Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Gæsters tilbagemeldinger


Hej Giang,

Det var en helt VILD tur. Vi ELSKEDE hvert sekund, og I havde virkelig styr på det hele😎. Helt fantastisk!!!! Vi skal helt sikkert tilbage, og DU skal arrangere turen. 😊

Stor ros herfra!!!!!!!!😊

Hav en dejlig weekend.
Familien fra Glostrup
----------------------------------------------

Hej Giang og Vietnam Travels,

Tusind tak for jeres hjælp med at arrangere vores rejse til Vietnam, det har virkelig været en fornøjelse – både at samarbejde med jer og det resultat vi fik.

Det er ikke sidste gang at I får lov til at byde ind med forslag.

Specielt hotellet i Hoi An var vi MEGET begejstret for og det ville vi gerne vælge igen en anden gang. Værelses-standard var i top til vores forventninger, alt personalet var utroligt hjælpsomme og serviceminded. Hotellets restaurant havde en morgenbuffet med et bredt udvalg J Og priser på både mad og drikke var så fornuftige, at vi flere gange valgte at blive på hotellet i stedet for at tage til byen for at spise til aften.

Hotellet i Hanoi havde en super-god beliggenhed og det var okay standard – lidt mindre udvalg i morgenmad og værelserne var lidt mindre og mørkere, men bestemt okay.

På Phu Quoc var vores bungalows fine - lige et par småting omkring den 3.seng i "børnenes" bungalow, men alt i alt meget fint.

Vi købte en rundtur på hele øen. En af tjenerne på hotellet, som havde en ven, der privat gerne ville køre vores lille familie rundt i 8 timer, for at se alle de steder vi ønskede. Vi fik set alt det vi gerne ville og fik nogle meget personlige beretninger fra vores chauffør. Vi kom til slut på turen også forbi hans hustrus lille butik i night marked og dagen efter vendte vi 2 "piger" tilbage på night marked og fik hilst på både ham, hustruen, deres 2 børn, hans 2 søstre og vi fik både sodavand (som vi ikke måtte betale for) og hjemmebagte kager (og der fik vi en pose med kager med hjem, da alle "drengene" var hjemme på hotellet).

En fantastisk positiv og autentisk oplevelse af gæstfrihed.

Vi har vedhæftet den information, som vi havde givet vores unge mennesker ca. 3 uger inden rejsen, så de kunne undersøge hoteller, faciliteter og områder og glæde sig.

Vi har modtaget jeres tilbud om info-møde senere på året og det vender vi tilbage til.

Vi snakker om, at Steffen og jeg nok gerne vil opleve mere af Vietnam til næste forår – vi snakker både Dalat og Sapa, som mulige områder.

Men har stadig både Hanoi (hvor vi deltog i morgengymnastikken i ½ time) og Hoi An på "ønskelisten", de 2 steder holder vi rigtig meget af.

Endnu engang mange tak for at have gjort vores rejseønske til en mindeværdig tur.

Mange hilsner fra

Familien fra Stenstrup
-------------------------------------------------------

Hej Giang

Vi har slet ikke fået sagt tak for vores tur til Vietnam og Cambodia.

Det er gået så stærkt efter vi kom hjem.

Bortset fra den lille svipser i Hanoi, har vi nydt vores tur i fulde drag.

Det var gode hoteller og guider.

Folk var mægtig søde og imødekommende overalt og bidrog meget til at vores bryllupsrejse blev en stor oplevelse.

Mange gode hilsner,
Rejseparret fra København S.
-------------------------------------------------

Hej Giang,

Jeg vil blot fortælle at vi har haft en super dejlig tur og alt gik som det skulle...😊så vi er meget glade og tilfredse.

Vores trekking i Sapa var rigtig god og en god guide og smukt, men det var også en meget udfordrende og hård tur..så det er måske vigtigt at gøre folk opmærksom på at det trek er meget krævende - vi klarede den men var ømme i flere dage efter 😊.

Bedste hilsner

Familien fra København Ø
-------------------------------------------------------

Hej Flemming,

Så er vi hjem igen efter en meget dejlig tur til Laos og Cambodia. Den var præcis så varieret og indholdsrig, som vi kunne ønske os. Vi er således meget tilfredse med det, I havde arrangeret for os. Ture, transport og timing var helt i orden. Så de følgende kommentarer er blot tænkt som nuanceringer af det samlede billede.

Hotellet i Vientiane var rigtig fint og et godt udgangspunkt for det korte men indholdsmættede ophold i byen.

I Luang Prabang var hotellet fint, men det værelse vi fik var noget indelukket og lå bagerst nederst i hotellets ankes. Vi oplevede, at det var på kanten af, hvad vi havde ventet os af 'Charm'-kategorien. Hovedbygningen var dog præcis så charmerende, som vi kunne ønske os.

Oplevelserne i Nong Kiau - hotel-hytterne og turene var rigtig fine. Og vores guide i både Luang Prabang og i Nong Kiau - Kham - var rigtig god - venligt, professionelt og godt selskab.

Hotellet i Siem Reap var rigtig, godt - en ovenud venlig stemning og service. Vi følte os rigtig godt behandlet. Vi valget at skifte rundt på dagen for den guidede tur til templerne og det lod sig gøre helt uden problemer. Igen med en venlig, professionel guide og ditto chauffør.

Også transporten til Phnom Penh og hotellet her levede op til forventningerne. Igen en god guide og en oplevelsesrig cykeltur rundt i byen.

Til sidst blot et opmærksomhedspunkt. Der bygges i stor stil i ved kysten i Sihanukville, så området er i hastig forandring, men det er du sikkert informeret om.

Med venlig hilsen

Rejseparret fra Valby

----------------------------------

Kære Giang og Flemming,

Netop hjemkommet efter en fantastisk ferie i Laos og Cambodia, og ikke minds takket være jer.

Alt har bare klappet, intet er misset og vi har fået lige det vi havde efterspurgt.

Jeg kan ikke huske, hvilke hoteller I har foreslået, og hvilke vi selv har fundet, men alle var i top mht. service, mad, renlighed og beliggenhed.

Vores guider var alle dygtige, søde, hjælpsomme og meget opmærksomme. Vi er nok lidt specielle, da vi ikke ønsker flere timers historie-lære om templer, religion og andet spændende, da vi så ofte før har hørt om det, og det fornemmede de hurtigt, og fandt lige netop det niveau, som vi syntes om.

Speciel guiden i Phnom Penh var skøn.

Dinner cruise selskabet havde ikke givet ham besked om, at der kun var os, der skulle med, og så aflyste de bare. Det fandt han ud af, og i stedet fik han bestilt til os et andet sted, og det var bare så lækkert. 5 retters fransk middag med champagne velkomst og bord helt ude i forstavnen. Det kunne simpelthen ikke gøres bedre.

Da vi skulle ud og se fight show, fik han os helt op på scenen i det direkte live show på TV. Her sad vi så på den røde løber, og med den mest fantastiske udsigt til det hele, og for rullende kameraer. Hvem havde regnet med at blive "tv-stare" i Cambodia, for de var meget obs på at zoome ind på os, da vi var de eneste vesterlændinge, der var der den dag. Sikke en oplevelse og takket være vores guide, hvordan han så gjorde det.

Det er også netop det, der kendertegner det at rejse med jer. Vi forventer det bedste, men vi får ALTID lidt ekstra og uventet. Vi kan være svære at imponere, men I gør det gang på gang så TAK FOR DET.

Fortsat god sommer, og vi håber, vi snart igen kan komme ud at rejse med "jer"

Mvh
Rejseparret fra Skive
-----------------------------------------

Hej Flemming og Giang,

Så kom vi tilbage til Danmark efter en dejlig tur til Cambodia/Vietnam. Der var lidt en omvej på vej derud p.g.a. tåge men flyselskabet klarede det og andre forsinkelser meget fint. Alt arrangeret af Vietnam Travels har 100% levet op til hvad vi kunne håbe - vi har været meget tilfredse. Og vejrguderne var sandeligt også med os - kun regn et par gange midt om natten på Phu Quoc.

Venlig hilsen
Sven & Co. fra Randers NV
--------------------------------------------------

Hej Giang.

Så er vi desværre hjemme igen, efter en meget vellykket tur til Vietnam.

Syntes lige vi ville fortælle dig at alt gik godt, og at vi var meget tilfredse med turen. Alt gik som planlagt med transporten, det var flinke og hjælpsomme mennesker der kørte os. Super gode hoteller især i Hoi An som var helt i top. Turen på Halong bugten var nok noget af det bedste vi har oplevet.

Ligeledes en super sød guide, der var sammen med os på mekong logde.

Vi vil ikke tøve med at anbefale en sådan tur til andre der vil til vietnam.

Vi vil heller ikke tøve med at anbefale jer som rejse- arrangør eller bruge jer igen.

Tak for turen.

Mvh,
Rejseparret fra Tune

----------------------------------------------------

Hej Flemming

Netop hjemvendt fra de fantastiske dage i Vietnam her til morgen.

