Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Foredrag om rejser til Vietnam, Cambodja & Laos


Vietnam, Cambodja og Laos er spændende rejsedestinationer, der byder mange forskelligartet oplevelser. Både for store og små. På markeder og i stræder finder man et stemningsfyldt leben, da mange lokale har deres daglige færd udendørs. I byerne forefindes nutidige attraktioner og historiske seværdigheder fra kejsertider og ikke mindst fra tider hvor stormagter bl.a. fra Frankrig og USA gjorde ophold i det gamle Indokina.

Gastronomisk byder de 3 lande også på store smagsoplevelser i et sundt folkekøkken med et rigt udvalg af supper, saucer, friske krydderurter og eksotiske frugter i mange former og farver. For de aktive findes bredde pallette af sportslige aktiviteter, såsom dykkerspots, golf, cykelruter, vandring i smuk bjergrige landskaber eller tropiske nationalparker. I Vietnam og Cambodja forefindes fine strandområder i kystbyer eller på øer for dem som gerne vil nyde strandlivet nogle dage eller mere.

På informationsmødet præsenterer vi de 3 lande og de mest interessante byer og steder. Der vil være information at hente for dem som sørger et arrangeret rejseprogram i form af rejser med dansk rejseleder, individuelle rundrejser med egen private guide og for folk, som vil rejse på egen hånd.

Rejseforedraget varer cirka 1 timer 15 minutter herefter følger en kort pause. Til sidst gives lidt praktisk rejseinformation og der åbnes op for spørgsmål.

Dato By Adresse
Tirsdag 03. september kl. 19.30 Vejle Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1 -Sal A
Tirsdag 10. september kl. 19.30 Aarhus Fredrik Nielsens Vej / Nordre Ringgade 3 -Hornung Stuen
Tirsdag 24. september kl. 19.00 Herning DGI Huset, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning -Pejsestuen
Torsdag 26. september kl. 19.30 København Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København -Salen
Tirsdag 01. oktober kl. 19.30 Odense Historiens Hus, Klosterbakken 2, 5000 Odense C -Salen
Der er gratis adgang men tilmeldingen er dog nødvendig.
Klik her for at tilmelde dig/jer: Rejsefordrag om Vietnam, Cambodja & Laos