Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Cambodja & Sydvietnam Julerejse


INTRODUKTION AF REJSEN

Stik af fra den danske kulde i julen og nytåret, og rejs til temperaturer på mellem 26-33 grader i Cambodja og Sydvietnam. Hele denne turs rejserute garanterer gode varmegrader, hvor kun sommertøjet skal i brug – også i de sene aftentimer. "Kulden skær" bliver således et fremmedord under disse fjerne og solrige himmelstrøg, hvor rejseprogrammet udover varmegaranti, også byder på et væld af store oplevelser og en perfekt afslutning med 3 badedage.

Vores rejse starter i Cambodja i Siem Reap, som engang var hovedby da Khmerfolket sloges med nabostaterne og erobrede landområder nok til at udgøre det største rige i Sydøstasien. Forskellige enerådende herskere skabte en kejserby i Siem Reap med imponerende bygninger. Når man ser bl.a. Angkor Wat templet er det som at få sig en kæberasler af betagelse og fascination. At nogen for godt 800 år siden kunne bygge så storslået og detaljeret et bygningsværk, er næsten en gåde.

Cambodja er i det hele taget et land med åbenbare kontraster med både ubeskrivelig skønhed og mytologi benævnt som "Østens mystik". Og samtidigt rummer landet et af det 20. århundredes største tragedier, da de Røde Khmer og Pol Pot i 1975 – 1978 tog magten og forsøgte at lave landet om til et rendyrket maoistisk samfund. Denne del af landets historie stifter vi bekendtskab med i Phnom Penh, hvor vi også besøger kongepaladset og en række andre af hovedstadens spændende seværdigheder.

Vores rejsefærd fortsætter til det sydlige Sydvietnam, hvor vi har 4 dage i "landets risskål", som Mekongdeltaet populært kaldes iht. at området står for godt halvdelen af Vietnams rishøst. Her oplever vi de mange vuggende frugtbåde på Sydøstasiens største flydende marked, vi kommer rundt på de små flodveje og besøger frugtplantager, små lokaliteter, energiske familievirksomheder, en skole og den specielle vietnamesisk trosretning Cao Dai, og får et unikt indblik i landfolks hverdag i denne tropiske og frodige egn.

Vi når hovedbyen Ho Chi Minh City (tidligere Saigon), der med sine gode 10 millioner indbyggere buldrer derudaf med et økonomisk kraftspring, som har efterladt Vietnam-krigen til historiebøgerne. Vi skal selvfølgelig genopfriske verdenshistoriens gang, og bl.a. se præsidentpaladset, krigsmuseet og Cu Chi tunnelerne, hvor guerillagruppen Viet Cong gemte sig. Men metropolens puls gør det lynhurtigt klart for os, at det er nutidens økonomiske muligheder, der ligger indbyggerne på sinde og viser sig i byens højere og højere skyline.

Vi ender vores rundrejse i sol, strand og badetøj på turens 3 afsluttende dage ved Mui Ne-stranden i Phan Thiet. Her tilbydes ophold på to dejlige resorts, henholdsvis 3+ stjernet Bon Bien Resort og 4 stjernet Blue Ocean Resort, som begge er beliggende lige ud til vandet i det Sydkinesiske Hav. Her fejres nytåret og dagene nydes i den sommerlige atmosfære. Rundrejsens øvrige overnatningssteder er 3 og 4 stjernede hoteller plus 2 nætter på en skøn, skøn 3 stjernet lodge beliggende lige ud til Mekongfloden.


Udover et indholdsrigt program er denne rundrejse karakteriseret ved:
+ Programdag til de imponerende Angkortempler, herunder Angkor Wat, Bayon og jungletemplet.
+ Udflugter ud i de landlige egne i Cambodja og Vietnam med indblik i livet hos farmere og landfolket.
+ I alle byer centrale hoteller, hvor bylivet foregår lige på den anden side af hotellets hoveddør.
+ 2 nætters ophold på en flot logde i Mekong & 3 nætter på strandresort på turens sidste dage.
+ Besøg af kongepaladset i Phnom Penh, Genforeningspaladset i Ho Chi Minh City og Cu Chi tunnelerne.
+ Afveksling i turens højdepunkter. Dage med sightseeing efterfølges af dage hvor lokale attraktioner besøges.
+ Flyrejse med Thai Airways med hurtigt flyrejsetid: DK-Cambodja: 12t25m & Vietnam-DK: 15t40m.
+ Vores rejseleder Carsten har opholdt sig i Vietnam i over 5 år, og guidet et utal af rejser - også til Cambodja.
* Hør om Cambodja og Sydvietnam på vores 2 rejseforedrag i januar i København og Aarhus. Tilmeld dig HER.

REJSEDATA

Tur Cambodja & Sydvietnam Julerejse med dansk rejseleder
Varighed 16 dage fra Cambodja til Sydvietnam
Igennem steder Siem Reap – Phnom Penh – Mekongdelta (Can Tho & Cai Be) – Ho Chi Minh City – Phan Thiet
Hotel standard 3 og 4 stjernet hotellet på rundrejsen, 3 eller 4 stjernet strandresort på badedagene
Rejseleder Dansk rejseleder med indgående kendskab til Cambodja & Vietnam
Antal rejsedeltagere Rejsen gennemføres i små grupper med 10 - 25 deltagere

PRIS & REJSEPERIODE

Pris Turafgang: 20. december 2018 - 04. januar 2019
22.100 ved badedage på 3 stjernet Bon Bien Resort (UDSOLGT)
22.800 ved badedage på 4 stjernet Blue Ocean Resort (UDSOLGT)