Sitemap
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 

 

Vietnam Special Sommertur

 

Dette er vores lidt specielle grupperejse, men på individuel basis – forklaring følger. Flybilletter med Qatar Airways, turens rute, hoteller og al transport er fastlagt og booket. Nogle dage er programsat med byrundture og udflugter med engelsktalende guide, hvor man følges med andre danske rejsegæster, som har bestilt denne rejse hos Vietnam Travels. Det individuelle består i at mange dage på rejsen er til egen disposition.
 

 

I rejseprogrammet har vi lagt vægt på at I skal opleve Vietnams store kontraster, som åbenbares ved forskelligheden i rejsens destinationer og attraktioner. Rundrejsen indeholder guidede udflugter til de kendte seværdigheder i hovedstaden Hanoi, kejserbyen Hue og metropolen Ho Chi Minh City. Men turen bringer jer også til fjerne egne i Nordvietnam med en fantastisk natur beboet af forskellige etniske minoritetsfolk. Her skal vi bo på et ecolodge, som Vietnam Travels har været det første rejsebureau i Danmark at sende gæster til.


Flere oplevelser venter i Halong bugten med overnatning på båd og på opholdet i Mekongdeltaet. Plus alt det I selv ønsker at se på turens halve og hele fridage.


Ved den gamle charmerende handelsby Hoi An er der indlagt 4 hele fridage til afslapning og stranddage på et lækkert baderesort ved vandet. Vi tilbyder forskellige udflugtsmuligheder på fridagene i Hoi An, hvis man ønsker lidt adspredelse fra strandlivet.

Hent brochure på Vietnam Special Sommertur i pdf her 


 
 

Rejse:

Vietnam Special Sommertur

Varighed: 21 dage fra Nord til Sydvietnam med badedage i Hoi An
Igennem steder:
 
Hanoi – Halong Bugten – Hoang Su Phi - Hue - Hoi An – Mekongdeltaet - Ho Chi Minh City
Overnatning:

 
3 & 4 stjernede hoteller, 2 stjernet Ecolodge i Hoang Su Phi og
1. klasses båd i Halong bugten.
Muligt at opgradere resorttet i Hoi An til højere standard.
Antal rejsedeltagere:  Min. 10 // Max. 25
Priser:
 
17.500 / Voksen
16.500 / Børn under 12 år
Rejsedatoer:
 
05. juli - 25. juli 2015       UDSOLGT
12. juli - 01. august 2015  GARANTERET AFREJSE

 Print
Søgaard & Co. - Mere web for pengene