Venlig hilsen

Ole, Hobro
------------------

Kære Giang og Flemming

Tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse.

Vi har nydt vært sekund og fået ufattelig mange spændende, kontrastfyldte indtryk med hjem.

En helt igennem meget venlig befolkning og yderst kompetente guider.

Omkring guider og chauffører, så var guiderne yderst informative og interessante og chaufførerne yderst præcise.

Alt logistik fungerede ubeklageligt, og vi skal i DK stå tidligt op for at matche den præcision.

Halong Bay turen, der blev opgraderet var også en fantastisk oplevelse.

Hvad vi ikke var klar over, er at IndoChina bådene, har tilladelse til at sejle "mod strømmen" i forhold til de andre skibe, hvilket gjorde at vi sejlede mere eller mindre alene, samt de har en lille ø med privat strand, klippe hule, kano  mm, kun for IndoChina gæster. Super oplevelse og rigtig kontrastfyldt ift Sapa.

Alle hotel valg var rigtigt gode ift kvalitet og beliggenhed og matchede rigtig godt vores behov.

Programmet som du lavede fra start matchede fra dag ét vores ønsker og antal dage på hver destination, var helt perfekt. Vi vil ikke have undværet et eneste sted.

Nattoget til Sapa, trekking og homestay med igen super guide og bærer, Hue, Hoi An, Whale Island, vi kunne blive ved...alt sammen uforglemmelige oplevelser. Vi er blevet bidt af Vietnam og deres mad og mennersker.

Vi kan kun på det varmeste anbefale at benytte Vietnam Travels og I er velkommen til at benytte vores udtalelse som det måtte gøre størst nytte for jer.

Stor tak for en fantastisk ferie oplevelse.

Vi håber at vende tilbage en anden gang

Vedhæftet et par billeder J

Bedste hilsner

Anneke og Mikael, Camilla og Andreas (Espergærde)
--------------------------------------------------------------------------------

Hej Flemming

Jeg skriver til dig for at fortælle, at Frank og jeg havde den mest fantastiske tur til Vietnam, og for det vil vi gerne takke dig og de andre i Vietnam Travels.

Det var super fedt at være på en arrangeret tur men alligevel kun være os to.

Al transport og logistik spillede 100 %, vi følte os meget trygge hele turen igennem, og det var SÅ fedt, at der altid var en vand til os hver i bilerne, som transporterede os frem og tilbage.

Igen, tak for en super skøn tur :)

Med venlig hilsen,
Caroline, København N
-------------------------------------

Kære Giang

Så er vi vendt tilbage fra vores Vietnamrejse.

Det har været en rigtig god oplevelse, og meget veltilrettelagt  .

Vi synes, du fortjener en tilbagemelding, da det er et godt stykke arbejde, du har lavet.

Vel ankommet til Hanoi til super hotel og meget venlig guide.

Blev dog lidt overrasket over køreturen til Halong Bugten tog mellem 3 og 4 1/2 time...

Turen på Halong Bay var vidunderligt - meget imponerende.

Kyson var også en rigtig fantastisk oplevelse med en utrolig charmerende guide - vi fik alle steder en meget varm velkomst.

Hotellerne generelt var lige efter vores ønske, så mange tak for det  . Ligeledes havde du formået at vælge restauranter/måltider, der var meget velsmagende og gode. Lige undtagen slangemenuen.... Der var vi ikke begejstrede, men det var dog alligevel en oplevelse vi vil huske... (Det var mest omgivelserne/lugten der ikke var vildt lækkert)

Opholdet på Phu Quoc var smukt og fantastisk. Perfekt

Alt i alt har vi været super tilfredse, og vil gerne takke dig mange gange for et godt forarbejde. Det levede helt op til vores forventninger.

Ingen tvivl om, at vi vil anbefale Vietnam Travel til andre, der skal til Vietnam.