Er dybt taknemlig for at vi valgte dig/jer til at arrangere vores tur. Programmet var helt fantastisk spændende og godt sammensat hele vejen igennem.

Alt klappede ned til mindste detaljer, og der var fuldt styr på hver dag hvad vi skulle, også dagen efter til trods for at det var nyt bureau/guide der skulle tage over.

Vil klart anbefale alle vi hører der skal til Vietnam at vælge jer som rejsearrangør – i har klart gjort en forskel.

Tusind mange tak!

Mvh
Familien fra Roskilde
-------------------------------------------------

Kære Giang

Så er vi tilbage igen efter en fantastisk tur i Vietnam. Jeg vil virkelig gerne rose jer. Det var virkelig godt planlagt og imponerende, hvordan det hele fungerede med ture, guider, hoteller, transport m.v.

Så tusind tak for hjælpen til en uforglemmelig god rejse.

Mvh
Søskendeparret fra Aarhus N
------------------------------------------

Hej Flemming

Hjemvendt fra dejlig ferie i det sydlige Vietnam, vil vi gerne takke for jeres arrangement af turen, flink chauffør til afhentning i lufthavnen og på hele turen hvor der var arrangeret transport, ung venlig, godt forberedt guide der var god til at fortælle når vi kom rundt, samt komme med forslag til vores dag på egen hånd i Ho Chi Minh City. Hotellet lå perfekt i gåafstand til det meste. Skøn og afslappende oplevelse på ressort i Mekong Delta og på diverse sejlture, endelig dejlig solferie på Ressort i Phan Thiet hvor vores bungalow næsten ikke kunne ligge tættere på stranden hvis vi ville gå tørskoet ud om morgenen, kan stærk anbefales. I det hele taget en rigtig fin tur uden problemer af nogen art. Tak for et godt arrangement.

Venlig hilsen,
Venneparrer fra Aarhus C
-----------------------------------------------------------------

Kære Flemming

Her på sidste dagen af vores rejse vil vi sende dig lidt feed back vedr. turen.

Det har været en dejlig ferie og vi er særdeles tilfreds med din hjælp til at arrangere rejsen.

Hotellerne alle meget velvalgte med helt perfekt beliggenhed og god standard - uden at være vild luksus. Hotel i Hue lige en stjerne højere end de øvrige. Hotel i Hoi An levede helt op til Birthes forventninger fra sidst. Måske lidt nedslidt, men ligger perfekt. Der er "gang i den" på barerne lige ved siden af, men man kunne intet høre i vores værelser. Og det fortsætter jo ikke hele natten som i Københavns indre by.

Vi var meget tilfredse med de to cruises. Bedste oplevelse i Mekong River delta, med super fin båd, ikke for stor, god mad og fint program. Et sammenhængende program for vores 3 dage ville vi dog nok have foretrukket, fremfor et "sammenstykket" program for to et-døgns ture. I Halong Bay OK båd, fin kahyt - men ikke samme "eksklusive" oplevelse som i Mekong River delta, det er jo blevet en stor turistattraktion, hvor vi må dele oplevelsen med en armada af andre turbåde. Men fint nok, sådan er vilkårene jo.

Vores ophold i Puluong blev desværre præget af dårligt vejr, meget fugtigt, tåge og regn. Der er præcis så smukt som vi havde forestillet os, vi gennemførte et par mindre vandreture i regnfrakke - men vi afkortede opholdet der med en dag. Det skal nævnes at personalet var meget servicemindede, maden var god og stedet kan absolut anbefales.

Vi har været meget tilfredse med restaurant anbefalingerne.

Transportservice har fungeret upåklageligt. Bilerne har været der til tiden, god standard og gode chauffører.

Skønt med en lang rejse, hvor alt har fungeret så fint. Vi tager nu hjem til det kolde forår i Danmark...

Mange hilsner
Familien fra København Ø
------------------------------------------------------------------------

Hej Giang

Bedre sent end aldrig....😊

På vegne af hele min familie vil vi meget gerne takke dig for en helt fantastisk rejseoplevelse hen over julen. Hvor vi ved jeres store hjælp havde en uforglemmelig rejse igennem Vietnam. Alt klappede på turen, de lokale guides var utrolig imødekommende og meget opdateret på viden om de steder og seværdigheder vi besøgte, vores busser og chauffør var helt i top, hotellerne vi boede på var flotte og rene, maden der var forudbestilt stod altid klar når vi ankom og vi følte os som konger og dronninger der blev serviceret i meget høj standard på hele turen.

Da vi havde brug for hjælp til ændring af mit pasnavn, stod du parat med det samme, trods helligdage.

Det eneste jeg vil sætte en meget lille finger på var værelset på det sidste sted hvor vi var på Phu Quoc, der kunne standarden godt have været lidt bedre - MEN vi vidste jo på forhånd at det havde været svært overhovedet at bo på Phu Quoc, da alt stort set var optaget. Det skal dog siges at stranden og den lille strand-restaurant var helt i top. Så det var en mindre detalje som også gik, men sammenlignet med de andre skønne steder vi boede, trængte de bungalows her til en renovation.

Så samlet set har det som skrevet været en helt fantastisk tur for alle tre generationer, kæmpe oplevelse som ingen af os vil glemme.

Vi har allerede blandt venner og kollegaer varmt anbefalet en rejse til Vietnam men i særdeleshed også at benytte jeres rejsebureau og jeres store ekspertise til planlægningen af drømmerejsen til Vietnam.

Endnu en gang tusind tak 👍❤️

Mvh
Familien fra Nibe
-------------------------------------------

Hej Giang

Vi vil bare sige tusind tak for en super skøn, spændende og luksuøs tur. Det var vildere men vi har drømt om. Øen Phu Quoc wow, det var det bedste til sidst.

Vi kan snakke i hele dag om hvad fedt det var. Turguiderne var top mennesker og driverne var super. Vi sprang over noget i Hoi An fordi vi var for træt og så har vi glemt en tur heheheh.

Her er nogen billeder.

Mvh
Ægteparret fra Kastrup

Ps. Vi skal til Vietnam igen
-----------------------------------------------------

Hej Giang.

Så er vi hjemme fra en fantastisk tur til Vietnam.

Det planlagte har fungeret til vor fulde tilfredshed, og mange tak for din hjælp i forbindelse med vores tur.

God dag.

Bedste hilsener
John og Co. fra Sæby
---------------------------------------------

Kære Flemming

For 1 1/2 uge siden kom vi hjem fra turen til Cambodia og Vietnam, som du havde arrangeret for os. Vi er dig meget taknemmelig 😊Alt klappede (også inden afrejse), oplevelserne og indtrykkene er/var mange, fantastiske, overvældende. Hotellerne dejlige, personlige, hyggelige og ikke for store (måske undtaget det på Phu Quoc, som blev valgt, fordi vi blev en ekstra person i vores rejsegruppe). De lokale guider var venlige, vidende og vældig behagelige. Transporten rundt i de to lande foregik uproblematisk. På vej hjem fik vi en ekstra overnatning i Doha pga. flyforsinkelse. Fint at have set Doha, men vi foretrækker klart Asien 😊

Vi vil bestemt ikke tøve med at anbefale jeres rejsebureau til andre.

Mange hilsner og tak fra
Venneparrer fra Charlottenlund
-----------------------------------------------------------------------------------

Kære Giang

Tusinde tak for en fantastisk velplanlagt ferie. ALT kørte helt efter planen, alle var meget punktlige og ikke mindst meget venlige og imødekommende. Der var en meget fin balance i turen med antal dage de forskellige dage. Kommunikationen fra din side har været klar og tydelig. Vi kan kun give vores alle bedste anbefalinger til andre, der skal rejse til Vietnam.

Jeg har tænkt over lidt mere konkret feedback på de enkelte punkter, hvis du skulle være interesseret:

Hanoi

Vores guide Dzung var meget vidende og en fornøjelse af være sammen med. Han tog kontakt til os allerede på dagen, hvor vi ankom. Vi aflyste ved den lejlighed det tidlige punkt turpunkt (flag rising, morning gymnastic), da vi syntes at program fra 05.30 - 21.00 var for langt.

Street Food turen med Amy og Anne var et af turens højdepunkter. De var SÅ SØDE, og vi fik det mest fantastiske mad undervejs.

Halong Bugten

Det er godt nok mange turister! Et to-dages cruise var fint, så man ikke skulle køre så langt for bare en enkelt overnatning. Vi var kun to par på båden, der havde valgt to dage. Vi havde det til gengæld rigtig hyggeligt med det andet par. Bådens arrangementer var også meget "turistede". Vi fik særligt godt placeret bord (en slags opgradering), fordi vi var med to dage.

Tu Lan Cave Exploration

En helt fantastisk oplevelse - et absolut højdepunkt på vores tur. Vi fortæller gerne nærmere, hvis I har brug for det.

Hue

Hotel var stort og meget luksuriøst. Det var ikke helt nødvendigt, men vi nød det efter huleturen. Vores guide Ms Nguyen var meget vidende og en fornøjelse af være sammen med.

