Sitemap
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 


Foredrag

Få information og inspiration om Vietnam, Cambodja & Laos fra vores rejseforedrag i aug. og sep. måneder forskellige steder i Danmark, se foredragskalender

 

 

Vietnam Special Sommertur

 

Dette er vores lidt specielle grupperejse, men på individuel basis – forklaring følger. Flybilletter med Qatar Airways, turens rute, hoteller og al transport er fastlagt og booket. Nogle dage er programsat med byrundture og udflugter med engelsktalende guide, hvor man følges med andre danske rejsegæster, som har bestilt denne rejse hos Vietnam Travels. Det individuelle består i at mange dage på rejsen er til egen disposition.
 

 

I rejseprogrammet har vi lagt vægt på at I skal opleve Vietnams store kontraster, som åbenbares ved forskelligheden i rejsens destinationer, attraktioner og aktiviteter. Rundrejsen indeholder guidede udflugter til de kendte seværdigheder i hovedstaden Hanoi, kejserbyen Hue og metropolen Ho Chi Minh City. Men turen bringer jer også til fjerne egne i Nordvietnam med en fantastisk natur beboet af forskellige etniske minoritetsfolk. Her skal vi bo på et ecolodge, som Vietnam Travels har været det første rejsebureau i Danmark at sende gæster til.


I skal på en cykel & bådtur i Hoi An, hvor en lokal familie vil introducere jer for tilværelsen som farmer og fisker på markerne og floderne omkring Hoi An. Flere oplevelser venter i Halong bugten med overnatning på båd og på udflugten til Mekongdeltaet. Plus alt det I vil se på turens halve og hele fridage. På rejsens sidste dage trækkes stikket ud og livet nydes på et strandresort i Phan Thiet (fridagene i den gamle handelsby Hoi An kan også tilbringes ved vandet).


Hent brochure Vietnam Special Sommertur i PDF format 


 
 

Rejse:

Vietnam Special Sommertur

Varighed: 21 dage fra Nord til Sydvietnam afslutning med badeferie
Igennem steder:
 
Hanoi – Halong Bugten – Hoang Su Phi - Hue - Hoi An – Ho Chi Minh City – Mekongdeltaet - Phan Thiet (badeferie)
Overnatning:

 
3 stjernede hoteller, 2 stjernet Ecolodge i Hoang Su Phi og
1. klasses båd i Halong bugten.
Muligt at opgradere resorttet på badeafslutningen til højere standard.
Antal rejsedeltagere:  Min. 10 // Max. 25
Priser:
 
17.300 / Voksen
16.200 / Børn under 12 år
Rejsedatoer:
 
06. juli - 26. juli 2014  STADIG PLADSER, GARANTERET AFREJSE
13. juli - 02. august 2014  UDSOLGT

 Print
Søgaard & Co. - Mere web for pengene