Tak

Mange hilsner

Karin, Hvidovre
----------------------------

Kære Giang

Det er ved at være nogle uger siden min søster og jeg kom hjem fra vores ferie i Cambodia og Vietnam, men vi er stadig prop fyldte med eventyrlige oplevelser og uforglemmelige indtryk. Fra start til slut havde vi en vidunderlig rejse, som vi aldrig vil glemme. En stor del skyldes ikke mindst din planlægning og anbefalinger. Det skal du have en kæmpe tak for!

Takket være dig blev vi beriget med dejlige hoteller, fantastiske og spændende oplevelser, skønne måltider og ikke mindst et vedkommende møde med andre mennesker; i særdeleshed med tre fantastiske og super tjekkede guider. Det kunne med andre ord ikke have været bedre!

Vi er helt sikre på, at vi en dag skal tilbage til Vietnam (og det kan kun går for langsomt) og har allerede anbefalet jeres lille rejsebureau til flere af vores venner.

De bedste hilsner - og forhåbentlig snarligt gensyn,
Maria og Fabiana, Charlottenlund
-------------------------------------------------------

Til Vietnam Travels !

Vel hjemme igen i kolde og regnfulde Dk - vil jeg lige her sende en tak, for jeres medvirken til en helt fantastisk spændende og oplevelsesrig tur til Vietnam.

Det har været en oplevelse helt i top - veltilrettelagt, og i et tempo hvor vi fik tid til at "opsummere" alle de spændende indtryk og oplevelser vi havde på turen. Også de lokale guider, som vi havde på turen, var en god oplevelse.

Spændende - spændende - spændende.

Også kontakten til Jer, Bureau ´et, før afrejsen var meget positiv - både samtaler pr. telefon, samt det skrevne materiale og rejseinfo var god og fyldestgørende.

Hvis jeg skulle finde en lille ting, der kunne være bedre, så var det en info om at det kunne være koldt i Nordvietnam - både nat og dag - ( det kan være at vi bare var lidt uheldige de første dage på turen med kulde og regn - dér havde vi for lidt tøj med i kufferten ).

Men alt i alt - TAK FOR EN VELTILRETTELAGT TUR, FYLDT MED GODE OG SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Jeg vil, til enhver tid, anbefale jer som rejsearrangør, til andre der har lyst til at opleve Vietnam - og skal jeg afsted igen, så vil det blive med Jeres hjælp.

Mange hilsener fra

Per, Odder
------------------

Dear Giang,

I just wanted to say big thank you for organising an amazing holiday and experience for us. Peter loved it. He had the best time.

The diving instructor was brilliant; loved the eco tour. All the tour guides and drivers were fantastic. Hotels perfect (Ana Mandara – oh my god! How incredible!). A perfect balance of culture, history and relaxation.

Thank you for all.

Warm regards,

Sofia, London
---------------------------

Hej Giang,

En hilsen her fra os som nu er hjemme igen i Stensved efter en hele vejen igennem fantastisk tur til Vietnam.

Vi er alle fire enige om at det er en af vores bedste ferier og at det hele levede fuldstændig op til vores forventninger.

Programmet fungerede helt optimalt alle dage og var netop den kombination af at komme tæt på lokal befolkningen, historie, by shopping , cykelture og sejlture, mad og kultur mv. Alle hoteller levede fuldt op til vores forventninger og lå alle meget centralt hvad der jo var en stor fordel når man også havde børn med.

Vietnam var en kæmpe oplevelse !

Du skal have stor tak for et meget velforberedt program. Alt fungerede perfekt fra vores første opsamling til vi blev sat af i lufthavnen i Saigon. Det var også en ubetinget succes at have lokal guider som alle bare var rigtig gode. At de var lokale sikrede jo at vi fik en masse god snak og bla besøg i private hjem og mange spændende fortællinger om Vietnam

Endnu en gang tak for at gøre denne ferie til en uforglemmelig oplevelse for os alle fire

Mange hilsner

Lisbeth og Lars (Kongens Lyngby)
------------------------------------------------------

Kære Giang, Vietnam Travels.

Vi, min hustru, Marianne og jeg vil takke dig for en super super godt tilrettelagt rejse til Vietnam sammen med Helle og Tim.