Hoi An

Vores guide Harry var meget ung og vidste ikke så meget, men sød og imødekommende. Han kendte imidlertid Hue's bedste sted at spise banh mi - og det var bestemt også værd at tage med. Hotellet i Hoi An var rigtig fint og hyggeligt. Vi var blevet opgraderet og havde et meget fint værelse. Det var skønt, at man kunne låne cykler og køre udenfor byen og til stranden og rismarkerne.

Ho Chi Minh City

Hyggeligt hotel. Dejligt at vi ikke havde så lang tid i den store by. Vi nåede at besøge War Reminants Museum - det var vi glade for.

Phu Quoc

Meget lækkert sted, hvor vi også var blevet opgraderet til et uhyre flot værelse. Herligt med nogle dage på stranden. Vi arrangerede selv en mindre tur til en peberplantage, fiskesaucefabrik og et vandfald. Det var der ikke meget grin ved. Øen er tydelig ikke så vandt til turister endnu. Det er jo godt!

Chaufører

Gik fantastisk selvom de sjældent talte engelsk. De kørte fint og sikkert - og var meget, meget punktlige!

Det var alt her fra. Igen tusinde tak for arrangementet.

Vh
Ægteparret fra Roskilde
---------------------------------------------

Kære Giang,

Så er Line, Mark og jeg hjemme igen, og jeg synes lige, at du skal vide, at vi har været rigtig glade for jeres tilrettelæggelse af vores rejse.

Alle aftaler fungerede perfekt. Hotellerne var spændende – ikke mindst det lille hotel i HCMC, hvor vi kom til at snakke rigtig meget med personalet.

Båd i Halong var super og deres guide – Miss Ling - skøn og superkvalificeret.

Ligeledes vores guide - Mrs. Yen - til Mekong.

Begge har fået en fin evaluering.

I det hele taget havde vi en vidunderlig tur. Tak for det.

Lang Toi forestillingen var OK – men så heller ikke mere (men fordi vi er i scenekunstbranchen, er vi måske lovlig kritiske).

Vi havde på forhånd været lidt skeptiske i forhold til 3D-museet, men da det jo var på vejen, kunne vi lige så godt tage det med. Og det var vi glade for. Vi grinede og legede (og havde museet for os selv, fordi vi kom inden åbningstid) – og tog flere hundrede skægge fotos.

Tak for denne gang – måske vender vi tilbage, for vi har talt om en tur til Cambodia.

De bedste hilsner
Stig & familien fra Frb. C.
-----------------------------------------

Hej Giang

Så er vi hjemme efter en rigtigt god og spændende tur.

Lan fik besøgt sine rødder og hendes farmors tempel og fandt endda 2 fætre og en kusine hun aldrig havde hørt om så det var ekstra interessant.

Det er et spændende land med mange modsætninger og mange historier. Jeg tror at vi fik endnu mere ud af det fordi Lan jo taler Vietnamesisk og mange åbnede sig for hende. Der var også mange sjove episoder når folk troede hun var kineser eller havde en anden baggrund og hun så pludselig talte til dem på vietnamesisk ;)

Vi er imponerede over at programmet gik så flot. Alle aftaler blev holdt og præcist til tiden. Det er godt og gør at man er mere rolig og ikke stresser.

Guides og chauffører – vi mødte flere. Kiet fra Mekongcruise var helt fantastisk. Han virkede meget mere moden end sin alder. Ham kan vi varmt anbefale. Luyen virkede nogen gange lidt for smart. Trung var rigtig god og specielt når vi havde ham alene. Han gjorde det også rigtigt fint, på egen hånd, da vi kom med en tidligere færge til Phu Quoc.

"Cam on" for en god rejse!

Med venlig hilsen
Ægteparret fra Solrød Strand
----------------------------------------------

Til Vietnam Travels
Att. Giang

Vi havde en rigtig dejlig ferie i Vietnam, med mange store og gode oplevelser, vi varmt kan anbefale – det vil vi gerne lave en kort anmeldelse af.

På vores tur gennem Vietnam oplevede vi 4 store plusser:

Ha Long Bay/Bai tu Long Bay. 3 fantastiske dage med det bedste vejr og en af de flotteste naturoplevelser vi har haft.  Vi var bare så heldige.

Båden var super flot og en rigtig god størrelse, rigtig godt valg. Dejlig kahyt, super mad, gode drikkevarer, fantastisk personale og gode udflugter. Kan ikke anbefales nok.

Street food tur i Hanoi. Rigtig søde, vidende og nysgerrige piger, viste os meget lokale restauranter, uden andre turister, med fantastisk mad. De gav os en uforglemmelig og meget personlig oplevelse.

Til sammenligning var Street-food turen i Saigon også god, men noget mere kommerciel og ikke nær så personlig.

Country-side cykelturen i Hoi An. Den var både lærerig med traditionelt, lokalt håndværk, men også rigtig hyggelig med de bedste og sjoveste guider.

Hoi An, fantastisk by i det hele taget, med masser af charme. Stort spændende marked, små, hyggelige gader med masser af sjæl, lys, butikker og restauranter. An Bang Beach, en virkelig god strand med perfekt badevand og hyggelige strand-restauranter.

I det hele taget var "charm-hotellerne", som I havde fundet til os, enormt hyggelige og charmerende, med et meget imødekommende og personligt personale, det var lige os.

Vi takker for hjælpen og samarbejdet.

Vi oplevede store modsætninger. At komme fra Dubai til country-side i Hoi An. Forskellen på Hanoi det politiske centrum og Saigon det økonomiske centrum og mere vestligt prægede mega-storby. Fra små blikhytter til øl på Rex Hotel Rooftop Garden bar og skyskrabere. Streetfood på små plastik taburetter og fransk/vietnamesisk gourmet.......Wau!

Vi har sendt et par billeder med – et mikroskopisk udpluk af de godt 1800 billeder.

De bedste hilsner
Rejseparret fra Brøndby Strand
----------------------------------------------

Hej Flemming

Bare lige en meget kort tilbagemelding på vores sommer tour i år – lidt meget forsinket:

Vi havde alle 5 en fantastisk tur med store oplevelser – og især for børnene var det lidt en øjenåbner mht. hvordan verden også kan være.

Meget veltilrettelagt, og nærmest alt klappede, som det skulle. Største forsinkelse på hele turen var først hjem fra Kbh til Jelling med DSB... Så I fortjener stor ros for at skrue det sammen.

Hvis vi en anden gang igen vil rejse derover, vender vi med høj sandsynlighed tilbage.

Mvh
Familien fra Jelling
--------------------------------------------

Kære Giang

Vi har virkelig haft en dejlig ferie og alt har været så fint. Det var virkelig nogle fantastiske hoteller, som du havde udvalgt til os - kun lutter ros. Værelserne var super, beliggenheden kunne ikke være bedre og servicen var i top. Det sidste hotel tog dog førstepladsen - sikke da et sted - ren luksus. Inge havde fødselsdag og vi bad personalet om lidt ekstra til morgenmad (det er nu ellers svært med det udbud de har), men de stillede op med en kæmpe buket blomster, fødselsdagskage og sang til middagen om aften var bordet pyntet så fint med blomster og en kæmpe kage (uden beregning) kom til dessert.... og så lige en sang til.

Guiderne var også meget kompetente med et godt engelsk og en stor viden. Set i bakspejlet ville vi nok vælge den ene dag i Halong bugten fra og bruge den i Hue i stedet. Hue gemmer på så meget historie, at vi følte lidt, at vi gik glip af noget af det... men så er der jo altid noget at komme tilbage til.

Vi har spist på mange fantastiske restauranter og fået så megen god mad under hele turen, at vi helt glemte at spise slik. Vi er ellers nogle sukkergrise alle fire. Vi fandt små steder, lidt finere end gadekøkkener og vi spiste på "dyre" anmeldte restauranter. Alt sammen en stor stor oplevelse. Ja så blev det også til et besøg i operaen i Saigon - så fint.

Vi anbefaler gerne Vietnam Travels til alle og enhver, som påtænker at rejse til Vietnam - det har været en sand fornøjelse... ja og nu venter vi bare på de vante 35 grader.

Mange hilsner

Venneparrer fra Tureby
-------------------------------------------------------

Hej Giang

Vi vil bare lige skrive til dig og sige tusind tak for en fantastisk planlægning af vores ferie i Vietnam. Det er topprofessionelt arbejde og alt ned til mindste detalje har bare fungeret.

Det har været super guider hele vejen igennem, som ikke har vidst alt det gode, de skulle gøre for os. Hotellerne har været fantastiske og du har tænkt på hver eneste lille detalje.

Tak for en uforglemmelig ferie og vi anbefaler jeres rejseselskab varmt til alle.

Håber en anden gang at skulle bruge jeres rejseselskab.

Venlig hilsen
Ulla & Co. fra Esbjerg
--------------------------------------------

Kære Flemming

Så er jeg tilbage og har været det i snart 2 uger. Jeg vil godt give dig en kort tilbagemeldng og tak for den del du har tilrettelagt. Alt er forløbet efter planen og det har været en meget stor oplevelse for mig - både Laos og Vietnam. Dine 2 lokale guider var aldeles fremragende og inspirerende, omend forskellige. Vi vendte mange emner både de lokale og i forhold til omverden. Vientiane var interessant, men så ikke mere. Derimod var resten af turen en lang oplevelse af et umådeligt smukt land, en for mig meget anerledes kultur og et møde op ad Nam Ou med en verden, der både er i forandring og endnu ikke så forandret, at det autentiske er helt forandret af turisme og kinesiske investeringer i f. eks vandkreaft dæmninger. Men der går næppe ret mange år før f. eks min sejltur ikke længere er mulig i den udstrækning jeg oplevede. Også Muang Khua fungerede fint med hotel og efterfølgende bus til Dien Bien Pu. Det kan du roligt sende andre ud på - og Dien Bien Pu blev en anden form for oplevelse. Vietnameserne har lavet et fint museum, en smuk og værdig begravelsesplads og et anlæg omkring fortet, der er meget illustrativ. Min historiske sjæl fik et meget overraskende møde med starten på ikke alene Vietnams frigørelse med hele frigørelsesprocessen i Sydøstasien efter 2. verdenskrig.

I Vietnam havde jeg 3 særlige oplevelser foruden togrejsen fra Hanoi til Saigon:

- Nogle dages vandre-og svømmetur i bjergene ud for Dong Hoi med deres jungle, floder og kalkstenshulerne.

- Et gensyn med Hue, hvor de virkelig er kommer langt med restaureringen/genopbygningen af Citadellet samt restaureringen af kejsermausulæerne. Det var rigeligt dette fotostop værd.

- Endelig et besøg på den gamle fængselsø Con Dao, der er et næsten groteskt paradoks af ø skønhed og fortidens rædsler fra fangslerne.

Lige nu sidder jeg og ordner billeder. Det bliver nok til et julegaveskriv til familien. Flere tror jeg ikke er interesseret, og så en ny rejse - Den transsibiriske ??

Tak for inspiration og en godt tilrettelagt tur i Laos.

Med venlig hilsen

Jens fra Frederiksberg
------------------------------------------

Hej Giang,

Vi er nu alle kommet hjem fra Vietnam i god behold.

Flyvetyren var som altid en positiv oplevelse med Thaiair. Vi var i Bangkok 50 min. før tid.

Det var spændene at se Hanoi. Bare det at kigge på bygninger og trafikken er en oplevelse i sig selv.

Halongbugten og skibet var fantastisk. Det var rart at slappe af efter et par hektiske dage i Ha Noi.

Mai Chau var turens højdepunkt med flotte omgivelser. Man fik et godt indblik i hverdagen og de vilkår der leves under. Vi ville gerne have haft en dag mere i Mai Chau.

Saigon er en hel anderledes by, med meget mere drive. Fotoudstilling om krigen, og turen ud til Cu Chi tunnelerne var spændende og det gav et uhyggeligt indblik i forholdene.

Vores guide Jens har gjort det super. Han har en meget stor viden om landet. Han var meget omsorgsfuld og hjælpsom. For de der ikke er så gode til engelsk, er det super med en dansktalende guide.

Den vietnamesisk guide Mr. Bien var også super, sjov. Han fortalte hele hans livshistorie, så man kunne fornemme, hvor hårdt et liv de havde levet.

Generelt har turen været fantastisk med mange unikke oplevelse. Naturen, livet i by og på land.

Måltider, der var inkluderet, var altid på fine spisesteder med god stemning og fin mad.

Super tilfreds med jer Vietnam Travels.

I holdt alt hvad I lovede på forhånd. Intet ekstra vi skulle betale rundt omkring.

Med venlig hilsen

Tonny & Fam fra Harboøre

------------------------------------------------

Kære Giang
Endnu en gang er det lykkedes jer at sammensætte et fantastisk program for en fantastisk ferie i Vietnam.
Alting klappede og vi havde nogle fredelige og idylliske dage med vandreture i PuLuong. Derefter Ninh Binh med sejlads, templer og pagoder. Superflot sejltur. Nogle vidunderlige dage på CatBa med den mest fantastiske udsigt over fiskerihavnen fra vores hotel. Selv nattoget til Sapa blev en fantastisk oplevelse, da vi skulle dele kupe med 2 unge fyre fra Singapore - det blev en fest. Sapa - ja det er bare så flot. Nogle fantastiske vandreture med en dejlig guide, der hjalp når det var ekstra glat. Et homestay ved en fantastisk familie, hvor vi igen nød den dejlige, vietnamesiske mad. Det var et par travle uger, hvor vi virkelig blev fyldt med dejlige oplevelser hver dag.

Jeg havde jo egentlig svoret at det var sidste gang, vi skulle til Vietnam. Men lige nu er jeg ikke så sikker. Vi er efterhånden blevet en stor familie på 10 personer. Om 3-4 år når det sidst ankomne barnebarn er gammel nok til at komme med på en længere rejse, så overvejer vi faktisk Vietnam. Så - måske alligevel - en ny tur til Vietnam. Vi ønsker at vise hele familien dette vidunderlige land med det helt fantastiske befolkning.
Endnu en gang - Rigtig Mange Tak For en Fantastisk Ferie.

Med venlig hilsen
Ægteparret fra Silkeborg
------------------------------------------


Kære Vietnam Travels - Kære Flemming!
Tak for en fantastisk rejse fuld af oplevelser.
Du og dine lokale guides tog os bogstaveligt ved hånden, og gav os indtryk af livet i både storbyen og på landet. Fantastisk at opleve den unikke kultur og den smukke natur.
Hvor var det spændende at mærke atmosfæren som passager på cykel/motorcykelrickshaw både i den kaotiske storby og i den overvældende natur i Mekongdeltaet.
Berigende var det også at smage på de to landes gastronomi.
Endelig var de lokale guides personlige beretninger om deres opvækst og livsfortælling en rejse ikke kun forbundet med traumatiske oplevelser, men også en positiv tro på landenes placering i en global verden.
Endelig vil vi til slut fremhæve dine positive egenskaber som tour leder på vores tur Flemming. Dine levende fortællinger, din aldrig svigtende opmærksomhed over for hver enkelt rejsedeltager, din humor og din store viden om de steder vi besøgte.
Vi kan kun varmt anbefale Vietnam Travels som rejsearrangør.
Vi ønsker alt godt frem over for Vietnam Travels.
Mange hilsener
Ægteparret fra Tønder
---------------------------------

Kære Flemming,
Året store ferieoplevelse for os blev en tur til Vietnam og Cambodja med Vietnam Travels. Vi kendte ikke selskabet på forhånd, men havde sammenlignet deres tilbud med øvrige selskaber på nettet og fandt netop dette tilbud interessant, da turen både gik til Vietnam og Cambodja, og tilbød de steder, vi på forhånd havde ønsket at se.
Turen levede på alle måder op til vores forventninger. Administrativt og informationsmæssigt var alt på plads før vores afrejse, og programmet blev fulgt til punkt og prikke.
Rejsen var sammensat, så vi fik et unikt indblik i vietnamesernes og cambodianernes hverdag/kultur/historie. Vi fik indblik i, hvordan det var at bo på landet og i storbyen. De lokale guider i både Vietnam og Cambodja var dygtige og gav os et levende indblik i deres hverdag og det liv, som var gået forud.
Samtidig formåede den danske guide, Flemming, fra Vietnam Travels at skabe en god og munter stemning i gruppen, som var på 16 deltagere. Informationsniveauet var højt og hans viden stor om de ting, vi så, men givet i passende mængder!
Hotellerne var alle af fin standard og de forskellige restauranter, som var forhåndsbestilt, levede op til en standard, som gav tryghed med hensyn til hygiejne og variation i traktement.
Vi vil gerne på det varmeste anbefale at benytte Vietnam Travels til alle som planlægger en tur til Vietnam og Cambodja.

Med venlig hilsen
Søskendeflokken fra Lemvig
------------------------------------------------------

Kære Flemming.

Nu er vi ved at være nået op til overfladen efter den spændende tur til Vietnam og Cambodja. Når man bestiller en sådan rejse, er man altid spændt på, hvilke mennesker man skal være sammen med, og ikke mindst på, hvilken rejseleder, der skal lede turen.

Vi har efterhånden været på en del af den slags rejser og har mødt mange forskellige guider, som alle på hver deres vis har givet os et godt indtryk af de steder, vi besøgte.
Men denne rejse blev på dette punkt overgået af alle de tidligere oplevelser, og derfor føler vi et behov for at give en personlig tilbagemelding. Du gav os en uovertruffen oplevelse med din store viden og din kærlighed til de steder, vi besøgte.

Men det, som dog gjorde det største indtryk, var dine menneskelige egenskaber: Din rolige fremtoning og ledelse kombinerede du på fornem vis med humor og varme. Du formåede at få alle til at føle sig sete - du rummede, lyttede og snakkede med alle. Vi følte os trygge! Efter vores mening (og vi har jo lidt erfaring....) uvurderlige egenskaber for en god leder.