Alt fungerede bare perfekt mht. guider, transport og overnatninger på vores tur.

Der er kun roser til overs for hele arrangementet.

Mega godt forberedte guider samt altid et smil.

PS. Et lille spørgsmål her til sidst.: Hvem vil du anbefale til en tilsvarende rundrejse i Burma med afsluttende badeferie i Thailand ?

Med venlig hilsen og tak.

Jørgen, Slagelse
--------------------------

Kære Flemming

Vi har lige siden, at vi kom hjem for 1 måned siden ville skrive en tilbagemelding til dig om vores rejse til Vietnam.

Så bedre sent end aldrig.....

Vi havde en fantastisk tur, og alt transport og flyrejser klappede bare helt perfekt.

Dagen før afgang fra en by blev vi hver gang telefonisk kontaktet af din kontaktperson i Vietnam, som blot ville bekræfte, at vi ville blive hentet på det aftalte tidspunkt dagen efter.

Da vi skulle hentes fra Hoi An, forslog han at ændre afhentningstidpunktet til tidligere pga. nytåret og de mange hjemrejsende - super tænkt!

Så vi synes, at du skulle vide, at det virkelig har været en positiv oplevelse for os. Tak for den yderst profesionelle måde, som alle har været på og ikke mindst en stor tak til dig, fordi du fik arrangeret turen for os med så kort varsel.

De bedste hilsner
Maibritt og Claus, Solrød Strand
---------------------------------------------------

Kære Giang.

Nu sidder vi i lufthavnen i Phu Quoc hvor vi er tjekket ind i god tid,som du anbefalede, så mens vi venter på flyet er der lige lidt tid til at sende dig en hilsen.

Alt her er forløbet som planlagt. Alle guider og chauffører har været klar på de aftalte tidspunkter. Udflugterne har været spændende, og alle guider har været meget ivrige efter at gøre os tilfredse. Af helt specielt gode oplevelser var Mia Resort i Nha Trang. Det er et fantastisk lækkert hotel. Mange stjerner men stadig i en afslappet stemning. Derudover var turen på Mekong Floden en stor oplevelse som vi alle var helt vilde med. Hvis jeg skal nævne en enkelt ting vi kunne have undværet så var det elefantturen. Der var kun en elefant, så det tog meget lang tid (2 timer) og det pressede resten af den dags program så meget at vi ikke helt fik tid nok til at nyde den spændende te oplevelse du havde booket på hotellet i Dalat.

Men alt i alt en fantastisk tur du har lavet til os, og dejligt vi har kunnet kommunikere med dig undervejs.

Vi giver vores varmeste anbefalinger til jeres rejsebureau.

Mange tak for oplevelsen.

De bedste hilsner fra hele gruppen

Bente, Brabrand
-----------------------------

Hej Vietnam Travels / Giang

Tak for en fortræffelig tur - alt klappede på bedste vis.

Nogle fortrinlige  guieder  og fortrinlige hoteller/turarrangementer.

Eneste klagepunkt: turen var  1-2 uger for kort - nå det må vi råde bod på en anden gang.

Og hvis det var dig der stod bag fødselsdagskagen til mig så mange tak.

Venlig hilsen

Kjeld & Co., Hinnerup
---------------------------------------

Hej Flemming
Netop hjemkommet efter 3 fantastiske uger i Vietnam, må jeg sige tak for en særdeles vellykket tur hvor alt klappede fra dag 1, vejret var os ikke rigtig gunstig i starten, men det er jo svært at gøre noget ved!!
Carsten vores rejseleder fortjener mange roser, han samlede den velfungerende gruppe til alles store tilfredshed. Hvor vi end kom hen, syntes det som om at Carstens evne til at tale vietnamesisk åbnede lidt flere døre til lokalbefolkningen og smilet bredte sig hos dem vi besøgte.

Vi 4 fra Frørup/ Nyborg har til fulde nydt vores tur til Vietnam.

Med venlig hilsen
Charlotte, Frørup

-----------------------------

læs også ...
Om Os