Her fra fra Nissum skal der lyde en stor tak for en meget god oplevelse. Vi vil uden tøven anbefale Vietnam Travels til vore venner og bekendte og alle, som vi møder, der overvejer et besøg i disse lande.

Held og lykke med firmaet og livet i det hele taget.

Med venlig hilsen
Venneparret fra Nissum
--------------------------------------

Hej Giang.
Vi skriver til dig for at lade dig vide, at vi virkelig nyder denne ferie, som du har "strikket sammen" for os, og de planer, du har lagt for os, nyder vi på flere måder. Både fordi, det er nogle dejlige hoteller og smukke steder og ture, du har søget for. Men også fordi, det hele bare fungerer mht. afhentning alle vegne, chauffører og guider er søde mennesker, og den sidste dag i Saigon, hvor vi har lang ventetid, har du tilmed sørget for, at vi nemt kan tilbringe i byen.
Så alt i alt en stor tak til dig fra os!
Hvis du vil vide, hvordan nogle bestemte steder eller ture har været set med friske øjne, så lad os det vide.
Og så skal vi hilse dig fra Nang, som viste os Ninh Binh og Phu Loung mm. Han har været en god hjælp og en fantastisk guide for os - så stor ros til ham!
Nu nyder vi de sidste dage på øen!
Mange hilsener fra
Familien fra Bagsværd
------------------------------------------

Hej Vietnamtravels,
Vi har netop afsluttet en rejse planlagt af Vietnamtravels. Af forskellige årsager, måtte turen ændres et par gange. Hver gang kom Giang fra Vietnamtravels hurtigt med nye og gode forslag. Vi er vandt til rejse på egen hånd; men havde denne gang valgt at bruge guides i det nordlige Vietnam. Et valg vi i dag er særdeles glade for. Vietnam Travels partnere i Vietnam var både præcise, vidende og forstod at tilpasse informationsmængden til netop vores behov. Anbefaler at enhver, der overvejer at tage Vietnam kontakter Vietnam Travels.
Ægteparret fra Hillerød
----------------------------------------

Kære Giang og Flemming.

Så er vi vel hjemme igen efter en fantastisk tur til Myanmar og Bangkok, og ikke midst takket være jer. Derfor vil vi gerne sige tak, fordi vi fik alt det, vi ønskede os, og I gjorde det muligt.

Alt klappede som altid, når I har med det at gøre, og det gør, at vi føler os så godt tilpas og trygge, når vi rejser, for vi skal ikke selv tænke, det har I gjort for os.

Nu glæder vi os til USA turen til sommer, og så vender vi tilbage efter den, for næste påske er det Cambodija og Laos, der står for tur.

Med venlig hilsen
Ægteparret fra Skive
----------------------------

Hej Giang
Så er vi hjemme igen efter ca 14 dage i Cambodia og Sydvietnam, og jeg vil gerne komme med lidt feedback om vores tur. 
Det har været en super oplevelse, og vi er meget begejstrede for sammensætningen af turen, kombinationen af fast planlagte ture og tid for os selv passede godt. Alt med Jeres samarbejdspartnere fungerede også perfekt. Stor ros til chauffører og guider for altid at være der til aftalt tid, og for deres venlighed. Særligt guiderne var med til at gøre turen en succes. Vi fik en masse viden om stederne og det historiske, og også lidt om guidernes egen personlige historie og forhold. 
Så alt i alt; planlægningen fungerede, maden var god, befolkningen meget venlige, alt personale super venligt og effektivt, hotellerne havde god beliggenheden, naturen flot, trafikken kaotisk, og vejret var godt :-)
Vi er meget glade for, at vores valg af turarrangør faldt på Jer :-)   Så stor ros til Jer for en supergod tur.
De venligste hilsner
Venneparrer fra Højbjerg
-----------------------------------

Hej Flemming og Co

Nu, da vores rejse i Indokina er bundfældet, genfortalt adskillige gange til alle der har gidet høre på og se vores fotos, vil vi ikke undlade at rose jer for dels optakten før afrejse og også for de fantastiske oplevelser undervejs.

Overordnet var rejsen meget vellykket, veldisponeret og uden en eneste fejl.

Flyrejserne passede perfekt sammen med gode pauser mellem ankomster og afgange.

I parantes skal lige bemærkes, at vi på A380 Dubai - Bangkok blev opgraderet til Business med adgang til baren i 13 km. højde. Ret cool.

Vi blev alle steder modtaget punktligt og varmt af guiderne med chauffør. Guiderne var alle velinformerede og med dygtig kendskab til seværdigheder, politiske- og sociale forhold lokalt, gode engelskkundskaber og en god fornemmelse for vores behov. De var alle, med en undtagelse i Phnom Penh, med dejlig humoristisk tilgang i vores samtaler og opfyldte mange af vores ønsker.

Chaufførerne var alle dygtige og deres biler af høj kvalitet.

Guider og chauffører var meget til stede, men aldrig for familiere. Vi følte os under hele turen meget trygge.

Hotellerne kan vi bestemt ikke klage over. Standarden var høj i forhold til lokaliteten, altid rene og med rare ansatte.

Madoplevelser var alle steder meget lækre, hvor de lokale specialiteter bestemt fik plads ved tilberedning.

Vi anbefaler ofte og gerne Vietnam Travels og de rigtig mange oplevelser i Laos, Vietnam og Cambodia vil altid stå klare i vores erindring.

Resten at vores rejse til Sri Lanka via Kualalumpur gik smertefrit og rundede de 7 uger af med maner. Kualalumpur er en storby på godt og ondt. De høje tårne blev selvfølgelig besøgt, Bird-park gennemgået (en skuffelse) og China Town hørt. I Sri Lanka boede vi den første uge hos venner (Garden House,Sri Lanka) ved byen Calle. Her hyrede vi en taxa, som førte os gennem nationalparker med elefanter, aber, krokodiller og ørnefugle. I 4 dage kørte vi fra syd mod midten af landet til byen Kandy og ud til kysten lige nord for Colombo. Undervejs førte et tog os 3 timer over bjergrygge med fantastiske landskaber. Fra Colombo gik turen så hjemad mod DK - meget rigere på oplevelser, politisk- , religiøs- og menneskelig forståelse, og forårsbrun på kroppen.

Vi håber I er ved godt helbred, og at I får lejlighed til at hjælpe mange nysgerrige rundt i fjernøsten, og at de får det samme ud af en fantastiske rejse, som vi har fået. Endnu engang mange tak for jeres tilgang til og behandling af vores ønsker.

Mange hilsner

Familien fra Svendborg
----------------------------------

Kære Flemming

Vi er nu hjemkommet fra vores tur til Vietnam. Vi har haft en fantastisk tur, som vi vil se tilbage på med stor glæde. Vi synes, at vi fik set rigtig meget af Vietnam, og derfor fået et godt indblik i landets forskelligheder både hvad angår natur og kultur.

Vi var meget heldige med vejret, selv om der var regntid, fik vi kun ca. 5 timers regn alt i alt.

Hele vejen igennem har rejsen været velstruktureret, og vi har fået, hvad I havde lovet. Alle hoteller og udflugter har været i orden. Så I har to meget tilfredse kunder.

Venlig hilsen

Ægteparret fra Aalborg
--------------------------------

Kære Flemming

Vi er nu hjemkommet fra vores tur til Vietnam. Vi har haft en fantastisk tur, som vi vil se tilbage på med stor glæde. Vi synes, at vi fik set rigtig meget af Vietnam, og derfor fået et godt indblik i landets forskelligheder både hvad angår natur og kultur.

Vi var meget heldige med vejret, selv om der var regntid, fik vi kun ca. 5 timers regn alt i alt.

Hele vejen igennem har rejsen været velstruktureret, og vi har fået, hvad I havde lovet. Alle hoteller og udflugter har været i orden. Så I har to meget tilfredse kunder.

Venlig hilsen

Familien fra Aalborg
--------------------------------

Kære Giang

Jeg skriver for at fortælle dig, at, vi havde en meget, meget dejlig og vellykket rejse til Thailand.

Alt det praktiske fungerede fint. Transfer til tiden og en meget venlig og hjælpsom kontaktperson i Thailand.

På Ko Kradan blev vi opgraderet til hotellets luksus værelser på stranden, uden ekstra betaling ,- det var jo lavsæson og få turister.

Det var en meget dejlig og smukt beliggende ø. Vi blev sat af båden på stranden. Ingen havn/kaj, ingen butikker, veje, biler eller cykler.

Det var et meget afslappende ophold, og solen skinnede de fleste dage.

Vores hotel i Bangkok var fint, og lå centralt. Det var stort med mange gæster.

KLM var gode at flyve med, der var god service på hele turen, - næsten lige så godt som Thai Air!!

Vi siger tak for din hjælp til den vellykkede tur, ­- og måske vender vi tilbage en anden gang!

Mange hilsner til Flemming.

Venlig hilsen

Hanne & Co. fra Hirtshals
------------------------------------------

Kære Flemming & Giang,

Nu er vi vel hjemme igen efter nogle fantastiske uger i Vietnam – godt mættede med mange fantastiske oplevelser.

Ikke mindst takket være din supergode koordinering er det gået så godt. Alt klappede med hoteller, transfers, guider, mv. – så 1000 tak for det!

Det var nogle dejlige hoteller, du havde booket, og vi var også meget begejstrede for skib og besætning i Halong Bugten – de var fantastiske!

Et dejligt – og meget varmt - land! Og hold da op hvor de kører vildt på scooters – og hele tiden! Meget svært at forstå, hvordan det kan blive ved at vrimle med dem...

Nu glæder vi os til, at Mette & Christian kommer hjem, så vi snart kan sætte os sammen og dele alle de gode oplevelser og billeder.

Igen 1000 tak!

Mange hilsner,

Laila & familien fra Jyllinge

---------------------------------------------------------

Hej Giang!

Vi har lyst til at sige tak for en vel tilrettelagt ferie I Vietnam. Vi nød alle dagene. Vejret var lidt koldt I Hanoi, men blev bedre, da vi kom længere syd på. Stort set alt klappede med dygtige guider og chauffører. Ligeledes var hotellerne perfekte.

En enkelt ting, museerne i Hanoi er lukket om mandagen (den eneste dag vi var i Hanoi), dem gik vi glip af.

Men ellers fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Arne & Co. fra Frederikshavn
-----------------------------------------------

Hej Flemming
Det har været alle tiders ferie for alle 4.

Programmet var perfekt, i hvert fald ift vores børn, og alle fik nogen fantastiske oplevelser og minder med sig hjem.

Lidt feed back:
Guiderne - Fantastiske. Utrolig søde, imødekommende og forberedte. De kom alle til den aftalte tid og de leverede virkelig varen. Specielt vil vi gerne fremhæve My Ann i Dalat, som i den grad sørgede for, at vores besøg dér blev et varmt minde.

Hotellerne - alle sammen var rigtig fine. Specielt i Saigon oplevede vi en fantastisk service og opmærksomhed, specielt ifm Lucas' sygdomsforløb.

Maden - Rigtig lækker mad og utrolig flot serveret. Alle steder var det friskt og indbydende.

Oplevelserne: Helt i top - rigtig fin balance imellem oplevelser og afslapning. Den eneste oplevelse der ikke lige helt passede til vores børn, var rundturen i Hanoi. Der mistede de interessen og blev lidt utålmodige.
At vi samtidig så også fik chancen for at opleve Tet, var jo kun en ekstra bonus, som var spændende at få med.

Programmet generelt fungerede rigtig fint. Ingen forsinkelser eller problemer.

Og sidst men ikke mindst - en STOR TAK til jer. Det har været en fornøjelse at 'rejse' med jer. Lige fra første telefonsamtale til denne afsluttende email, har det været en rigtig god oplevelse. I har været yderst sevicemindede og meget hjælpsomme i planlægningsfasen, hvor I var gode til at rådgive omkring bl.a. vores ønske om at komme ud i Mekong Deltaet.

Skal vi nogen siden forbi Vietnam igen, så bliver det uden tvivl igennem jer.

Stor tak fra hele familien.

De varmeste hilsner

Familien fra Taastrup
-------------------------------------------------------

Kære Flemming!

Mange tak for en hel fantastisk velrarrangede Vietnamtur!😄😄

Alt klappede og klarede ved hver destination vi skulle skifte.

Alle hoteller var super fine. Fantastisk centralt sted i Saigon og med swimmingpool på toppen. Jeg blev positivt overraskede, så pænt de kører og hvor rent der er. Mange fantastiske ting at se.

Din agent ringede til os, for at sikre at vi var forberedte, de gange vi skulle flyve.

Det er svært at fremhæve noget, i forhold hvad vi har oplevede, og vi har rejst meget, bådturen i Halong Bay var helt fantastisk og vi er utrolig glade for at vi tog en længere tur. Båden var så smuk, og aldrig sovet i sådan en fin kahyt.

Guiden Long var utrolig dygtig og meget omsorgsfuld for alle. Han kunne huske alles navne i løbet af 15 min. Helt fantastisk! Han fortalte os utrolig mange ting, også om landet og kunne mange søde anekdoter. De var generelt gode til engelsk, nogle kunne mere end andre. Kokken kunne ikke, men desuden kunne han lave fantastisk mad, i det lille køkken😉

Men alle på skibet var fantastiske. Vores mænd var meget imponerede over så mange forskellige måder, de kunne folde servietter på😊Man kunne slet ikke mærke, når vi gik fra borde, så ventede der straks et nyt hold på 20 personer.

Det må du endelig få folk til at betale den længere tur.

Togkupeen ved vores togtur til Hue var jo så fin og luksus i forhold til hvad vi havde regnet med.

Jeg havde sagens kunne være nogle flere dage i Hue. Jeg troede det var en lille flække med et palads. Det var jo en fantastisk by. Hyggelig og et dejlige store værelser lige ned til floden. Plus vi nåede slet ikke at få set alt det vi ville.

Jeg må sige Hoi an var det nok lidt fjollede at skifte hotel lidt længere ud af vejen.

Men det første hotel længere inde i Hoi An var jo meget specielt, med en fantastisk have. Men hvis vi skulle have kigget i bakspejlet, havde vi nok ikke ville være så  mange dage samme sted. Vores børn er jo også pludselig blevet større og vil gerne ud og opleve. Men det jo småting.

Vi har alle sammen haft en fantastisk tur, store som små.

Vi sender et par billeder på et tidspunkt eller er i på Instagram, så kan i få dem med det samme.

Mange kærlige hilsner

Stor familien fra Herlev
-----------------------------------------

Hej Giang

Netop hjemvendt fra en aldeles fremragende ferie. Herfra skal lyde super stor ros til dig / jer for planlægning, vejledning, gennemførsel.

***** 5 stjerner ud af 5 til jer.

Alle aftaler blev 100 gennemført til tiden, afhentningen mm. Det klappede så fint. Hotellerne som vi havde valgt med ca 3 stjerne *** levede fuldt ud op til dette. Ho Chi Minh, Da Lat, Mekong og Phuquoc. Turen til Mekong med guide var super. Det " lange ophold" på Mai Spa var lige i vores smag. Meget rustikt. Super beliggenhed. Ualmindeligt venligt personale.

(Vi havde læst Trip advisor og var derfor lige lidt skeptiske. Det blev gjort til skamme, for det var som du sagde Giang. Ok).

Alt i alt giver vi gerne vores anbefaling af Vietnam Travels.

Tak for fint arrangement og samarbejde.

Venlig hilsen

Ægteparret fra Nørre Snede
-------------------------------------------------

Hej Flemming

En kort mail blot for at melde tilbage på vores studietur til Ho Chi Minh City. Vi har haft en rigtig vellykket tur. Vores virksomhedsbesøg levede op til vores forventninger og det samme gjorde byen og landet som helhed. Det har været en uforglemmelig tur for os alle sammen - og vores samarbejde med Mr. Loi forløb til alles fulde tilfredshed - han er en ekstraordinær person, som har gjort alt for at vores ophold i Vietnam skulle blive en succes. Eleverne var vilde med ham og han var meget opmærksom.

Da vi ankom gennemgik vi programmet og han spurgte, om der var nogen fødselsdage i den tid vi var der. Vi havde en Lasse, som blev 20 år - Mr. Loi bestilte en lagkage til ham, som han fik til vores frokost på vej til Cu Chi Tunnelserne - en stor overraskelse for ham og bestemt en kage han sjældent vil glemme.

En af vores piger glemte sin sovekanin (ja det lyder sjovt, men den er med overalt hver dag og har været det fra dag 1) Georg var faldet ned bag sengen og det var jo nærmest traumatisk, da han ingen steder var at finde, da vi nåede lufthavnen. - Georg er fundet! Mr. Loi har hentet ham på vores hotel og han bliver nu sendt til Nykøbing sammen med en jakke, som min kollega får tilsendt fra skrædderen.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet - fra vores første kontakt og vil til enhver tid anbefale andre at bruge dit firma, hvis de skal rejse på de kanter.

Bedste hilsner

Ann & Co. fra Nykøbing F
-----------------------------------------------

Hej Flemming!

Vel hjemme igen fra vores ferie i Vietnam, og så småt i gang med at genopleve de mange mange oplevelser fra turen, vil vi gerne sende dig/jer en stor tak for et over måde godt samarbejde omkring vores rejse. Vi må set i bakspejlet erkende, at vi ingen anelse havde om, hvad det var vi havde bestilt, forstået på den måde, at overraskelsen var stor over den høje standard af de ture vi var på (+ frokoster), samt serviceniveauet fra de mennesker vi var i kontakt med. Og vi har boet rigtigt godt. Lodgen i Mekong er et fund! Der kunne vi ha brugt mange flere dage. Det var det eneste tidspunkt hvor programmet ikke holdt, der var simpelthen planlagt for meget, men så valgte vi bare hvad vi helst ville. Dagene på Mango Bay var lige hvad vi havde brug for, efter de mange dage med oplevelser. Mango Bay har for øvrigt et temmeligt godt køkken :-) og husene er suveræne! Ikke at forglemme sejlturen i Halong! Absolut i top, og et must på trods af turist-tætheden.

Vores guides og chauffører har gjort alt hvad de kunne for os, og det har hele vejen igennem været dygtige og meget vidende guides. Det var godt set at guiden (og chauffør) overnattede på Riverside Lodge, og var til vores rådighed efter behov, da ingen der kunne engelsk.

Begge kokkeskoler var gode, oplevelsen bedst i HCM. Begge Food street ture var gode på hver deres måde. Det var en kanon oplevelse i HCM med Back of the Bike Tours, det kan vi varmt anbefale. Alle aftaler og fly er gået som planlagt.
Vi er fyldt op af vores rejse, billeder og dagbog støtter hukommelsen, og er guld værd nu, da vi ikke har en chance for at huske alle de ting vi har set og hørt. For os var det helt i top med lokale guides, og de har været åbne overfor alle de spørgsmål vi havde, både omkring det vil skulle se, men også om daglig livet i Vietnam for den almindelige borger.

Vi vil selvfølgelig, efter vores livs rejse (indtil nu :-), anbefale jer som rejsearrangør for andre der påtænker en tur til Vietnam, vi har kun godt at sige!!!  God arbejdslyst, godt nytår, måske ses vi igen.........:-)

Med venlig hilsen
Familien fra Viborg
---------------------------------------

Kære Flemming.
Efter 3 ugers fantastisk ferie i Vietnam, skylder vi dig en stor tak for en uforglemmelig, spændende, interessant og meget anderledes ferie. Vi har oplevet så meget, mødt mange venlige og imødekommende mennesker, boet de dejligste steder, og haft søde guider og chauffører under hele rejsen. Du har virkelig sammensat en ferie, der tilgodeså alle behov. Der var styr på alle arrangementer, og vi har ikke ventet forgæves på hverken guider eller chauffører. Alle har vist os opmærksomhed og hjælpsomhed og gjort en indsats for at vores ferie blev den bedste. Og det blev den! Tak for det.

Med venlig hilsen
Jens og familien fra Dyssegård
-------------------------------------

Kære Flemming!
Godt nytår og mange tak for en fantastisk velarrangeret Vietnamrejse. Selv kulden kan ikke slå os ud efter disse oplevelser:-) Vi har virkelig fået øjnene op for Vietnam og det var ren luksus at have Søren som rejseguide.

De bedste hilsner
Bente & familien fra Virum
-------------------------------------------------

Dear Giang

I write in English so you can forward this mail to your people in Vietnam – and I will do it short.*
The organization of - , choice of hotels to – and choice of tours and places in Vietnam for our family holiday (and my wifes and mine 25 year´s wedding day ) has been so excellent  – and I want to express our gratitude for this. Your choices for us has been "spot on" our wishes and dreams. Every detail has been in place all the time - and both yours and your partners professional attitude to ensure the details has been outstanding.

Last but not least – the guides (Dong nr 1 and Dong nr. 2 – which we called them) in Saigon and Hoi An were really informative, service minded and nice people at the same time. I put A LOT of detailed questions – they could answer each of them.

Final comment – Vietnam and the Vietnamese  people has for us been an outstanding positive experience. We will certainly come again.

Thank you to every body from our big family.

Kind regards
Poul & Co. from Vejle
------------------------------------

Hej Flemming

Vi havde en fortræffelig tur. Vietnam er fantastisk – smukt og frodigt land, mange spetakulære seværdigheder, en voldsom historie, glimrende mad, gode strande og ikke at forglemme et meget smilende og venligt folk. I har lavet et meget flot program med gode guider (som også på bedste vis fortalte om hverdagen og livet i Vietnam) og gode hoteller. Og så var rejseselskabet perfekt. Med andre ord – det er svært at finde noget at klage over. Tak til jer for en fantastisk oplevelse.

Med venlig hilsen

Per & familien fra Viborg
----------------------------------------------

Hej Flemming.
Får alligevel lyst til at sende dig en lille hilsen og sige det var en fantastisk tur med et utrolig godt program. Jeg havde frygtet det med at rejse i en gruppe i forhold til tidligere at have rejst med rygsæk - søde mennesker var med og der var fin vekselvirkning mellem at være på tur med gruppen og kunne gøre noget selv. derudover var vi mange der syntes at vi virkelig fik noget for pengene med de mange udflugterne og maden. Virkelig anbefalelsesværdigt. -Jeg fortæller og roser jeres lille selskab.

Venlig hilsen
Bente fra Århus C
----------------------------------------------

Kære Vietnam Travels

Jeg synes, at I skal vide, at den rejse (Vietnam Special Sommertur), som I har lavet, var en helt fantastisk tur. Særdeles veltilrettelagt, og med de tilkøb, som jeg havde gjort, fik jeg det optimale ud af turen, og det var meget. Jeg har sjældent været på en så intens, oplevelsesrig og udbytterig tur. Jeg nød det. Det er meget dygtige samarbejdspartnere, I har i Vietnam; det skal I vide.

Alt fungerede perfekt. Guiderne var fra gode til udmærkede. De var vidende og delte ud af deres kundskaber. Det politiske er af gode grunde noget tabubelagt. Det er selv følgelig i orden, men den kollektive erindring om Vietnamkrigen som en del af den moderne nationbuilding synes jeg var spændende at opleve.

Kun én oplysning til jer. Cyklerne på Mekong-lodgen kunne have været i bedre stand. Bremserne skal være i orden. I samme lodge kunne jeg godt være blevet en nat mere. Jeg ekser over denne form for jungle-eksotisme. Det må jeg indrømme. Jeg er ligeglad med underlige dyr og lyde. Det var alle i gruppen ikke.

Personligt var jeg meget glad for at komme ud til My Son. En fremragende guide viste rundt. En sådan er nødvendig i dette stærkt ødelagte historiske sted.

Alt i alt, ros, ros, ros.

Venlig hilsen

Ole fra Hobro
--------------------------------

Kære Giang og Flemming

Tak for en helt igennem fantastisk rejseoplevelse.

Vi har nydt vært sekund og fået ufattelig mange spændende, kontrastfyldte indtryk med hjem.

En helt igennem meget venlig befolkning og yderst kompetente guider.

Omkring guider og chauffører, så var guiderne yderst informative og interessante og chaufførerne yderst præcise.

Alt logistik fungerede ubeklageligt, og vi skal i DK stå tidligt op for at matche den præcision.

Halong Bay turen, der blev opgraderet var også en fantastisk oplevelse.

Hvad vi ikke var klar over, er at IndoChina bådene, har tilladelse til at sejle "mod strømmen" i forhold til de andre skibe, hvilket gjorde at vi sejlede mere eller mindre alene, samt de har en lille ø med privat strand, klippe hule, kano  mm, kun for IndoChina gæster. Super oplevelse og rigtig kontrastfyldt ift Sapa.

Alle hotel valg var rigtigt gode ift kvalitet og beliggenhed og matchede rigtig godt vores behov.

Programmet som du lavede fra start matchede fra dag ét vores ønsker og antal dage på hver destination, var helt perfekt. Vi vil ikke have undværet et eneste sted.

Nattoget til Sapa, trekking og homestay med igen super guide og bærer, Hue, Hoi An, Whale Island, vi kunne blive ved...alt sammen uforglemmelige oplevelser. Vi er blevet bidt af Vietnam og deres mad og mennersker.

Vi kan kun på det varmeste anbefale at benytte Vietnam Travels og I er velkommen til at benytte vores udtalelse som det måtte gøre størst nytte for jer.

Stor tak for en fantastisk ferie oplevelse.

Vi håber at vende tilbage en anden gang

Vedhæftet et par billeder J

Bedste hilsner

Venneparrer fra Espergærde
---------------------------------------------

Hej Flemming

Jeg skriver til dig for at fortælle, at Frank og jeg havde den mest fantastiske tur til Vietnam, og for det vil vi gerne takke dig og de andre i Vietnam Travels.

Det var super fedt at være på en arrangeret tur men alligevel kun være os to.

Al transport og logistik spillede 100 %, vi følte os meget trygge hele turen igennem, og det var SÅ fedt, at der altid var en vand til os hver i bilerne, som transporterede os frem og tilbage.

Igen, tak for en super skøn tur :)

Med venlig hilsen,
Ægteparret fra København N
---------------------------------------------

Kære Giang

Så er vi vendt tilbage fra vores Vietnamrejse.

Det har været en rigtig god oplevelse, og meget veltilrettelagt  .

Vi synes, du fortjener en tilbagemelding, da det er et godt stykke arbejde, du har lavet.

Vel ankommet til Hanoi til super hotel og meget venlig guide.

Blev dog lidt overrasket over køreturen til Halong Bugten tog mellem 3 og 4 1/2 time...

Turen på Halong Bay var vidunderligt - meget imponerende.

Kyson var også en rigtig fantastisk oplevelse med en utrolig charmerende guide - vi fik alle steder en meget varm velkomst.

Hotellerne generelt var lige efter vores ønske, så mange tak for det  . Ligeledes havde du formået at vælge restauranter/måltider, der var meget velsmagende og gode. Lige undtagen slangemenuen.... Der var vi ikke begejstrede, men det var dog alligevel en oplevelse vi vil huske... (Det var mest omgivelserne/lugten der ikke var vildt lækkert)

Opholdet på Phu Quoc var smukt og fantastisk. Perfekt

Alt i alt har vi været super tilfredse, og vil gerne takke dig mange gange for et godt forarbejde. Det levede helt op til vores forventninger.

Ingen tvivl om, at vi vil anbefale Vietnam Travels til andre, der skal til Vietnam.

Tak

Mange hilsner

Karin & familien fra Hvidovre
-----------------------------------------------

Kære Giang

Det er ved at være nogle uger siden min søster og jeg kom hjem fra vores ferie i Cambodia og Vietnam, men vi er stadig prop fyldte med eventyrlige oplevelser og uforglemmelige indtryk. Fra start til slut havde vi en vidunderlig rejse, som vi aldrig vil glemme. En stor del skyldes ikke mindst din planlægning og anbefalinger. Det skal du have en kæmpe tak for!

Takket være dig blev vi beriget med dejlige hoteller, fantastiske og spændende oplevelser, skønne måltider og ikke mindst et vedkommende møde med andre mennesker; i særdeleshed med tre fantastiske og super tjekkede guider. Det kunne med andre ord ikke have været bedre!

Vi er helt sikre på, at vi en dag skal tilbage til Vietnam (og det kan kun går for langsomt) og har allerede anbefalet jeres lille rejsebureau til flere af vores venner.

De bedste hilsner - og forhåbentlig snarligt gensyn,
Søskendeparret fra Charlottenlund
-------------------------------------------------------

Til Vietnam Travels !

Vel hjemme igen i kolde og regnfulde Dk - vil jeg lige her sende en tak, for jeres medvirken til en helt fantastisk spændende og oplevelsesrig tur til Vietnam.

Det har været en oplevelse helt i top - veltilrettelagt, og i et tempo hvor vi fik tid til at "opsummere" alle de spændende indtryk og oplevelser vi havde på turen. Også de lokale guider, som vi havde på turen, var en god oplevelse.

Spændende - spændende - spændende.

Også kontakten til Jer, Bureau ´et, før afrejsen var meget positiv - både samtaler pr. telefon, samt det skrevne materiale og rejseinfo var god og fyldestgørende.

Hvis jeg skulle finde en lille ting, der kunne være bedre, så var det en info om at det kunne være koldt i Nordvietnam - både nat og dag - ( det kan være at vi bare var lidt uheldige de første dage på turen med kulde og regn - dér havde vi for lidt tøj med i kufferten ).

Men alt i alt - TAK FOR EN VELTILRETTELAGT TUR, FYLDT MED GODE OG SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Jeg vil, til enhver tid, anbefale jer som rejsearrangør, til andre der har lyst til at opleve Vietnam - og skal jeg afsted igen, så vil det blive med Jeres hjælp.

Mange hilsener fra

Per & familien fra Odder
-----------------------------------------------

Dear Giang,

I just wanted to say big thank you for organising an amazing holiday and experience for us. Peter loved it. He had the best time.

The diving instructor was brilliant; loved the eco tour. All the tour guides and drivers were fantastic. Hotels perfect (Ana Mandara – oh my god! How incredible!). A perfect balance of culture, history and relaxation.

Thank you for all.

Warm regards,

Sofia & husband from London
---------------------------------------------

Hej Giang,

En hilsen her fra os som nu er hjemme igen i Stensved efter en hele vejen igennem fantastisk tur til Vietnam.

Vi er alle fire enige om at det er en af vores bedste ferier og at det hele levede fuldstændig op til vores forventninger.

Programmet fungerede helt optimalt alle dage og var netop den kombination af at komme tæt på lokal befolkningen, historie, by shopping , cykelture og sejlture, mad og kultur mv. Alle hoteller levede fuldt op til vores forventninger og lå alle meget centralt hvad der jo var en stor fordel når man også havde børn med.

Vietnam var en kæmpe oplevelse !

Du skal have stor tak for et meget velforberedt program. Alt fungerede perfekt fra vores første opsamling til vi blev sat af i lufthavnen i Saigon. Det var også en ubetinget succes at have lokal guider som alle bare var rigtig gode. At de var lokale sikrede jo at vi fik en masse god snak og bla besøg i private hjem og mange spændende fortællinger om Vietnam

Endnu en gang tak for at gøre denne ferie til en uforglemmelig oplevelse for os alle fire.

Mange hilsner

Venneparrer fra Kongens Lyngby
------------------------------------------------------

Kære Giang, Vietnam Travels.

Vi, min hustru, Marianne og jeg vil takke dig for en super super godt tilrettelagt rejse til Vietnam sammen med Helle og Tim.

Alt fungerede bare perfekt mht. guider, transport og overnatninger på vores tur.

Der er kun roser til overs for hele arrangementet.

Mega godt forberedte guider samt altid et smil.

PS. Et lille spørgsmål her til sidst.: Hvem vil du anbefale til en tilsvarende rundrejse i Burma med afsluttende badeferie i Thailand ?

Med venlig hilsen og tak.

Ægteparret fra Slagelse
-----------------------------------------------

Kære Flemming

Vi har lige siden, at vi kom hjem for 1 måned siden ville skrive en tilbagemelding til dig om vores rejse til Vietnam.

Så bedre sent end aldrig.....

Vi havde en fantastisk tur, og alt transport og flyrejser klappede bare helt perfekt.

Dagen før afgang fra en by blev vi hver gang telefonisk kontaktet af din kontaktperson i Vietnam, som blot ville bekræfte, at vi ville blive hentet på det aftalte tidspunkt dagen efter.

Da vi skulle hentes fra Hoi An, forslog han at ændre afhentningstidpunktet til tidligere pga. nytåret og de mange hjemrejsende - super tænkt!

Så vi synes, at du skulle vide, at det virkelig har været en positiv oplevelse for os. Tak for den yderst profesionelle måde, som alle har været på og ikke mindst en stor tak til dig, fordi du fik arrangeret turen for os med så kort varsel.

De bedste hilsner
Maibritt & familien fra Solrød Strand
---------------------------------------------------

Kære Giang.

Nu sidder vi i lufthavnen i Phu Quoc hvor vi er tjekket ind i god tid,som du anbefalede, så mens vi venter på flyet er der lige lidt tid til at sende dig en hilsen.

Alt her er forløbet som planlagt. Alle guider og chauffører har været klar på de aftalte tidspunkter. Udflugterne har været spændende, og alle guider har været meget ivrige efter at gøre os tilfredse. Af helt specielt gode oplevelser var Mia Resort i Nha Trang. Det er et fantastisk lækkert hotel. Mange stjerner men stadig i en afslappet stemning. Derudover var turen på Mekong Floden en stor oplevelse som vi alle var helt vilde med. Hvis jeg skal nævne en enkelt ting vi kunne have undværet så var det elefantturen. Der var kun en elefant, så det tog meget lang tid (2 timer) og det pressede resten af den dags program så meget at vi ikke helt fik tid nok til at nyde den spændende te oplevelse du havde booket på hotellet i Dalat.

Men alt i alt en fantastisk tur du har lavet til os, og dejligt vi har kunnet kommunikere med dig undervejs.

Vi giver vores varmeste anbefalinger til jeres rejsebureau.

Mange tak for oplevelsen.

De bedste hilsner fra hele gruppen

Bente & familien fra Brabrand
-------------------------------------------------------

Hej Vietnam Travels / Giang

Tak for en fortræffelig tur - alt klappede på bedste vis.

Nogle fortrinlige  guieder  og fortrinlige hoteller/turarrangementer.

Eneste klagepunkt: turen var  1-2 uger for kort - nå det må vi råde bod på en anden gang.

Og hvis det var dig der stod bag fødselsdagskagen til mig så mange tak.

Venlig hilsen

Kjeld & Co., Hinnerup
---------------------------------------

Hej Flemming
Netop hjemkommet efter 3 fantastiske uger i Vietnam, må jeg sige tak for en særdeles vellykket tur hvor alt klappede fra dag 1, vejret var os ikke rigtig gunstig i starten, men det er jo svært at gøre noget ved!!
Carsten vores rejseleder fortjener mange roser, han samlede den velfungerende gruppe til alles store tilfredshed. Hvor vi end kom hen, syntes det som om at Carstens evne til at tale vietnamesisk åbnede lidt flere døre til lokalbefolkningen og smilet bredte sig hos dem vi besøgte.

Vi 4 fra Frørup/ Nyborg har til fulde nydt vores tur til Vietnam.

Med venlig hilsen
Charlotte & Co. fra Frørup/Nyborg

---------------------------------------------------------